X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika454 wrote:
    Syha, nie przejmuj się pielęgniarkami! poczekaj na swoją lekarkę! Koleżanka kiedyś na IP pojechała bo też dziecka nie czuła 2 dni i ją tam zjebali czemu tak późno przyjechała. będę jak mantrę powtarzać chyba słowa swojego lekarza:
    "Lepiej pojechać na IP o 1 raz za dużo niż o 1 raz za mało!"

Wlasnie uslyszalam, ze "widac ze pierworodka" bo panikuje. No kuzwa!!!

ckaidqk3gu9q879y.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syha ja tez jestem tego zdania ze lepiej jechac i sprawdzic. Gdybym ja tak teraz nie dociekala z ta szyjka tez juz mogloby byc po wszystkim a tak teraz nie bede miala nic sobie do zarzucenia.

SyHa85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa85 wrote:
    Wlasnie uslyszalam, ze "widac ze pierworodka" bo panikuje. No kuzwa!!!
    Hmmmm to zdanie to chyba bylo zbedne. A co te, ktore juz rodzily to nie panikuja? Co za znieczulica tam pracuje? Nie przejmuj sie kochana.

SyHa85 lubi tę wiadomość

• monika454 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syha, konowały tam pracują! Inaczej tego nazwac nie potrafię. Tak czy inaczej Ty masz prawo panikować a one mają zasrany obowiązek aby Ci pomóc nie tylko poprzez badanie ale i wsparcie psychiczne! To ich pieprzony obowiązek! Może warto by było Paniom piękną opinię gdzieś wystawić albo skargę do Dyrekcji szpitala napisać.

SyHa85 lubi tę wiadomość

74di6iyermvv176r.png

If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose.
  • paola89 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syha, one są tam jak dupa od srania, płacone maja więc niech siedzą cicho bo łaski nie robią.

I dzisiAj my witamy się studniowkowo a za tydzień 3 trymestr :)

kaarolaa, SyHa85, _cherryLady lubią tę wiadomość

Nasze maleństwo :* Kinga <3 21.08.2016r.
  • marcianka1 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj lekarz ten mowi lepiej raz za duzo sprawzic niz raz za mało...Syha nauka mowi ze jesli nie czujesz dziacka 8h w 2 trym i 6 w trzecim udaj sie do szpitala

SyHa85 lubi tę wiadomość

marcianka86
  • Penelope30 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy29 wrote:
    penelope 30 , zdaje się , ze ty kupiłaś łóżeczko u tego sprzedawcy...tak się składa , ze ja też w lutym , 3 m-ce czekania i dupa , szarpię się z tą pania i końca nie widać , radzę ci żebyć i ty zaczęła się już szarpać , bo ostatnio same negatywy, a baba krętacz..:(
    http://allegro.pl/show_user.php?uid=16071323
    też już się zaczęłam szarpać bo minęły te jej 21dni robocze, odezwała się do mnie tylko jak ją objechałam że jak chciała kasę to się szybko kontaktowała a teraz nie odbiera, oddzwoniła i twierdzi że zaraz po tym długim weekendzie wyśle ale jakoś jej nie wierze. Teraz się jeszcze bardziej niepokoję jak mi napisałaś ile Ty czekasz. Wiadomo było że jakiś wałek jak cena tyle niższa, nie mam pojęcia co ta babka kombinuję i jak na tym zarabia. Może naszą kasę na kredyt daje i po 3miechach z odsetkami to łóżeczko kupuje? A przy okazji snoopy jak płeć dzidzi u Ciebie bo się nic nie odzywasz?

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wagi to ja ostatnio weszłam na wagę przed 2 i pokazała 61,4 a po 2 - 61,5. Ja się pytam jak?

A co do wyglądu to ja zawsze byłam chuda. Nie powiem brzuszek miałam ale ogólnie to chuda. A teraz czuje sie chudzielcem, patrzę w lustro a tam grubas. No nie wierzę w to co widzę w odbiciu w lustrze no ale te 10kg więcej swoje zrobiło.

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • monika454 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope30 wrote:
    też już się zaczęłam szarpać bo minęły te jej 21dni robocze, odezwała się do mnie tylko jak ją objechałam że jak chciała kasę to się szybko kontaktowała a teraz nie odbiera, oddzwoniła i twierdzi że zaraz po tym długim weekendzie wyśle ale jakoś jej nie wierze. Teraz się jeszcze bardziej niepokoję jak mi napisałaś ile Ty czekasz. Wiadomo było że jakiś wałek jak cena tyle niższa, nie mam pojęcia co ta babka kombinuję i jak na tym zarabia. Może naszą kasę na kredyt daje i po 3miechach z odsetkami to łóżeczko kupuje? A przy okazji snoopy jak płeć dzidzi u Ciebie bo się nic nie odzywasz?
    dziewczyny złóżcie zawiadomienie o przestępstwie - jest to klasyczne oszustwo. Tą babę o tym poinformujcie. Jeśli odda Wam później kasę-towar to się tylko dosłuchujecie na tą okoliczność.

74di6iyermvv176r.png

• marcianka1 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ciesze sie ze nie tylko ja mam 10 na plusie:-)czuje sie piekniejsza dzieki temu ze nie jestem sama:-)

blondyna5555 lubi tę wiadomość

marcianka86
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarka mnie zbadala- szyjka ok, brzuch ok. Podlaczyla pod ktg- slysze serduszko, mam zaznaczac ruchy ale nadal nie czuje. Wiem ze zyje :-) podobno do 30tc moze byc nieregularnie. Ale ja wole miec pewnosc ze wszystko jest ok. Usg pewnie nie zrobia.

A co do szpitala to nie bardzo mam komu poskarzyc bo szpital nie ma dyrektora- jest afera u nas bo dlugi, zarzad komisaryczny itp. A pielegniarki ti sa straszne. Czuje sie jak intruz. Z jaka łacha mi to ktg montowaly :( dobrze ze lekarka wyrozumiala.

amanina, opóźniona, Friend, Betty Boop lubią tę wiadomość

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marcianka1 wrote:
    Dziewczyny ciesze sie ze nie tylko ja mam 10 na plusie:-)czuje sie piekniejsza dzieki temu ze nie jestem sama:-)

Ja 10 na plusie mialam 2 tyg temu...

• marcianka1 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak bedzie nie miła to jej sie zapytaj co ona by zrobiła w Twojej sutuacji i gdyby chodziło o jej dziecko... zapytaj tak delikatnie a zobaczysz ze zaraz zmienie do ciebie nastawienie...

amanina, SyHa85 lubią tę wiadomość

marcianka86
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa85 wrote:
    Lekarka mnie zbadala- szyjka ok, brzuch ok. Podlaczyla pod ktg- slysze serduszko, mam zaznaczac ruchy ale nadal nie czuje. Wiem ze zyje :-) podobno do 30tc moze byc nieregularnie. Ale ja wole miec pewnosc ze wszystko jest ok. Usg pewnie nie zrobia.

A co do szpitala to nie bardzo mam komu poskarzyc bo szpital nie ma dyrektora- jest afera u nas bo dlugi, zarzad komisaryczny itp. A pielegniarki ti sa straszne. Czuje sie jak intruz. Z jaka łacha mi to ktg montowaly :( dobrze ze lekarka wyrozumiala.

to ze zyje to wiadomo bylo na bank, teraz jeszcze do tego wiadomo ze leniuszek :D

SyHa85 lubi tę wiadomość

• marcianka1 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syha Kocham Cie:-)

SyHa85 lubi tę wiadomość

marcianka86
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syha on sie malo rusza bo w mase idzie :)

• marcianka1 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najpierw masa potem rzezba:P

marcianka86
  • monika454 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marcianka1 wrote:
    najpierw masa potem rzezba:P

kupuje ten tekst na moją dzisiejszą wizyte u lekarza jak powie, że za dużo ważę :D

amanina, SyHa85, kaarolaa, opóźniona, Friend, Betty Boop lubią tę wiadomość

74di6iyermvv176r.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogole to ja pierwszy raz w zeszlym tygodniu jechalam z Grubym na izbe przyjec i to do szpitala ktorego nie znam (ale mam dosc blisko) i powiem Wam ze bylam mega zaskoczona pozytywnie (szpital na Starynkiewicza, jak tu kto z Warszawy :)).

w rejestracji pani zapytala o co chodzi, zarejestrowala, zawolala polozna, taka grubiutka i rubaszna, ktora powiedziala ze w 23 tyg to moze tak byc jeszcze ze sie nie odzywa te dwa dni i ze w sumie nawet jakby co to przeciez i tak jest za malutki zeby go ratowac (ale to nie bylo zlosliwe, ani nic, po prostu tak sie podzilila przemysleniami), no ale rozumie ze przyjechalismy i ze zaraz go podlaczymy do posluchania. podlaczyla (maz byl obecny caly czas w gabinecie), posluchala, powiedziala ze tetno ladne zgrabne i powabne, zadzwonila po lekarke dyzurna a ze chwile na nia czekalismy (z 20 min) to z nami pogadala, posmiala sie, ponarzekala na sluzbe zdrowia i takie :) lekarka mlodziutka, przyszla, zapytala co sie stalo, polozyla do usg, obejrzala Grubego na szybciucho, pokazala go nam zebysmy sie nie martwili i byla w ogole taka lagodna i przyjemna.

takze mega milo wspominam wycieczke do szpitala :)

SyHa85, kaarolaa, opóźniona lubią tę wiadomość

• Penelope30 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika454 wrote:
    dziewczyny złóżcie zawiadomienie o przestępstwie - jest to klasyczne oszustwo. Tą babę o tym poinformujcie. Jeśli odda Wam później kasę-towar to się tylko dosłuchujecie na tą okoliczność.
    Tylko tu jest taki wałek że kasę to ona oddaję bez problemu, tym się nie martwię, tylko co mi ze zwrotu kasy jak to łóżeczko kosztuję wszędzie indziej po 700zł a tu miało być za 450zł. Można poczekać i 3miesiące jak łóżeczko będzie identyczne a niby ma być z gwarancją i 100% oryginalne. Wcześniej były komentarze kupujących że towar ok tylko długi czas realizacji.

‹‹ 1269 1270 1271 1272 1273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ