Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
blondyna5555 wrote:pytanie jak sądzicie można golić elektroniczną maszynką? Jest o wiele szybciej, chociaż narazie gole jednorazową.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
malika89 wrote:Czas podjąć wyzwanie - golenie nóg staje się coraz trudniejsze
Łazienka zbyt mała, maszynka za krótka, brzuch za duży...
Mam ten sam problem
Penelope film polecam, mi się podobał bardzo
A ja od wieczora umieram, doszedł ból ręki, łopatki- niesamowitywczoraj to aż z bólu płakałam
nie mogę podnieść ręki z bólu
Truskaweczko odezwij się martwimy się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 06:59
Truskaweczka83 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Witam sie i ja z rana, noc kiepsko przespana bo pierwsza od niepamiętnych czasów bez mojego A. W nocy często sie budziłam i odruchowo go szukałam.
Ja jeszcze póki co dużego problemu z goleniem nie mam ale tez zapewne dlatego ze termin mam jakos jedna z ostatnich pewnie wiec wszystko bedzie przychodziło u mnie pózniej.
Od rana u nas słoneczko sie pokazuje ale póki co nie zamierzam sie ruszać z wyrka poza wizytami w toalecie i w kuchni po śniadanie.
Miłego dnia Mamuśki.
2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )
-
Witajcie
Dzis niedziela a mnie psiaki obudziły o 5 rano i trzeba było wstac i pójsc. Kalosze na nogi bo pochmurno i mokro i było całkiem przyjemnie. Spotkalam tylko kilku gosci wracajacych z nocnego imprezowania z piosenka na ustach hahaha a tak puściutko i spokojnie.
od 2 dni chłone bloga Sroki-ale mam teraz wiedze, nawet zaczelam sposywac najwazniejsze produkty na kartki bo oczywiscie wydawalo mi sie ze jak drogie i z apteki to na pewno super. Jak ktos jeszcze sie nie wczytal to polecam.
I jak juz siadlam do listy z kosmetykami to zaczelam robic w koncu liste co kupic dla Młodej. na razie zaczelam od wiekszych rzeczy łózeczo,materac,wanienki itp.
pigułka jakie łózeczko kupilas?
Doczytalam w necie, ze materacyk najlepszy lateksowo-kokosowy bo gryka moze uczulic a termoplastyczne utrudniaja ruchy-zdaniem pawła Zawitkowskiego. (wyczytalam to na blogu Sroki)
Pytanie mam odnosnie kołderki. Gdzie kupic taka aby przepuszczała powietrze, była dobra, mozna prac w pralce itp? naturalne pierze odpada-nie zniosłabymMoze macie jakies linki? Trezba pewnie ze 2 kupic jakby cos ubrudziło.
PS: przy okazji paznokci znalazlam na blogu Sroki:
http://www.srokao.pl/2014/08/szkodzac-pomagac.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 07:54
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Zazdroszczę Wam pięknej pogody, u nas od rana ciemno i deszcz leje
i ponoć tak ma być cały tydzień
trudno, deszcz potrzebny szybciej się zazieleni i rozkwitnie... wczoraj widziałam w parku już pięknie- śliwa i jabłoń kwitnie
kaarolaa lubi tę wiadomość
W lidlu były super kołderki dla dzieci, niby na pierwszy etap nie powinno się jej używać, mi mama kupiła kołderkę ale ja na lato to pielucha albo cienki szpiworek bo mam kilka kupionych
Betty Boop, Penelope30 lubią tę wiadomość
Dzień dobry
Mnie obudziły gruchające na parapecie gołębie. I tak musiałam zaraz wstać, bo się z mamą do Galerii umowilam. Jedziemy rano żeby uniknąć weekendowych tłumów i na obiadek być już w domku.
Cherry Lady i Alicjaaaa śniło mi się że wygralysmy wycieczkę do Włoch i moglysmy zrobić tam zakupy dla naszych maluszków -
Penelope30 wrote:Martynka dzięki, to teraz na pewno obejrzę ten film. A te bóle to masz też nawet jak poleżysz w dzień?
Takpojawiły się wczoraj rano i wieczorem były już nie do zniesienia
Podejrzewam, że to od kręgosłupateraz więzadła się rozluźniają i tak to może działać.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam się
ja po słodkim śniadaniu - bułka z dżemem to mój ciążowy must have i do tego kawa
Muszę się zmobilizować do ruszenia z łózka i wstawienia rosołu z indyka.
Za mną pierwsza od kilku nocy w miarę przespana, może dlatego że wczoraj pozno wrociliśmy od szwagra i padłam ze zmęczenia. Od 7 Mała kopie i zaczynam odczuwać już tez ból pleców i prawego pośladka, az dretwieje ;/
Mąż na dziś wymyslił sobie malowanie sufitów, bo jutro wchodzi majster od cyklinowania podłóg, chyba najgorszy etap remontu i potem będzie już z górki:)Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:Tak
pojawiły się wczoraj rano i wieczorem były już nie do zniesienia
Podejrzewam, że to od kręgosłupateraz więzadła się rozluźniają i tak to może działać.
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy z rana jak zwykle obolale
u nas też deszczowo. Wiki jeszcze nie wstała, może jej też się w miarę wygodnie spalo.
Biodro boli okropnie, jak w nocy się próbuje przewrócić na drugi bok to się tylko zaplacze w poduszce i zrezygnowana usypiam na plecach. Za to K obiecał dziś że mnie wymasuje
Miłej niedzieli
Aah zaczynamy dziś 25tydzień !Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 09:27
Martynka30, Penelope30, JRY1984 lubią tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:To nie dobrze ja w ciągu dnia też mam różne bóle od kręgosłupa ale po nocy zawsze przechodzą, a jak leżę na lewym boku w dzień to też jest lepiej. Będziesz dzwonić do dr się jeszcze poradzić?
Oj niejakoś dam radę, muszę... mnie to ciągle coś boli
wizytę mam za 3 tygodnie to jakoś dotrwam, ważne, że Tymuś ma się dobrze...
Zrobiłam się strasznie marudna i humorzasta...
Zaczyna mi już być ciężko z brzuchem a co dopiero będzie potem... ogolić się nie mogę, siedzieć nie wygodnie, leżeć też nie, stać nogi mnie bolą...
Ja staram się spać na lewym boku, ale mój mały uwielbia tam siedzieć po tej stronie i nie raz w nocy zapoda mi kopa, przekręce się na plecy to albo krzyż albo mały szaleje...
Dobra ponarzekałam idę na kawę i ciasto cytrynoweMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
nick nieaktualny