Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:Moj tata zlapal wczoraj i niechcący go rozdrapal bo nie wiedzial ze to kleszcz i glowka zostala w skorze. Cos mi sie wydaje ze wiezorem pojedzie na pogotowie z tym kleszczem.
chirurg powinien go wyjac. Mi wczoraj na ip powiedzieli ze gdyby siedzial w skorze to do chirurga.
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja w pracy napatrzylam na ludzi chorych na bolerioze podstepna choroba i takie mlode osoby niestety nie ma szczepionki ja w zyciu nie mialam kleszcza a moja mala raz rok temu i myslalam ze zawalu dostane:(
Zeby wynagrodzic mojej lokatorce wczorajszy dzien zjadlam 5 krowek i tanczy makarene w brzuchu hihi mowie wam lekarz wczoraj tak smial sie ze ma dlugie nogi jeszcze takich nie widzial☺to moze jak sie urodzi to odrazu bedzie chodzic hihi☺kaarolaa, amanina, Aśka_gdańsk lubią tę wiadomość
-
Ninka0111 wrote:Dziewczyny ja w pracy napatrzylam na ludzi chorych na bolerioze podstepna choroba i takie mlode osoby niestety nie ma szczepionki ja w zyciu nie mialam kleszcza a moja mala raz rok temu i myslalam ze zawalu dostane:(
Zeby wynagrodzic mojej lokatorce wczorajszy dzien zjadlam 5 krowek i tanczy makarene w brzuchu hihi mowie wam lekarz wczoraj tak smial sie ze ma dlugie nogi jeszcze takich nie widzial☺to moze jak sie urodzi to odrazu bedzie chodzic hihi☺
To dlugonoga laske będziesz miała
Na polowkowych i mojej córci też nogi wydawały się długie , zobaczymy nasze pociechy za 3 miechy to się okaże co nasi faceci zmajstrowaliNinka0111 lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
paola89 wrote:Zamiast zabijać te kleszcze to jeszcze zrobili zakaz.. a tego tyle jest ze się w głowie nie mieści ...
nasze psy to nawet pod okiem często mają . Bo pod brzuchem to zawsze się uczepia.
No co Ty? Zabronili? Ale czemu? One przeciez nie są pożyteczne to pasożyty. -
Ania_1986 wrote:No co Ty? Zabronili? Ale czemu? One przeciez nie są pożyteczne to pasożyty.
Od zeszłego roku jak się nie mylę obowiązuje ten zakazale nie pamiętam czemu . To chyba nawet jest europejski zakaz. Ehh masakra .. już mówili że w niektórych lasach sobie nie radzą
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Ninka0111 wrote:Penelope mam prosbe czy mozesz przyjac moje zaproszenie do przyjaciolek?mam sprawe prywatna☺
Nie pocieszę Cię. Jak to dolna 8 to lepiej nie wyrywaj teraz. Górne mają małe korzenie zbieżne a te dolne cholerstwa najgorsze, bez szycia po wyrwaniu się nie obejdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 15:20
Ninka0111 lubi tę wiadomość
-
Myślałam że to w zakładce społeczność/przyjaciółki Cie ktoś zaprasza a to w powiadomieniach przy wiadomościach są zaproszenia do przyjaciółek.
Ninka znalazłam i dodałam.
Paola Ciebie też dopiero dodałam, przepraszam naprawdę wcześniej tego nie zauważyłam.paola89, Ninka0111 lubią tę wiadomość
-
Mój tata z racji wykonywanego zawodu ma okresowe badania na boreliozę i dwa lata temu dopiero mu wyszło, że ją ma, a w lesie pracuje ponad 30 lat, oprócz tego rodzice mieszkają przy lesie i mają ogromną działkę, więc jest gdzie złapać to dziadostwo, ale na szczęście nie każdy kleszcz jest nosicielem
Tata ma cyklicznie podawany antybiotyk i na razie wskaźniki utrzymują się w dolnych granicach. Jeszcze się cieszy, że na emeryturze dostanie od ZUSu dodatek z uwagi na chorobę pracowniczą
ciekawe…
Nam za to przyniósł mały zestaw do usuwania kleszczy - taki haczyk-podbierak do wyciągania kleszczy - oby się nie przydał
Ale mała po tych trawiskach chodzi dużo, to kto wie...
-
nick nieaktualnyJa juz jestem. Wszystko jest dobrze i to najważniejsze. Maly wazy 864g i wychodzi idealnie jak tyg ciazy czyli 26+0. Szyjka ma okolo 2cm i jest twarda, szew trzyma i mam sie nie denerwowac. Oczywiscie zdjecia nie mam. To znaczy dostalam zdjecie przepływów i to wszystko. No nic pojde wreszcie do swojego to on mi da jakies dla uciechy. Nawet jesli nic nie bedzie na nim widac.
amanina, paola89, sabanek, JRY1984, oLena31, _cherryLady, Penelope30, Domi793, 33Karola33, Aśka_gdańsk, Ania_1986, opóźniona, pigułka, Nelk, malika89, Betty Boop, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny