Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:penelope no wlasnie ja mu tlumacze zeby podal po porodzie Kornel Ksawery, na to sie zgodze ale odwrotnie to juz nie za bardzo...no ten Ksawery to mo nie lezy i tyle.
U mnie jest task ze ja mowie do corki Laura a moj maz Dominika.... Ciekawa jestem co zrobi po porodzie czy szybko pojedzie zarejestrowac dziecko ze swoim imieniem -
Kaarolaa mi tez imie Kaja za bardzo nie lezy ale kurde no maz jest nieugiety, wszystkie moje propozycje od razu odrzuca i kazdemu szybko mowi, ze Kaja jak ktos pyta o imie i nawet nie zniecheca go to jak ludzie sie krxywia jak to slysza... No coz, ja sie przezwyczaje a w razie pretensji corki w przyszlosci odesle ja do tatusia
-
Penelope30 wrote:dzięki amanina za tą fotkę teraz jeszczę bardziej nie mogę doczekać się soboty aż będę miała na żywo.
33Karola33 mi też właśnie dopiero w 33tyg gin będzie robił takie główniejsze USG a teraz od połówkowych nic nie wiem o wadzę Kornela,
Karola jak mąż chcę to możecie dać na drugie Ksawery, albo no pierwsze a Kornel na drugie,
Ania bebe te dziś mam rocznicę ślubu drugą
Haha no to niezlebo u nas to tez druga rocznica!
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
Kiedy urodzil sie brat mojej mamy to dziadkowie mieli zgryz co do imienia, babcia chciala Mariusz, dziadek Dariusz. Stanelo na tym ze Mariusz ale dziadek podal w urzedzie Dariusz.... i wiecie co cale zycie wszyscy mowia mu Mariusz tylko i wylacznie. Jak go prosilismy na wesele to na zaproszeniu oczywiscie bylo Mariusz... jaka on mi awanture zrobil ze nie wiem jak ma na imie. W dowodzie ma Dariusz.... glupio tak.Alicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Dziewczyny przyszła dzisiaj kołyska!!! Złożyliśmy i nawet się przy składaniu nie pozabijalismy
Oczywiście się poryczalam ♥♥♥Dagmara, karkam83, kata89, aniab91, Ninka0111, kaarolaa, hella, sabanek, _cherryLady, pigułka, SyHa85, Nelk, Ania_1986, Penelope30, paola89, Friend, malika89 lubią tę wiadomość
-
aniab91 wrote:Dziewczyny w ktorym tc planujecie pakowac torbe? Dla mnie to jeszcze za wczesnie ale bede duzo spokojnoejsza jak to zrobie. Przyszlo mi zamowienie z allegro z rzeczami do szpitala, czesc kupuje w rossmanie pomalu i tak pomyslalam, ze jak to ma sie walac to chyba niedlugo wyjme torbe i zaczne tam ukladac juz te podklady, pampersy i takie rzeczy. A tak kolo 35 tc dopakuje jedzonko, wode, dokumenty, itp.
Ja chce najpóźniej do końca czerwca mieć wszystko ogarnięte, tym bardziej że w ostatnim tygodniu czerwca wyjeżdżamy na tydzień to potem już moment zleci. Tak mi się wydaje -
Dziewczynki ja wlasnie zamowilam lozeczko dla naszej malej i zastanwaiam się nad materacykiem. Macie jakieś typy albo wiecie, że materacyk z danego materiału jest najlepszy? Wcześniej myslałam, że dobre są gryczano kokosowe, ale po tym jak facet w sklepie mnie uświadomił, że od kilku lat nikt tego nie kupuje to sama nie wiem jaki zamowic.
-
Jujka wrote:Dziewczynki ja wlasnie zamowilam lozeczko dla naszej malej i zastanwaiam się nad materacykiem. Macie jakieś typy albo wiecie, że materacyk z danego materiału jest najlepszy? Wcześniej myslałam, że dobre są gryczano kokosowe, ale po tym jak facet w sklepie mnie uświadomił, że od kilku lat nikt tego nie kupuje to sama nie wiem jaki zamowic.
Gryka-kokos z tego co wiem to ludzie kupują i cieszą się powodzeniem, choć słyszałam, że uczulają.
My kupujemy lateksowy najprawdopodobniej.Jujka, Asiasia lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Pilyscie kiedys kefir samorobiony z grzybka tybetanskiego?
przypomnialo mi sie ze mam w zamrazarceni chyba dzis rozpoczne na nowo produkcje
) ma mnostwo witamin i wartosci odzywczych no i jest pyszny
...
paola89 lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
aniab91 wrote:Kaarolaa mi tez imie Kaja za bardzo nie lezy ale kurde no maz jest nieugiety, wszystkie moje propozycje od razu odrzuca i kazdemu szybko mowi, ze Kaja jak ktos pyta o imie i nawet nie zniecheca go to jak ludzie sie krxywia jak to slysza... No coz, ja sie przezwyczaje a w razie pretensji corki w przyszlosci odesle ja do tatusia
Dziewczyny ale to nie może tak być że wy chcecie jedno a mąż drugie, musicie wypracować kompromis. Ja mojego z ledwością nakłoniłam w ogóle do wyboru imienia , ale razie w końcu przysiedliśmy i wybraliśmy Maja, jeszcze nam się Inga podoba, to najwyżej będzie następna -
Paulka123 wrote:Kiedy urodzil sie brat mojej mamy to dziadkowie mieli zgryz co do imienia, babcia chciala Mariusz, dziadek Dariusz. Stanelo na tym ze Mariusz ale dziadek podal w urzedzie Dariusz.... i wiecie co cale zycie wszyscy mowia mu Mariusz tylko i wylacznie. Jak go prosilismy na wesele to na zaproszeniu oczywiscie bylo Mariusz... jaka on mi awanture zrobil ze nie wiem jak ma na imie. W dowodzie ma Dariusz.... glupio tak.
Ja mam znajomą która w papierach pisze się Jola a wszyscy wołają na nią Kasia.
Kiedyś zobaczyłam ją w pracy i wołam Jola a ona nie zareagowała... także no. -
Jujka wrote:Dziewczynki ja wlasnie zamowilam lozeczko dla naszej malej i zastanwaiam się nad materacykiem. Macie jakieś typy albo wiecie, że materacyk z danego materiału jest najlepszy? Wcześniej myslałam, że dobre są gryczano kokosowe, ale po tym jak facet w sklepie mnie uświadomił, że od kilku lat nikt tego nie kupuje to sama nie wiem jaki zamowic.
Moja siostra właśnie ten kokosowo gryczany kupowała, ponoć najlepszy, nie uczula itd. , może jest tańszy i sprzedawca chce namówić na droższy i dlatego tak gada. -
_cherryLady wrote:Pilyscie kiedys kefir samorobiony z grzybka tybetanskiego?
przypomnialo mi sie ze mam w zamrazarceni chyba dzis rozpoczne na nowo produkcje
...
ja nie próbowałam, ale siostra kiedyś produkowała i mówiła że super. Nie boisz się tak w ciąży? -
_cherryLady wrote:Pilyscie kiedys kefir samorobiony z grzybka tybetanskiego?
...
Nie wiem czemu ale grzybek tybetanski to mi sie kojarzy z jakims zakazanym hehe. Puerwsze slysze Ci powiem[/url]