Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola niech bedzie i kryminal ") cokolwiek co pozwoli ci przetrwac chocby tydzien dluzej :)a potem juz z gorki
).
Friend- " ale juz nie moge przestac o nich myslec" skaad ja to znam) zjedz, lepiej tersz niz wieczorem
Friend, kaarolaa lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Ja kupiłam pakę wafelków grzesków i ptasiego mleczka. Ostatnie dni laby przed krzywą.
Chery nie schizuj się tym, ja już wcześniej pisałam że teraz mam pod biustem 92cm, a stanik nabyłam 95cm bo dopiero taki był wygodny! wcześniej miałam 80-85. Ale ja sobie tłumaczę że to jelita tak wysoko się wpychają.
Karola zjedz sobie czekoladę bo tak się najlepiej magnez przyswaja i będzie dobrze._cherryLady, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ninka0111 wrote:Syha przywitaj mnie w swoim klubie rwy kulszowej...
Penelope ja ide na nfz i nie wiem ile na wyniki bede czekac a ten dlugi weekend wiec wole wczesniej i tak wyniki poznam dopiero u lekarza...
A czy ktos jeszcze jutro ze mna idzie?
Wrocilam wlasnie od lekarza i mam szybko isc do neurologa bo moge wywolac sobie tym skurcze, bo juz mnie rwie w pochwie nawet....powiedziala ze sa leki na to, powinnam dostac i brac. I fizjoterapia mi tego nie wyleczy....dzwonie po gabinetach prywatnych, jak nic nie znajde to wieczorem sor...[/url]
-
SyHa85 wrote:Wrocilam wlasnie od lekarza i mam szybko isc do neurologa bo moge wywolac sobie tym skurcze, bo juz mnie rwie w pochwie nawet....powiedziala ze sa leki na to, powinnam dostac i brac. I fizjoterapia mi tego nie wyleczy....dzwonie po gabinetach prywatnych, jak nic nie znajde to wieczorem sor...
Sloneczko kolezanka brala na rwe zastrzyki nie wiem jak w ciazy co sie bierze u mnie tak zle jeszcze nie jest biedactwo oby zaczela ci sie cofacSyHa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co jesli chodzi o wage, to moja znajoma miala taka schize na bycie fit i w ogole, ze jak zasza w ciaze to non stop byla na diecie. Miesa zero, tylko warzywa i owoce na sniadanie i obiad a na kolacje jadla np kisiel..... cala ciaze wygladala jak modelka pozujaca do gazety dla ciezarnych. Urodzila zdrowa corke. Ale... mala ciagle je, jak miala z 5 lat to pamietam jak chowala ciastka po kieszeniach albo mowila ze zaniesie komus a po drodze wpierdzielala ile udalo jej sie do buzi wcisnac. Oczywiscie jest pulchniutka ale jast taka chytra na jedzenie jakby ktos mialby jej zabrac. Strasznie to przykre, ha mysle ze to ma cos wspolnego tym ze bedac w brzuchu msam my miala jedzenia jak na lekarstwo. Huk z tym ile przytyjemy, ale nie wolno nam krzywdzic naszych dzieci, ani obzarstwem ani dieta...
SyHa85, pigułka lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
monika454 wrote:Pani w laboratorium tylko mi kubek za pierwszym razem dała, widziała że mam dwie saszetki, nic nie powiedziała... Za pierwszym i za drugim razem sama.sobie rozpuscilam ta glukoze
Kochana może pij dużo wody, żeby to czym prędzej wysikać i rozcieńczyc? -
Friend ja kupiłam 6kg arbuza i sie gapię na niego jakby był ze złota. Nie zmieszczę go teraz, bo się zapiekanką taką najzwyklejszą na świecie zapchałam. Te pieczareczki, cebulka i taki rozwodniony ketchup mmmmmmm pychotka
A na obiados kopytka i młoda kapucha
SyHa kurde a ja z tą rwą tyle czasu chodzę i nikt mi nic na to nie dał...Friend lubi tę wiadomość
-
Ja się wagą nie przejmuję, potem będę się martwiła, już zapodałam mężowi, że po porodzie będzie Chodakowska
Przecież nie mogę malutkiej głodzić, cieszę się że ona nie lubi fast foodów, żadnego śmieciowego jedzenia nie zje, nie smakuje jej, to zawsze jakiś plus, bo teraz zamiast 10 kg na plusie pewnie bym miała z 15 albo i więcej, a tak to zdrowo się odżywiam, przynajmniej tak mi się wydaje
między posiłkami zjem jabłuszko a od czasu do czasu cos słodkiego, ostatnio chodzi za mną ptasie mleczko i praliny jakiekolwiek
-
marcianka1 wrote:Dziewczyny ustalmy ze te co maja ponizej 10 kilo na plusie ..sa super szczupłe...Ja mam 10 wiec moge mowic "o ja pierdzile przestan jesc kobieto:P"chudzielce sie nie wypowiadaja ...(ale Wam zazdroszcze)
Ja mam malutko na plusie ale co z tego jak waga poczatkowa masakieros☺i do tego wiem ze teraz bede najwiecej przybierac -
Rudi88 wrote:Friend ja kupiłam 6kg arbuza i sie gapię na niego jakby był ze złota. Nie zmieszczę go teraz, bo się zapiekanką taką najzwyklejszą na świecie zapchałam. Te pieczareczki, cebulka i taki rozwodniony ketchup mmmmmmm pychotka
A na obiados kopytka i młoda kapucha
SyHa kurde a ja z tą rwą tyle czasu chodzę i nikt mi nic na to nie dał...
Rudi i sama ze sklepu targalas tego arbuza?