X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Paulka123 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondyna szczescie ze nic Ci nie jest, bo moglo sie to bardzo zle skonczyc. :-(

Alicja- nasza księżniczka :) ur. 5.08.2016
    Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ten piękny dzień :)

Blondyna, co to z pomysł żeby za nimi iść a ty bardziej ich rozdzielać? Ojjjj kobito...

Ja od wczorajszego zacukrzenia ciastem i wypiciem 2 szklanek pepsi miałam III wojnę światową w jelitach i żołądku, bo one bidusie nie przyzwyczajone do takiej "diety".

Mam nadzieję,że pogoda się utrzyma i jak mój wstanie po nocce, zjemy obiados to pójdziemy na spacerem nad Wisłę albo do stadniny koni :)

Zastanawiam się czy bujnąć zadek i isc do Żabki do Magnum :)

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • monika454 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _cherryLady wrote:
    Wpada ktos na koktajl z truskawek malin i borowek? :D

Mnie weź! Mnie! Wybierz mnie!

Co do staników to w Lidlu od czwartku są do karmienia z fiszbinami i bez :P

_cherryLady lubi tę wiadomość

74di6iyermvv176r.png

If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose.
  • monika454 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi... w Żabce chyba już nie ma promocji na Magnumy... wczoraj jak byłam to już promocyjne ceny zniknęły a nagle w lodówce zrobił sie wysyp lodów Milka..

74di6iyermvv176r.png

• Paulka123 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi prosze, dzisiaj jest swieto panstwowe ale i koscielne. Wiem ze to glupie ale nie wiem czy mozna dzisiaj pracowac w domu, mam na mysli ukladanie plytek, ciecie, szlifowanie itp? Moj tesc jest bardzo religijny i nie chce go urazic.....

• monika454 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka123 wrote:
    Powiedzcie mi prosze, dzisiaj jest swieto panstwowe ale i koscielne. Wiem ze to glupie ale nie wiem czy mozna dzisiaj pracowac w domu, mam na mysli ukladanie plytek, ciecie, szlifowanie itp? Moj tesc jest bardzo religijny i nie chce go urazic.....

Mój chciał dzisiaj półki na szafki ciąć ale mu zabroniłam, mamy specyficznych sąsiadów

74di6iyermvv176r.png

• blondyna5555 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie dziewczyny wszystko u nas dobrze, mąż teraz odsypia, dopiero koło 4 zasnął. Telefon był na abonament wiec w internecie zresetowal go by przypadkiem nikt nie miał kontaktów i wiadomości jego i zablokował go, wiec jak ktoś go znajdzie to już nic z nim nie zrobi, ale wiadomo juz po telefonie. Wiadomo nerwy juz puściły.
    Wiem ja też głupia, nawet chciałam za nimi biec, dopiero jak było mi za ciężko dotarło do mnie ze przecież jestem w ciąży, masakra jakaś. Musiałam iść za nimi bo bardziej bym się denerwowała jakby mąż nie wrócił, to bym wogole nie mogła zasnąć i to byłby większy stres. Na szczęście wszystko powiedzmy dobrze się skończyło, no poza tym telefonem. Mąż zły bo dopiero go zmieniał i był drogi, a był na abonament wiec mimo że telefonu nie ma, abonament musi płacić. No cóż musimy pomyśleć co dalej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 10:35

sierpień 2013 - 4 tc [*] Marzec 2015 - 6 tc [*]

f2wlio4p4502qaxq.png
    w4sqyx8d4ksw6lib.png
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika454 wrote:
    Rudi... w Żabce chyba już nie ma promocji na Magnumy... wczoraj jak byłam to już promocyjne ceny zniknęły a nagle w lodówce zrobił sie wysyp lodów Milka..

Teoretycznie w gazetce jest do dzisiaj promocja, aż sie przejdę na zdrowie mi to wyjdzie :)

o1483e5ek8fkb5ak.png
  • Paulka123 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika454 wrote:
    Mój chciał dzisiaj półki na szafki ciąć ale mu zabroniłam, mamy specyficznych sąsiadów
    O dziekuje, dobrze wiedziec bo mi to ryba ale nie chce zeby pozniej sasiedzi cos gadali tesciowi. Ja jestem raczej slabo religijna ale szacunek do innych pogladow mam. Trudno, pojedziemy w takim razie odwiedzic babcie.

• pigułka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy ktos wie, co sie dzieje z Olena? Dawno sie nie odzywala...

_cherryLady lubi tę wiadomość

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • Betty Boop Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Moj M wczoraj wrócił z podrózy i juz go nie wypuszcze nigdzie. Wyspalam sie jak nigdy, rano poszedł z pieskami a ja do 8 spalam. Cudnie.

Przywiózł pół walizki ciuszków dla naszej dzidzi i nie moge sie napatrzec takie piekne.

Wiecie co, myslalam, ze mam juz wybrane imie dla młodej ale od 2 dni zamiast marceliny chodzi mi po głowie natalia. Hmm, ciekawe ile razy jeszcze zmienie hahaha Marcelina sliczne imie ale trudniejsze w wymawianiu a Natalia to natka i natalka- jakos wiecej mozliwosci. Sama juz nie wiem. Męzowi sie oba podobaja,rodzicom tez.

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • karkam83 Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    Dzień dobry w ten piękny dzień :)

Blondyna, co to z pomysł żeby za nimi iść a ty bardziej ich rozdzielać? Ojjjj kobito...

Ja od wczorajszego zacukrzenia ciastem i wypiciem 2 szklanek pepsi miałam III wojnę światową w jelitach i żołądku, bo one bidusie nie przyzwyczajone do takiej "diety".

Mam nadzieję,że pogoda się utrzyma i jak mój wstanie po nocce, zjemy obiados to pójdziemy na spacerem nad Wisłę albo do stadniny koni :)

Zastanawiam się czy bujnąć zadek i isc do Żabki do Magnum :)

Rudi no niestety dzisiaj po poludniu pogoda ma sie zepsuc burza jaskies deszcze zapowiadaja. Musisz sie spieszyc ze spacerkami:-)

3jgxrjjg02ocpjyq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty dla mnie ladniejsze Marcelina, ale to Wasz wybor i do porodu moze jeszcze kilka sie przewinac :)

Ja tez chce ten koktajl ;)

Betty Boop lubi tę wiadomość

• Rudi88 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karkam83 wrote:
    Rudi no niestety dzisiaj po poludniu pogoda ma sie zepsuc burza jaskies deszcze zapowiadaja. Musisz sie spieszyc ze spacerkami:-)

O nie! To lece teraz sama , najwyżej zalicze 2 spacerki :)

o1483e5ek8fkb5ak.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do prac dzisiaj to moja siostra wymyslila ze pojda z chlopakiem drewno rabac i do szopki wozic. Najpierw tata ich przeswiecil a i na dokladke babcia poszla kazanie prawic...

• karkam83 Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    O nie! To lece teraz sama , najwyżej zalicze 2 spacerki :)

Rudi a w jakiej czesci torunia mieszkasz bo cos mi sie wydaje ze rubinkowo albo skarpa co? Ja to wrzosy, okolice jaru.

Tyle gadalyscie o tych magnumach ze ostatnio kupilam sobie truskawkowy ale taki sobie...maz mial klasyczny i niebo w gebie:-)

3jgxrjjg02ocpjyq.png
  • Paulka123 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak z innej beczki. Mamy u siebie huskiego. Ale jest z niego lajza paskudna i strasznie ucieka z podworka. Przeskakuje skubany nad ogrodzeniem, wiec zadne umacnianie ogrodzenia nic nie daje bo to dla niego nie problem przeskoczyc. Malo tego.... wychodzi z zamknietego kojca. Sasiedzi sie wsciekaja bo to duzy pies a dzieci sie go boja, wyjada zarcie innym psom i "pilnuje" suczek z calej okolicy. Probowalismy roznych sposobow ale ten pies zawsze znajdzie sposob zeby uciec. Ostatnio nie bylo go tydzien. Przez ten czas maz umocnil kojec tak ze nie ma ani jednej szczeliny pod dachem, jedyne wyjscie to drzwiami ktore sa zamykane na zasuwe. Noi dzisiaj ten pies przyszedl, tesciu go zlapal i zaniosl do kojca. Od 3 godzin ten pies wyje jakby go ktos obdzieral ze skory! Powiedzcie mi czy da sie go jeszcze "wychowac"? Jak sobie poradzic z psem-powsinoga?

opóźniona lubi tę wiadomość

• Rudi88 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karkam83 wrote:
    Rudi a w jakiej czesci torunia mieszkasz bo cos mi sie wydaje ze rubinkowo albo skarpa co? Ja to wrzosy, okolice jaru.

Tyle gadalyscie o tych magnumach ze ostatnio kupilam sobie truskawkowy ale taki sobie...maz mial klasyczny i niebo w gebie:-)

Ja od zawsze na Skarpie :) i z mama i teraz z moim Ł :)

Ja to kocham klasyczne i w białej czekoladzie :D lece do Żabci

o1483e5ek8fkb5ak.png
  • Mikołajkowa66 Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My za pół godziny ruszamy do domu, znowu 5 godzin w samochodzie, ale wjeżdżamy po drodze do znajomych to będziemy mieli postój chociaż ;) cieszę się jak dziecko, nie lubię tutaj przebywać. Do porodu już na pewno nie przyjedziemy, jaką ulga :)

w57vikgn8cjabi6x.png[/url]
  • _cherryLady Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DziewcYny... miewacie raki sluz jak w czasie owulacji? Ttpowo estrogenny rozciagliwy? Galaretowaty?

Nasza Marcysia jest już z nami <3
    bobas.gif
‹‹ 1262 1263 1264 1265 1266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ