Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marcianka1 wrote:a ja chce by ten czas leciał jak teraz nawet wolniej...Ciesze sie ostatnia wiosna bez dziecka...ostatnimi chwilami tylko we dwoje kiedy jestesmy dla siebie jedyni i najwazniejsi ...potem wszystko sie zmieni:-)bedzie miedzy nami Zocha
Nie między wami tylko z wami
Ja się cieszę na dziecko bo teraz jesteśmy małżeństwem a po narodzinach dziecka będziemy rodziną. To piękne.Paulka123 lubi tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:Nie między wami tylko z wami
Ja się cieszę na dziecko bo teraz jesteśmy małżeństwem a po narodzinach dziecka będziemy rodziną. To piękne.moj maz mi powtarza ze chcialby zeby ciaza trwala jak u slonia dwa lata
zeby mogl sie nacieszyc tymi kopniakami
Ania_1986 lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Paulka123 wrote:Bardzo ladnie powiedziane
moj maz mi powtarza ze chcialby zeby ciaza trwala jak u slonia dwa lata
zeby mogl sie nacieszyc tymi kopniakami
Mój dzisiaj zastosował efekty dźwiękowe w formie płaczu dziecka i mówi że to się zacznie za 3 miesiące. Nie da się ukryć, pieluchy i ząbkowanie...
Nasi znajomi i rówieśnicy mają juz dzieci odchowane my dopiero wkraczamy w ten etap. -
Ania_1986 wrote:Mój dzisiaj zastosował efekty dźwiękowe w formie płaczu dziecka i mówi że to się zacznie za 3 miesiące. Nie da się ukryć, pieluchy i ząbkowanie...
Nasi znajomi i rówieśnicy mają juz dzieci odchowane my dopiero wkraczamy w ten etap.zawsze lepiej robic efekty dzwiekowe niz zapachowe
Dominique88, Ania_1986 lubią tę wiadomość
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualnyWitamy z rana z laboratorium. Glukoza wypita. Czekam na reakcję Corci
Ludzie mnie już wzrokiem zabili bo poprosiły mnie przed kolejką... Nie taka straszna ta Glukoza. Dobrze ze zimna to tak nie czuć. jeszcze 2h siedzenia ...Ninka0111, _cherryLady lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Nadrobilam wczorajsze posty. My wczoraj bylismy na pierwszych zajeciach ze szkoły rodzenia. Niby były to zajecia bardziej organizacyjne ale jestem zachwycona. Cała masa zajec dla kobiet w ciazy, gimnastyka, potem po porodzie specjalne zajecia z adoprowadzenie dna miednicy do porzadku, dietetyk, fizjoterapeuta, psycholog,połozne, wszystkie badania labo - i uwaga- na nfz. Szkola tez darmowa. Za nic juz nie bede musiala płacic-normalnie jestem w szoku bo ja wszedzie prywatnie latam. jakby cos mnie niepokoila to tylko telefon do mojej połoznej (wczoraj podpisalam deklaracje i mam juz swoją) i ona nawet przyjedzie do domu, podepnie ktg jesli cos nie tak i wszystko sprawdzi. Połozne sa przemiłe,takie prawdziwe z pasją i powołaniem.
No i we wtorek ide wlasnie tam na glukoze a nie do diagnostyki. Tam przychodza tylko kobitki z naszej szkoly, przez 2 h siade sobie wygodnie na takich pufach, poczytam ksiazke i nie bede sie użerala w kolejce ze "starymi babami".
No to naprodukowalam ale chcialam sie pochwalićDominique88, _cherryLady, amanina, Penelope30, Ninka0111, SyHa85 lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
U mnie w de byly te ubranka w lidlu ok 1,5 miesiaca temu. Pokupilam troche i jestem mega zadowolona, bo jakosciowo sa super, sliczne wzorki i kolorki i cenowo tez ok:) Jak tylko macie gdzies Lidla w poblizu to bardzo polecam!Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
I Frendziu też się odhacza na dzisiejszej liście obecności
Dzisiaj weszłam na BBF, patrzę na mój kalendarz i myślę sobie, że cos się popsuło bo wszystkie informacje zginęły. A nieee...to poprostu zaczynamy III trymestr (Dumna Matka i Ojciec).
Mąż już odprawiony do pracy ze śniadaniem (od kiedy jestem na L4 czuję się bardziej zrelaksowana, mam więcej czasu i lepiej mogę zadbać o Męża - wcześniej obiad, czy śniadanie dla niego to była rzadkość - chłop będzie miał co wspominać po urodzeniu bobasa).
Muszę Wam powiedzieć, że strasznie kocham moja dzidzię i nie mogę się doczekać sierpnia z jednej strony - a z drugiej łapie mnie jakaś schiza. Że juz nigdy nie będzie tak jak jest teraz - tylko ja i mój Miś. Nie będzie nam juz tak łatwo, przyjemnie i egoistycznie. Czy to normalne?
Miłego dnia !kaarolaa, _cherryLady, Penelope30, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
Matka założycielka też obecna z rana
Ja tak polowałam na ciuszki z Lidla, że pojechałam już wczorajBrawo ja!
Dominique88, kaarolaa, Friend lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Dzień dobry! Wczoraj byłam na wizycie i wszystko jest jak trzeba. Plan na dziś- praca i L4, a potem może Lidl, bo mnie te leginsy korcą... Jeszcze dokończyć muszę pakowanie, bo jutro rano lecimy... Już widzę jak będę wyglądać po tygodniowym All Inclusive
. Wczoraj doznałam szoku po próbie przymiarki mojego dwuczęściowego stroją kąpielowego- pół cycka zostało pod pachą i ledwo sutek zakrył (a to był rozmiar duże D). Płakać normalnie mi się chciało, bo w sierpniu był ok. Dobrze, że kupiłam jednoczęściowy z michą F. Niedługo to alfabetu zabraknie. Miłego dnia i udanych łowów w Lidlu życzę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 08:53
Friend, Domi793 lubią tę wiadomość
-
mmalibu wrote:Mam dylemat jeśli chodzi o wózki... Wy już macie wybrane? Zastanawiam się nad takim - co myślicie? http://www.kidisklep.pl/wozek-uniwersalny-camarelo-carmela-gleboko-spacerowy-dla-dzieci-od-narodzin-do-3-lat-p-278.html Chodzi mi o wózek, narazie bez dobierania fotelika etc. A i też bym chciala już sierpień,oohhh...
Ja sama wybrałam Camarelo Carera w granacie, więc Carmela moim zdaniem jak najbardziej ok (jedynie się trochę wyglądem różnią).mmalibu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dominique88 wrote:Ja sama wybrałam Camarelo Carera w granacie, więc Carmela moim zdaniem jak najbardziej ok (jedynie się trochę wyglądem różnią).
mmalibu lubi tę wiadomość
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017