Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka123 wrote:Moj plan na wieczor to imieniny wujka
chcialam mu kupic na prezent biografie aktora ktory nazywa sie dokladnie tak jak on (dokladnie takie samo imie i nazwisko) ale moj tata kazal kupic cos innego. Patelnie.....
Patelnia dobry prezentSyHa85 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Patelnia dobry prezent
no ja rozumiem praktyczny prezent ale ja bym nie chciala dostac np wycieraczek samochodowych. No ale skoro tak chce....
Martynka30 lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Martynka30 wrote:Też się martwię o Truskaweczkę
Kochana przykro mi, mam nadzieję, że nic poważnegoZdrówka dla taty
Martynka ale to smutny film....
Edit- teraz widze, ze nie to zacytowalamchodzi mi o Mame z Penelope...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 16:08
[/url]
-
Paulka123 wrote:Tak, zwlaszcza dla wuja
no ja rozumiem praktyczny prezent ale ja bym nie chciala dostac np wycieraczek samochodowych. No ale skoro tak chce....
Hehehe. Dobrea wujek chociaz lubi gotowac??? Bo moj maz kupil mi kiedys patelnie grillowa na urodziny to sie baaaardzo ucieszylam
[/url]
-
nick nieaktualnyWitam:)
Podczytuję Was od jakiegoś czasu i pomyślałam, że przywitam się i przyłączę
Jestem w 23 tyg ciąży, termin porodu przypada na 23 sierpnia i spodziewamy się z mężem córci - Alicji:) To moja pierwsza ciąża i łapię się na tym, że kiedy coś zaboli (a bolą, oj bolą plecy...) to już się zastanawiam czy wszystko ok, chociaż obiecywałam sobie że nie będę histeryzowała...;p Mała Ala jest całkiem aktywna i potrafi już mocno kopnąć, ostatnio czuję Ją coraz wyżej, delikatnie powyżej pępka.
Jedyne czego moja histeryczna dusza nie potrafi się wyzbyć, to strach przed skracającą się szyjką...uwiesiła się mnie ta myśl i nie odpuszcza (może dlatego że i mojej kuzynce i koleżance, które sa miesiąc za i przede mną skraca się i przez to się już nasłuchałam..). Raptem tydzień temu miałam wizytę, lekarz twierdzi, że wszystko w porządku, chociaż zdarza się wieczorami że napina mi się brzuch...bezboleśnie i na krótko ale jednak...nie kazał nic brać ponad to, co mam czyli jodid, folik i vigantoletten, chociaż zastanawiam się nad magnezem?
Jesteśmy teraz w trakcie remontu pokoju dla Małej i już się nie mogę doczekać, aż poustawiamy meble i zawieszę firanki, nie mówiąc o posortowaniu ubranek które na razie dostałam i sama dokupujęprzy okazji naciągnęłam męza na remont pokoju gościnnego, bo jak potem przyznał mi rację - faktycznie za ciemne kolory dobraliśmy;p
Tak więc czekam wytrwale, oswajam się że tu się kurzy, tam się skrobie a mnie z mopem i ścierkami nosi;)
Masa tematów tutaj jest poruszana, a nie chcę Was od razu zamęczać, muszę ponadrabiać
Pozdrawiam Sierpniowe Mamusie i wszystkim bardzo gratulujęPaulka123, pigułka, SyHa85, Rudi88, Martynka30, Nelk, makota, Viola27, Gilis, Betty Boop, Ninka0111 lubią tę wiadomość
-
Pochwale sie swoimi zakupami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e45eaba6ab9c.jpg szorty z pepco za 25zl
Penelope30, kaarolaa, pigułka, SyHa85, sabanek, Domi793, Martynka30, Nelk, malika89, paola89, Betty Boop, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość
url=https://naforum.zapodaj.net/42e3c2d9fbc5.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42e3c2d9fbc5.jpg[/url] https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4834e059e08.jpg ta pierwsza seledynowa, na zdjeciu ten kolor jest troche inny niz na zywo, a ta szara ekstra lezy
kaarolaa, SyHa85, Domi793, Martynka30, Nelk, makota, Viola27, Betty Boop lubią tę wiadomość
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a72ecf685f39.jpg url=https://naforum.zapodaj.net/6634a66c5daa.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6634a66c5daa.jpg[/url] bluzeczka na lato, ma fajne rozciecie z tylu. Jezu jak ciezko samemu zrobic zdjecie swoich plecow....
SyHa85, Martynka30, Nelk, makota lubią tę wiadomość
Zrobiło mi się przy ustach właśnie takie czerwone przebarwienia i miałam Cie Martynka pytać jak Twoja kuracja, ale już doczytałam. Spróbuje na noc clotrimazolum posmarować, a jak nie pomoże to po te kremy co mówisz pójdę. One bez recepty? I daj znać jak ten film bo też chcę obejrzeć ale jak będzie mocno dołujący to odpuszczę na razie.
Byliśmy z mężem na schabowych na mieście, a na kolację już kupiliśmy mieloną wołowinę i mężu ma zrobić hamburgery. Trzeba dbać o mój spadek żelaza.SyHa85, Martynka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Te sukienki kupilam na rynku w Lowiczu ale wiekszosc towaru jest z Ptaka w tuszynie pod lodzia. Sa pozadnie uszyte, material dobrej jakosci i ladnie leza na ciazowym brzuchu mimo ze wcale nie sa ciazowe
Domi793, Martynka30 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyPaulka123 wrote:Te sukienki kupilam na rynku w Lowiczu ale wiekszosc towaru jest z Ptaka w tuszynie pod lodzia. Sa pozadnie uszyte, material dobrej jakosci i ladnie leza na ciazowym brzuchu mimo ze wcale nie sa ciazowe
-
nick nieaktualnyJa też poluję na sukienki, póki co mieszczę się w stare, nieciążowe, ale pogoda nie zachęca jeszcze do ich ubierania a udało mi się upolowac dwie w paski, jedna na olx, drugą w lumpku, uwielbiam paski
Jeszcze szykuję się do zakupu krótkich spodenek. Niestety jakoś spodnie z panelem mi nie pasują, zsuwa mi się ten pas;/ powypruwałam gumki w zwykłych tregginasch, trochę przeszyłam i daja radę,
Paulka123 - ta seledynowa jest jest świetna i ta koszula!
-
SyHa85 wrote:Martynka ale to smutny film....
Edit- teraz widze, ze nie to zacytowalamchodzi mi o Mame z Penelope...
Wiem, ale chciałam go zobaczyć... już przygotowałam chusteczki, bo na bank popłaczę się, jak nie poryczę.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Pojadłam-pospałam-pojadłam i baaardzo mi z tym dobrze
Miałam się zabrać za szafę małego, ale chyba poczekam aż Ł wstanie ( położył się przed noccką), bo coś sama nie mam weny. -
Martynka30 wrote:Wiem, ale chciałam go zobaczyć... już przygotowałam chusteczki, bo na bank popłaczę się, jak nie poryczę.
Film dobry, ale w mojej ocenie w naszym stanie mooooocno emocjonujacy....proponuje caly wagon chusteczekMartynka30 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Kochana ciuszki pierwsza klasa, piękne
Penelope kup clim na noc smaruj, a na dzień może alantan dermoline ( taki niebieski)- to złagodzi Ci... mam nadzieję, że pomoże. Tak one są bez recepty.
A film słyszałam, że bardzo smutny, ale ja zawsze lubiłam filmy życiowe, obyczajowe i oparte na faktach, potem horrory a na końcu komedie romantyczne.Penelope30 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz