Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja myślę ze kiedyś dam dziecko do przedszkola. Ja nie pracuje wiec i z odbieraniem nie będzie problemu. Kolejna sprawa to ta że my chcemy jeszcze dwójkę dzieci mieć. Co prawda teściowa jest cały czas w domu ale ja nie zamierzam za bardzo na niej polegać.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja jezeli chodzi o przedszkole to dalam mala jak skonczyla 3 latka bo jest czerwcowa wczesniej jak chodzilam na zajecia to tesciowa przyjezdzala a do pracy to maz byl juz w domu bo sama sobie regulowalam na ktora do ktorej i ile teraz pewnie bedzie tak samo mi pasuje Hania do szkoly a malutka w wieku 3 latek do przedszkola i z glowy☺
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:No to za 2,5 h bede u Ciebie na nalesnikach he he....
kaarolaa, SyHa85 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualny
-
Malika robisz smaka jestem taki słodyczowy łasuch, że nie wytrzymam i chyba pójde robić naleśniki!
Oj Ty niedobra ja już +10 a Ty kusisz
Na wczorajszym weselu ta fontanna i te słodkości - mniam, nie mogłam się opanować - tak mi sie dziś ich chce...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ac652a0feeb.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9414ea3fd23b.jpgmalika89, kaarolaa, Martynka30, SyHa85, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
Dostałam cynk z Biedronki.
Już niebawem w sprzedaży mają być t-shirty i leginsy ciążowekaarolaa, Ania_1986, Rudi88, Penelope30, hella, SyHa85, pigułka, Betty Boop lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uff. Nadrobiłam
U nas piątek i sobota pod znakiem przeprowadzki. Jakoś tak wyszło, że nikt z kolegów nie mógł pomóc to mąż sam wszystko musiał przewozić. Trochę się tego zebrałoWczoraj robiliśmy też małe rozeznanie na osiedlu i jesteśmy zadowoleni - sporo fajnych miejsc jest
Z racji imienin męża zrobiliśmywczoraj małego grilla ze znajomymi, dziś rano po śniadaniu pojechaliśmy na zlot food trucków, a teraz odpoczywam u rodziców.
Przy dwudniowej dużej aktywności pojawiły się bóle kręgosłupa, bolesne napięcie łydek i ból mięśnia pod pośladkiem
A do tego od kilku nocy mam koszmary! Co najciekawsze ma też je mój mąż i mama... Trochę mnie to przeraża -
Mówiłam, że niedługo będą rzeczy ciążowe
w tamtym roku mniej więcej koniec kwietnia początek maja były, leginsy mam, zapnają się po bokach na zapięcie takie jak stanik, mam też koszule ciążowe do szpitala, dresy ciążowe i bluzkę.
Spodnie dresowe są strasznie szerokie, ale po domu to czemu nie.
W lidlu też w tamtym roku były leginsy- nie polecam ciążowych- sztuczne i nie wygodnePenelope30 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz