Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane juz jestem. Bylam na weekend u tesciow i nie mialam dostepu do neta zeby Was przeczytac i cos dodac. Nie cofam sie po nie nadrobie. Jutro wizyta w Olsztynie, znow zbyt wiele sie nie dowiem ale za to zrobie wyniki na skierowanie. Moze odwiedzimy hurtowie i podgladamy wozki. No i jutro wracam do siebie. Dwa miesiace spedzilam u rodzicow, pora wracac na stare smieci
Syha kochana bedzie dobrze a sterydy sa tylko po to zeby maluszek byl przygotowany gdyby wcześniej wybieral sie na swiat. Ja tez bede chciala zeby mi szybciej podali stwrydy.
A wracam do mojego lekarza i wizyta teraz 23SyHa85 lubi tę wiadomość
-
karola dobrze że już jesteś, do jakiej hurtowni się wybierasz bo maluszka przenieśli w nowe miejsc;
wcześniej pisałam pytanie do Ciebie bo niedawno nas znajomi zaprosili na ślub i wesele w okolicach między Ełkiem a Oleckiem 25czerwca, i moje pytanie do Ciebie w razie jakiegoś to gdzie się w Ełku kierować? Tam jest jeden szpital czy więcej?
-
nick nieaktualnyMy najczęściej robilismy zakupy w bobasie. A gdzie przeniesli ta druga hurtownie?
Jesli chodzi i szpital.to w Ełku sa dwa. Wojskowy i miejski. Ja wybieram miejski, zawsze tam sie kieruje kiedy coś sie dzieje. Czuje sie w nim dobrze i moj lekarz tam pracuje.
Ten wojskowy jest w centrum miasta a miejski jest kawalek za miastem. -
acha dzięki bardzo, a znasz jakieś eleganckie noclegi w Ełku nad jeziorem? Ja znam tylko smętka ale tam imprezy na dole,a myślę żeby już od pt się gdzieś zainstalować.
Bobas nadal w gracji a maluszek bliżej pływalni i jyska na str dali mapkę:
http://www.maluszek.olsztyn.pl/kontakt.htmlkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehh ja już dzisiaj zjadłam dwa serniki, piernika czekoladowego, jakieś 30 min temu zjadłam magnuma a przed chwilą mama przyniosła świeże pyszne pączki, dla mnie z czekoladą ... oczywiście zezarlam bo szkoda przecież do jutra go trzymać .. jest mi tak słodko ze aż niedobrze .. jutro nie ruszam takiego żarcia
Więc Cherry może ja nie chce być gruba ale z takim obzarstwem nie mam wyjsciaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 17:32
SyHa85, kaarolaa lubią tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Dziewczyny,
Czy osoba która ma tylko ślub cywilny może być chrzestną? Obawiam się, że ksiądz może nam odmówić ze wzgledu na życie w związku niesakramentalnym...Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
malika89 wrote:Dziewczyny,
Czy osoba która ma tylko ślub cywilny może być chrzestną? Obawiam się, że ksiądz może nam odmówić ze wzgledu na życie w związku niesakramentalnym...
Chrzestna może być osobą która żyje zgodnie z kościołem czyli ma te wszystkie sakramenty przyjęte . A osoba po cywilnym jest traktowana gorzej niż osoba nie będąca w związku a np mająca dzieciNasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Cherry bo dla kościoła nie jesteś w związku dlatego jesteś chrzestna. Jak powiesz ze żyjesz pod jednym dachem, i wspolzyjesz z jakimś chlopem to nie zgodzi się na to żebyś była chrzestna.
Możesz mieć dziecko spoza związku i możesz być chrzestna ale juz po cywilnym nie bo żyjesz w grzechu
Eh widzisz mogłam Ci ho oddać bym nie miała może teraz wyrzutówWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 18:26
-
Jeju dziewczyny siostra mnie uratowala obiadem z domu bo byl umarla tu!!!! Ale o takich smakolykach nie mowie nawet
Dzis juz nic tu sie nie zadziee widze, chodza tylko co 2h sprawdzaja detektorem tetno. No i dzis jeszcze jeden zastrzyk. Bol pachwin ciut zmalał- pewnie od totalnego polegiwania, ale plecy bez zmian. Jutro licze ze na obchodzie beda jakies konkrety. W ogole jutro o 16.30 zaczyna sie nasza szkola rodzenia, czekam ponad 2 miesiace- myslicie ze jak nie wypuszcza do domu to pozwola isc? To 2 pietra nizejpaola89 lubi tę wiadomość
[/url]
-
SyHa85 wrote:Jeju dziewczyny siostra mnie uratowala obiadem z domu bo byl umarla tu!!!! Ale o takich smakolykach nie mowie nawet
Dzis juz nic tu sie nie zadziee widze, chodza tylko co 2h sprawdzaja detektorem tetno. No i dzis jeszcze jeden zastrzyk. Bol pachwin ciut zmalał- pewnie od totalnego polegiwania, ale plecy bez zmian. Jutro licze ze na obchodzie beda jakies konkrety. W ogole jutro o 16.30 zaczyna sie nasza szkola rodzenia, czekam ponad 2 miesiace- myslicie ze jak nie wypuszcza do domu to pozwola isc? To 2 pietra nizej
W week rzadko coś się dziejeoby jutro Ci coś więcej powiedzieli .
Jak będzie ok to może Cię puszcza a jak będą mieć wątpliwości co do nawet tej paskudnej rwy to pewnie zabronia
Dobrze że siostra zadbałaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 17:57
SyHa85 lubi tę wiadomość
-
Od rodziców też się wymaga , księża często pytają o ślub kościelny . I odnotowuje to sobie w protokole. A ze rodzice chrzestni już z nazwy mają uczyć dziecko żyć zgodnie w wierze to oni muszą być święci z każdej stronyNasze maleństwo :* Kinga
21.08.2016r.
-
Ja wciągnęłam całą miche frytek i zagryzlam twixem
U mojej siostry chrzestną jest szwagierka po rozwodzie. Ksiądz wiedział także pewnie wiele od podejścia zależy.
Mój mały jest dzisiaj nadaktywny aż się zaczynam martwić.paola89 lubi tę wiadomość