Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
monika454 wrote:Syha, nie przejmuj się pielęgniarkami! poczekaj na swoją lekarkę! Koleżanka kiedyś na IP pojechała bo też dziecka nie czuła 2 dni i ją tam zjebali czemu tak późno przyjechała. będę jak mantrę powtarzać chyba słowa swojego lekarza:
"Lepiej pojechać na IP o 1 raz za dużo niż o 1 raz za mało!"
Wlasnie uslyszalam, ze "widac ze pierworodka" bo panikuje. No kuzwa!!![/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Syha, konowały tam pracują! Inaczej tego nazwac nie potrafię. Tak czy inaczej Ty masz prawo panikować a one mają zasrany obowiązek aby Ci pomóc nie tylko poprzez badanie ale i wsparcie psychiczne! To ich pieprzony obowiązek! Może warto by było Paniom piękną opinię gdzieś wystawić albo skargę do Dyrekcji szpitala napisać.
SyHa85 lubi tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
snoopy29 wrote:penelope 30 , zdaje się , ze ty kupiłaś łóżeczko u tego sprzedawcy...tak się składa , ze ja też w lutym , 3 m-ce czekania i dupa , szarpię się z tą pania i końca nie widać , radzę ci żebyć i ty zaczęła się już szarpać , bo ostatnio same negatywy, a baba krętacz..
http://allegro.pl/show_user.php?uid=16071323
-
Co do wagi to ja ostatnio weszłam na wagę przed 2 i pokazała 61,4 a po 2 - 61,5. Ja się pytam jak?
A co do wyglądu to ja zawsze byłam chuda. Nie powiem brzuszek miałam ale ogólnie to chuda. A teraz czuje sie chudzielcem, patrzę w lustro a tam grubas. No nie wierzę w to co widzę w odbiciu w lustrze no ale te 10kg więcej swoje zrobiło. -
Penelope30 wrote:też już się zaczęłam szarpać bo minęły te jej 21dni robocze, odezwała się do mnie tylko jak ją objechałam że jak chciała kasę to się szybko kontaktowała a teraz nie odbiera, oddzwoniła i twierdzi że zaraz po tym długim weekendzie wyśle ale jakoś jej nie wierze. Teraz się jeszcze bardziej niepokoję jak mi napisałaś ile Ty czekasz. Wiadomo było że jakiś wałek jak cena tyle niższa, nie mam pojęcia co ta babka kombinuję i jak na tym zarabia. Może naszą kasę na kredyt daje i po 3miechach z odsetkami to łóżeczko kupuje? A przy okazji snoopy jak płeć dzidzi u Ciebie bo się nic nie odzywasz?
Lekarka mnie zbadala- szyjka ok, brzuch ok. Podlaczyla pod ktg- slysze serduszko, mam zaznaczac ruchy ale nadal nie czuje. Wiem ze zyje
podobno do 30tc moze byc nieregularnie. Ale ja wole miec pewnosc ze wszystko jest ok. Usg pewnie nie zrobia.
A co do szpitala to nie bardzo mam komu poskarzyc bo szpital nie ma dyrektora- jest afera u nas bo dlugi, zarzad komisaryczny itp. A pielegniarki ti sa straszne. Czuje sie jak intruz. Z jaka łacha mi to ktg montowalydobrze ze lekarka wyrozumiala.
amanina, opóźniona, Friend, Betty Boop lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnySyHa85 wrote:Lekarka mnie zbadala- szyjka ok, brzuch ok. Podlaczyla pod ktg- slysze serduszko, mam zaznaczac ruchy ale nadal nie czuje. Wiem ze zyje
podobno do 30tc moze byc nieregularnie. Ale ja wole miec pewnosc ze wszystko jest ok. Usg pewnie nie zrobia.
A co do szpitala to nie bardzo mam komu poskarzyc bo szpital nie ma dyrektora- jest afera u nas bo dlugi, zarzad komisaryczny itp. A pielegniarki ti sa straszne. Czuje sie jak intruz. Z jaka łacha mi to ktg montowalydobrze ze lekarka wyrozumiala.
to ze zyje to wiadomo bylo na bank, teraz jeszcze do tego wiadomo ze leniuszekSyHa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marcianka1 wrote:najpierw masa potem rzezba:P
kupuje ten tekst na moją dzisiejszą wizyte u lekarza jak powie, że za dużo ważęamanina, SyHa85, kaarolaa, opóźniona, Friend, Betty Boop lubią tę wiadomość
nick nieaktualnya w ogole to ja pierwszy raz w zeszlym tygodniu jechalam z Grubym na izbe przyjec i to do szpitala ktorego nie znam (ale mam dosc blisko) i powiem Wam ze bylam mega zaskoczona pozytywnie (szpital na Starynkiewicza, jak tu kto z Warszawy
).
w rejestracji pani zapytala o co chodzi, zarejestrowala, zawolala polozna, taka grubiutka i rubaszna, ktora powiedziala ze w 23 tyg to moze tak byc jeszcze ze sie nie odzywa te dwa dni i ze w sumie nawet jakby co to przeciez i tak jest za malutki zeby go ratowac (ale to nie bylo zlosliwe, ani nic, po prostu tak sie podzilila przemysleniami), no ale rozumie ze przyjechalismy i ze zaraz go podlaczymy do posluchania. podlaczyla (maz byl obecny caly czas w gabinecie), posluchala, powiedziala ze tetno ladne zgrabne i powabne, zadzwonila po lekarke dyzurna a ze chwile na nia czekalismy (z 20 min) to z nami pogadala, posmiala sie, ponarzekala na sluzbe zdrowia i takielekarka mlodziutka, przyszla, zapytala co sie stalo, polozyla do usg, obejrzala Grubego na szybciucho, pokazala go nam zebysmy sie nie martwili i byla w ogole taka lagodna i przyjemna.
takze mega milo wspominam wycieczke do szpitalaSyHa85, kaarolaa, opóźniona lubią tę wiadomość
-
monika454 wrote:dziewczyny złóżcie zawiadomienie o przestępstwie - jest to klasyczne oszustwo. Tą babę o tym poinformujcie. Jeśli odda Wam później kasę-towar to się tylko dosłuchujecie na tą okoliczność.