Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySyHa85 wrote:Czuje sie jak idiotka. Lekarka powiedziala ze zapis nie budzi niepokoju. Mam jechac do domu, odpoczywac i sie zrelaksowac i yspokoic bo mnie telepie z nerwow. A ja sie nie moge uspokoic
normalnie jak psychol
maz do tego mnie wkurzyl bo powiedzial ze "kreuje wszystkim nerwy niepotrzebnie". Szybko sie zreflektowak co powiedzial ale nie pomaga mi. Kuzwa bym musiala chyba gdzies wyjechac
wszystkie metody relaksacyjne mnie zawodza
Ja bym olala metody relaksacyjne na Twoim miejscu i ponaparzala w worek treningowy_cherryLady, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:Ja mojego męża wreszcie namówiłam na zakupy i mieliśmy w najbliższy weekend jechać i na targi Mother&Baby ale zawislo to wszystko pod znakiem zapytania no tak sie pochorowałam ze do soboty chyba nie wydobrzejeNasza Marcysia jest już z nami
-
kaarolaa wrote:He he tez na 15 wiec dokładnie razem wchodzimy
no ja to o szyjke sie boje i kurcze bede taki stres miala masakryczny.
Hehe ale super:)
Tez sie martwie szyjka, lekarz mi ja sprawdza na kazdej wizycie. Mam obawy bo w pierwszej ciazy zaczela sie skracac w 30 tygodniu i robilo sie rozwarcie, mialam pessar. Teraz tez sie o to boje, choc narazie do tej pory wszystko bylo ok, staram sie nie myslec o tym za bardzo bo bym zeschizowala. Badzmy dobrej mysli! Musi byc dobrze;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 20:07
_cherryLady, paola89 lubią tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamemu sie nie da. U gina lezysz sobie na plecach z nogami rozchylonymi i on ma wtedy odpiwiedni dostep do szyjki. Z reszta oni sie tego ucza przeciez a my za cholere bysmu nie wiedzialy. Z reszta kazdy gin ma inne palce i tak jak bylam w szpitalu na zalozenie szwu. Ginowi palcami wychodziło 25mm a w usg 30mm wiec to drugie jest dokladniejsze jak dla mnie i widac czy sie wlasnie rozwarcie wewnętrzne nie robi.
paola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
_cherryLady wrote:Paola sama raczej nie bo dr ocenia to tez macajac brzuch jakos odpowiednio... poza tym bron boze sama nie dotykaj szyjki
zawsze szybko lutke wrzucam i nie gmeram hehe
_cherryLady lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualnyNormalnie wczesniej to sie balam tego porodu, a teraz mi sie zmienilo jakos i sobie mysle "pojade!urodze!przytule Grubego!", ze jakby tam ide do tego szpitala bo mam zadanie do wykonania, zeby sie spotkac z synem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 20:37
kaarolaa, Ania_1986, SyHa85, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Samemu sie nie da. U gina lezysz sobie na plecach z nogami rozchylonymi i on ma wtedy odpiwiedni dostep do szyjki. Z reszta oni sie tego ucza przeciez a my za cholere bysmu nie wiedzialy. Z reszta kazdy gin ma inne palce i tak jak bylam w szpitalu na zalozenie szwu. Ginowi palcami wychodziło 25mm a w usg 30mm wiec to drugie jest dokladniejsze jak dla mnie i widac czy sie wlasnie rozwarcie wewnętrzne nie robi.
Dzięki, nigdy mnie to nie interesowało , żadne pomiary itd ale tyle o tym piszecie że się zastanawiałam czy jest jakiś domowy sposóbkaarolaa lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualny