Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja na sama mysl ze wsrod tej chołoty mam rodzic to mam ciarki.
Kurna jak tylko w mase idzie to wyjdzie bez oczu jak eskimos- sam tluszcz. Ze tez musial sie w matke wdacojciec szczuply.
A co do kochania to bardzo mi milono jest troche cialka to jest co kochac
kaarolaa lubi tę wiadomość
[/url]
-
Ja jestem jakaś dziwna bo nawet jak cos się dzieje co mnie nie pokoi to siedzę na tyłku i ani do ginekologa nie dzwonię ani na IP nie jadę. Tylko czekam.
Z resztą nie ma prawa nic sie dziać. Tylko mówię do mojej dzidzi że ma siedzieć w brzuszku jeszcze 3 miesiące i sie nigdzie nie wychylać. Ostatnio to jest nadaktywna aż ją muszę prosić zeby delikatniej matkę kopała. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_1986 wrote:Ja jestem jakaś dziwna bo nawet jak cos się dzieje co mnie nie pokoi to siedzę na tyłku i ani do ginekologa nie dzwonię ani na IP nie jadę. Tylko czekam.
Z resztą nie ma prawa nic sie dziać. Tylko mówię do mojej dzidzi że ma siedzieć w brzuszku jeszcze 3 miesiące i sie nigdzie nie wychylać. Ostatnio to jest nadaktywna aż ją muszę prosić zeby delikatniej matkę kopała. -
Wiecie co jestem wyrodna matka,bo ostatnio kupuje sobie rzeczy zamiast małej:P Kupiłam ubran za 100zł ale sztuka na przecenie po 20zł i 3 pary butów...Musze maskowac kilogramy.Córka tez kobieta powinna rozumimec matke.Dzis zamówiłam jej meble nic szczególnego al wazne ze bede miała gdzie chowac te rzeczy których jeszcze nie mam:Pmarcianka86
-
Hej! Zawsze Was bardzo chętnie czytam i właśnie nadrabiam zaległości majówkowe. Zatrzymałam się na etapie wszelakich komentatrzy i muszę się z Wami podzielić pewną myślą, która mi w tym temacie przyświeca. W pewnym momencie swojego życia dokonałam drastycznej selekcji znajomych i tzw. "przyjaciół" i wiecie co? serdecznie polecam odseparowanie się od ludzi, których obecność nie powoduje uśmiechu na Waszych twarzach. Uczucie, kiedy takie emocjonalne pijawki znikają z naszego życia jest tak miłe jakby śmieci same się wyniosły.
Zawsze lepiej jest wejść komuś w drogę niż w d....
i przeogromnie się cieszę, że w ciąży asertywność wzrosła mi o 10000% i bardzo pięknie potrafię powiedzieć co myślę i co mi nie pasuje. Mam nadzieję, że tak mi już zostanie, bo przed ciążą byłam ciepłą kluchą ale może już się to nie wróci, niech się Córa uczy od matki zdrowego podejścia do życia
Pozdrawiam Wam cieplo.Dominique88 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnymarcianka1 wrote:Wiecie co jestem wyrodna matka,bo ostatnio kupuje sobie rzeczy zamiast małej:P Kupiłam ubran za 100zł ale sztuka na przecenie po 20zł i 3 pary butów...Musze maskowac kilogramy.Córka tez kobieta powinna rozumimec matke.Dzis zamówiłam jej meble nic szczególnego al wazne ze bede miała gdzie chowac te rzeczy których jeszcze nie mam:P
Się przygotuj, bo i Ciebie szał zakupów dla Maleństwa dopadnie.
-
Mała pizza w pizzy hut, obiad, lody no i z samego rana oczywiście śniadanie. Jeszcze kombinuje jak tu wcisnąć ciasteczko z kawka. .. no przecież potem jeszcze kolację muszę zjeść. Ehh ciekawa jestem gdzie to wszystko pójdzie po ciąży bo zawsze miałam mala niedowage.. jeszcze mało się ruszam przez ten bolacy brzuch
Penelope30 lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Dziewczynki bardzo wam wspolczuje bo w Ustce co jak co ale wszystkich przyjmuja i odrazu kaza sie przebrac w pizame i 24 godz obserwacja czy bylam ze skurczami w poprzedniej czy cisnieniem czy z mdlosciami usg podstawowe badania zawsze a teraz jest nowy ordynator super osobiscie przychodzi i sie dopytuje ja jedyne co uslyszalam to ze szpital sie boi takich pacjentek jak ja (nadcisnienie)bo musi byc szybka decyzja i trafiona ale czuje sie wspaniale poki co nawet glowa juz tak nie boli i kg jakos nie super duzo tylko zgaga!!!Fe po wszystkim
Amanina tez chetnie bym pocwiczyla albo cus ale mam zakaz:-(nic wysilkowego
A i jedna dziewczyna pisala ze jej maz z kochanka w opiekuna sie zmienil u mnie to samo ☺ -
nick nieaktualnyNo ja na tem szpital w ktorym chce rodzic to na sor nie narzekam. No wiadomo czy ze skierowaniem czy bez trzeba swoje odczekac. Ale nie olewali mnie. Trafia sie oschle pielegniarki ale nigdy nikt mi uwagi nie zwrocil ze ja jakas przewrazliwiona czy w tej czy poprzedniej ciazy. No i jesli o syna chodzi to tez nigdy nas nie olali. Takze akurat w tym Elckim szpitalu jest ok.
-
nick nieaktualny
-
Penelope30 wrote:Dzień lenia mam, nie będę robić obiadu, mam ochotę na pizze i wielką czekoladę.
Wcześniej było bardo ciepło i słonecznie a teraz pada.Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualnyadziaaaaaa! na takiej stronie gdzie mozna zaprojektowac samemu koszulki zamowilam na dzień ojca dla mojego meza (ME), dla jego corki (miniME1) i dla Grubego (miniME2)
sciagnelam pomysl z H&M bo teraz maja takie pasujace koszulki Mama i dziecko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f19a357299e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 17:04
paola89, kaarolaa, Friend, SyHa85, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:paola a czemu tylko małą wzięłaś?
. Mój T zjadł średnia bo była też jakaś promocja.
Penelope30 lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
witam się po majówkowej przerwie. Spędziłam ją z Teściami więc w ogóle nie odpoczęłam, trochę się wkurzyłam, asertywność w ciąży niewiele mi niestety urosła. Ale muszę powiedzieć, że coś mi strzela w oku i kręgosłupie jak słyszę jak moja Teściowa mówi cały czas o moim i Męża dziecku "Moja wnuczka". Niby żyjemy w dobrych relacjach, ale coś czuję tutaj konflikt.
Rodzina Męża kupuje dla naszej jakieś bodziaki i inne i czeka na poród, żeby nam daćKtoś też ma tak? Dla mnie to bez sensu, bo w sumie nie wiem co oni tam mają, więc i tak muszę sama kupić wszystko. Poza tym kto to będzie prał i prasował jak się dziecko urodzi?
Jeśli któraś ma blisko Tesco to wiem, że w moim są przeceny do -50% na ubranka dla niemowląt i kocyki - więc polecam
Mój Mąż od kiedy przeczytał, że dziecko już widzi itp. (i jeszcze za którąś z Was pokazałam mu na yt jak wyglądają dzieci urodzone w 27 tygodniu ciąży) - nie chce ze mną
Zmienia się, oj zmienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 18:20