Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
_cherryLady wrote:A moze mialam wiecej... ciul tersz wie.
_cherryLady, kaarolaa, Gilis, Friend, SyHa85, pigułka lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Kolezanki wyjasnily mi ze maja to samo
ze zebra sie rozchodza pod wplywem przesuwania wszystkiego do gory przez macice. I w sumie tak moze byc bo przeciez gdzies to sie musi zmiescic skoro macics byla w podbrzuszu a teraz czuje ja sporo nad pepkiem
))
Nasza Marcysia jest już z nami
-
nick nieaktualny
-
Ania_1986 wrote:ale się ucieszyłam bo się okazało że u mnie w ośrodku jest robiona glukoza
babeczka mi powiedziała żebym przyszła w dzień gdy nie ma pobrań żebym nie musiała tyle siedzieć bo ludzie będą.
A dasz radę wytrzymać do badania bez jedzenia a potem jeszcze dwie godziny po? Ja idę w sobotę do lux medu, do 12 pobierają więc też myślałam żeby pójść sobie później bo rano kolejki masakryczne ale padłabym z głodu -
kaarolaa wrote:Bosz mam dzisiaj takie jakby lekkie bole okresowe. Troche sie stresuje zeby to nie byly skurcze. Macica sie nie spina na szczescie, magnez wzielam i jak cos to zapodam nospe. Caly czas leżę i tak sie wsluchuje w ten brzuch i mysle.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny_cherryLady wrote:Karolka wszystko jest pod kontrola. Lezysz odpoczywasz szyjka trzyma bakterii nie ma- nie ma powodu do skurczy ja mysle ze tt bidulo za duzo myslisz o tym i za duzo sie wsluchujesz ( co oczuwiscie rozumiem...) i stad juz masz schizy... ja jestemcprzekonana ze kornel bedzie grzeczniejszy niz Marceli
_cherryLady lubi tę wiadomość
-
No i klops. Kuzynka jakis czas temu powiedziala ze nam odsprzeda cale lozeczko ze slicznymi ochraniaczami (wygladaja jak chmurki z misiami), do tego posciel, materac i cos tam jeszcze. Dzisiaj pytam za ile a ona ze sie rozmyslila.... juz myslalam ze te "powazne" zakupy mamy z glowy, (lozeczko z calym majdanem i wanienka od niej, wozek 3w1 od znajomej) a tu okazuje sie ze musze szukac lozeczka.Alicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
Myszkaaa83 wrote:Ja też mam z wagą problem ale w drugą stronę. Przez pierwsze trzy miesiące schudłam 7 kg, z 61 na 54 bo przez nudności i wymioty byłam bardzo odwodniona, dwa razy leżałam w szpitalu pod kroplówką wzmacniającą. Od czwartego miesiąca zaczęłam przybierać i póki co jest 57,5 czyli tylko 3,5 przytyłam przez dwa miesiąca ale dalej jestem na minusie. Zaczyna mnie to martwić bo brzuszek też porównując do innych dziewczyn na tym samym etapie mam w mojej ocenie mały. W 20 tygodniu na połówkowym Dzidzia ważyła 320g. Lekarz powiedział, że jest ok i Mała będzie po prostu drobna. Za tydzień kontrola u mojego gina, zobaczymy ile urosła.
moja ważyła 307 g. w 19t5dMyszkaaa83 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Moze i masz racje, moze i schizuje za bardzo bo teraz jest dla mnie ten najgorszy moment ciazy. Jutro będzie wlasnie ten moment, w którym przyszedl na swiat Marceli. Moze jak minie 24 tydzien to juz odzyje na dobre.Alicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
_cherryLady wrote:Kuzwa... no to juz nie jest smieszne...
z glupoty zaczelam sie mierzyc ... nie pamietam jakie mialam wymiary przed ciaza ale kuzwa na pewno nie takie jak teraz. W piersiach przybylo mi dobre 5 cm ale to nic. Pod cyckami prawie 90!!! Ja piedziele zawsze mialam z 75 gora!!!!!!!! Kuzwa co to ma byc??
Ja też tak mam! Kupiłam staniki z większymi miseczkami bo mi najpierw sam cyc urósł. I brałam obwód 75, i teraz widzę kręchy pod biustem i czuję że mnie ciśnie!_cherryLady lubi tę wiadomość
-
Ok alarm w polowie odwolany
myslalam ze przybylo z 15 cm ale to nie mozkiwe bo stanik sprzec ciazy w obwodzie jest za maly o kilka cm a nie 15
pomijajac miseczki w ktore uochalam moze polowe cyckow haha
Karola jestem pewna ze tak bedzie. To zrozumiale ze teraz sie boisz. A moze powinnas wlaczyc sobie jakas serie filmow czas szybciej by ci zlecial? Chociaz tydzien. Ja tam na poczatku rovilam jak balam sie o poronienie. Na cda wlaczylam sobie serie lost- zagubieni i pierwsze tyg zlecialy jak z bicza strzelilkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Od jutra wchodze w nowy etap ciazy, jeszcze dla mnie nie znany
bedzie dobrze, musi byc. Moze mam takie dziwne niby bole bo maly tak mocno kopie i sie wierci...
Karola, na bank będzie okCzyli od tej pory "jedziemy na tym samym wózku"
Dla Ciebie i dla nas nowości
kaarolaa lubi tę wiadomość
Aniołek 19.09.2015 (10 tc)[*]
TP 01.08.2016 r.
Czekamy na Lili