Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
malika89 wrote:
PRZYPOMINAM
Przez cały ten tydzień sprawdzam listę obecności. Bardzo proszę o sprawdzenie w pierwszym poście czy data porodu i płeć maleństwa są poprawne.
Dodatkowo proszę o podanie imienia dzieciątka
Osoby, które nie są aktywne w wątku i odezwały się, tylko po to by wpisać się na listę zostaną usunięte.
Osobom, które zgłosiły się wczoraj, dane na pierwszej stronie zostały zaktualizowane.
Malika, u mnie tp bez zmian ale możesz wpisać imię Aniela Oliwiadziękuję
My w końcu wzięliśmy się za pokoik dla małej, dziś przecierałam i gruntowałam ścianę, później dwie pomalowałam i teraz zdycham... a na 17 do szkoły rodzenia. dziś też będziemy mieć o kąpaniu ale dziś teoria a w czwartek praktyka.
Miłego dnia kobitki!
malika89 lubi tę wiadomość
-
Malika, ja jestem baaardzo rzadko aktywna. Nie potrafię wbić się w temat, tak dużo piszecie. Przepraszam.
Będę miała córkę, termin na 26.08 imię Mia
Ja dzisiaj leżę, wczoraj byłam na ip. Bolało mnie podbrzusze i spojenie, Pani doktor nie znalazła przyczyny. Miałam jeden skurcz, przy którym spadło tętno małej. Leżałam na plecach i lekarz podejrzewa, że to była przyczyna. Jutro muszę iść na ktg do lekarza prowadzącego.Friend, malika89 lubią tę wiadomość
-
My już po wizycie, córcia rośnie waży ponad kg
oczywiście drzemka jak zawsze więc się nie ruszala . Szyjka długa i zamknięta , także byle do następnej wizyty.
Domi793, amanina, oLena31, _cherryLady, opóźniona, SyHa85, Ania_1986, kaarolaa, sabanek, Kw14tuszek, Ninka0111, JRY1984, malika89, Aśka_gdańsk lubią tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Dziewczyny jako,że nie mam żadnego doświadczenia z dziećmi a zabrałam się za ogarnięcie ubranek to mam do was pytanie ,proszę się nie śmiać i nie denerwować jeśli głupie
Czy po porodzie przez te dni w szpitalu ubranie maleństwa w body z długim rękawkiem i półśpiochy będzie ok?
-
Grzybek tybetański ??? Ja jego, nie powiem wam co sobie o nim pomyślałam hehehe
A materac chyba gryka-kokos zobaczymy co kobitka nam doradzi w sklepie
Jestem tak najedzona,że najlepiej poszłabym spać, a tu sie trzeba ogarnąć i na szkołe rodzenia ruszać -
Viola27 wrote:Dziewczyny jako,że nie mam żadnego doświadczenia z dziećmi a zabrałam się za ogarnięcie ubranek to mam do was pytanie ,proszę się nie śmiać i nie denerwować jeśli głupie
Czy po porodzie przez te dni w szpitalu ubranie maleństwa w body z długim rękawkiem i półśpiochy będzie ok?
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Viola jak to w Polsce bywa może być w sierpniu 15st a może być 35, cholerka wie co temu dzieciakowi spakować. Ja pewnie uszykuje kilka zestawów i spakuje w ostatiej chwili w zależności od pogody
-
Paulka123 wrote:Dziewczyny a kupujecie jakis bujaczek dla dziecka? Nie koniecznie teraz przed porodem ale czy w ogole?
Ja nie planowałam ale siostra stwierdziła, że mi kupi więc będę miała.
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
monika454 wrote:Ja nie planowałam ale siostra stwierdziła, że mi kupi więc będę miała.
Tylko w innym kolorze.Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Paulka123 wrote:Dziewczyny a kupujecie jakis bujaczek dla dziecka? Nie koniecznie teraz przed porodem ale czy w ogole?
Ja dostałam od siostry także posiadam
A mój Klusek się dzisiaj tak wypina,że mogę go po tyłku klepac hihihiAnia_1986, oLena31, malika89 lubią tę wiadomość