Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaa musze poszukac jakiejs stronki ) bo do galerii nie chce wstawiac bo nie mozna potem chyba usunac? Bo zawsze wstawialam link do zdjecia a chcialam bez linka
Paulka jest czym to sie chwal!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 20:45
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Wczoraj i dziś testowałąm, jest blado, ale to dopiero termin spodziewanej @ wiec na razie spoko.
Jestem mama córci - 13 lat
O 2 DZIECKO STARAM SIĘ OD 5 LAT Z jednym PORONIENIEM W czternastym tygodniu ciąży, 10 mięsiecy temu to było... ale strach i ból nadal czuje...
TERAZ MUSI BYĆ DOBRZE!!!
Nie ma innej opcji!
Ale boję się tak wcześnie zapisywać do tabelki, to dopiero 4 tydzień...
Termin wypada mi na 07.08.2016
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 21:04
malika89 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Aaa musze poszukac jakiejs stronki ) bo do galerii nie chce wstawiac bo nie mozna potem chyba usunac? Bo zawsze wstawialam link do zdjecia a chcialam bez linka
Paulka jest czym to sie chwal!
Polecam do zdjęć na forum : http://naforum.zapodaj.netSynek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualnymalika89 wrote:Polecam do zdjęć na forum : http://naforum.zapodaj.net
No zawsze ta stronka wstawialam ale chcialam jakas ktora wstawi zdjecie tu jako obraz a nie link i widze ze fotosik daje taka mozliwosc
Tez ogladam ciagle zdjecie z mojego pierwszego usg...
Truskaweczka83 wrote:Hej dziewczyny
Wczoraj i dziś testowałąm, jest blado, ale to dopiero termin spodziewanej @ wiec na razie spoko.
Jestem mama córci - 13 lat
O 2 DZIECKO STARAM SIĘ OD 5 LAT Z jednym PORONIENIEM W czternastym tygodniu ciąży, 10 mięsiecy temu to było... ale strach i ból nadal czuje...
TERAZ MUSI BYĆ DOBRZE!!!
Nie ma innej opcji!
Ale boję się tak wcześnie zapisywać do tabelki, to dopiero 4 tydzień...
Termin wypada mi na 07.08.2016Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 21:17
malika89 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Witaj ja mam termin na 01.08 ale tez nie czuje sie gotowa na wpisanie tu... chyba dopoki nie poczuje ruchow dzircka nie uwierze ze jestem w ciazy
to tak jak ja nie wierze nic a nic -
nick nieaktualny
-
I ja po wizycie Kropek jest więc bardzo się cieszę. Dostałam listę badań krwi i mam brać jeszcze dodatkowo nospe.
U mnie jedyny objaw to przemęczenie... Dziś troszkę spalam popołudniu więc na razie tylko taki objawhttps://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Dobry wieczór
Dołączam się i ja! Dziś 33 dc, test pozytyw i beta 499. Wydaje mi się że trochę mało... (?)
W środę powtórka. Do gina na razie nie idę, poczekam na ten środowy wynik.
Pozdrawiam wszystkie maleńkie fasolki
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
Jedno popołudnie mnie nie ma i od razu 3 stronki do nadrabiania.
Widzę, że jestem samo zło z tą pizzą. Ale Kochane ja zachęcam do robienia samemu pizzy domowej )) a nie takiej z niewiadomo skąd. Żeby nie było, że nakłaniam Was do zła!!!!
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Karo Em witaj
Do moich objawów doszły zaparcia, masakra jakaś od dwóch dni nie mogę się wypróżnić a nie chce na siłę bo boje się ze zaszkodze maleństwu w końcu to parcie, macie jakiś sposób, niestety jogurty odpadają i różnego rodzaju nabiał bo nietoleruje laktozy -
nick nieaktualnyKaro, najwazniejszy jest przyrost- nie wartosc bety, bo ta zalezy od daty owulacji a tym samym potem zagniezdzenia.
Ponawiam pytanie o klucie- bo ono nie pierwszy raz mi towarzyszy, wiec chetnie poczytam jak to jest u Was
Blondyna moze blonnik w tablrtkach albo naturalny ew rumianekWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 22:20
-
Martynka30 dziękuję za zaproszenie:) witam sierpnióweczki i wszystkim gratuluję, chciałabym ZABUKOWAĆ termin 4 sierpnia:)
Moje objawy to: powiększone, bolące piersi, częste bieganie do toalety, od czasu do czasu kłucie w prawej lub lewej pachwinie.
Do Sylwiaśta159: ja chyba wiem o co Ci chodziło, też czasem mam takie krótkotrwałe zakłucia w pochwie/szyjce (hmm trochę ciężko je zlokalizować, bo są tak krótkie).