Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A kurde zapomniałam wam napisać jak mnie dziad wkurzył w przychodni ostatnio. Siedziałam sobie pod gabinetem na tą fizjoterapię, na innej ławeczce siedzi koleś 60+ i czeka na masaż. I mówi do mnie: no niewiarygodne, żeby w ciąży tak chorować ,że aż na rehabilitację się chodzi! Na to ja do niego: bo pan ma za soba pewnie ze 3 ciąże i jest ekspertem!!! Co za buc!
hella, pigułka, Ania_1986, MiMK lubią tę wiadomość
-
To my
30+0 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/155162fd763f.jpgKw14tuszek, Jujka, blondyna5555, Domi793, _cherryLady, Gilis, opóźniona, kaarolaa, Benus, mmalibu, pigułka, paola89, Ninka0111, 33Karola33, laven81, Lulu83, Truskaweczka83, Penelope30, Aśka_gdańsk, Betty Boop, Dagmara lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Malika ja od czasu do czasu pisze do Was a czytam caly czas
u mnie termin bez zmian, plec- dziewczynka, imię- Emilia Zofia
kurde ja cukier mam na czczo 93 a po 2h 140
wizyta we wtorek dopiero. A usg ( chodze prywatnie )na kazdej wizycie.
malika89 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka a Alugastrin bierzesz na zgagę? Bo mi się Gaviscon skończył i kupiłam Alugastrin w płynie i trochę się boję go pić, bo z neta mam sprzeczne informacje.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Jesteśmy po usg. Nina waży 1500 g. Duża babeczkaZnowu wychodzi, że ciąża ma kilka dni więcej
Wybraliśmy dzisiaj wózek Bebetto Holland (myśleliśmy też o Murano - ale spacerówka się składa inaczej - trzeba ściągać ją ze stelaża, a w Hollandzie nie), fotelik Maxi Cosi i zakupimy też do niego bazę
Bardzo udany dzień!monika454, sabanek, pigułka, paola89, _cherryLady, kaarolaa, opóźniona, mmalibu, Rudi88, amanina, malika89, Kw14tuszek, Penelope30, Betty Boop, oLena31 lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie jestem na etapie gotowania, racuchy miały być na obiad a będą na kolacje bo tak się zasiedziałam u koleżanki że po 16 do domu wróciłam.
No i na jutro gotuję rosołek.
W ogóle kurcze muszę wyrwać tego zęba , bo mi ginekolog powiedziała że lepiej to zrobić przed porodem, tylko nie wiem czy mnie dentystka nie opiórka że tak późno przychodzę. I coś zaczynają mnie zęby boleć więc możliwe że jest co robic w tej paszczy. Nie cierpię dentystów -
nick nieaktualny
-
Nelk, czekamy na wieści.
Ja też byłam dzisiaj u ginekologa, spojenie łonowe mi się rozchodzi. Boli. Do tego mam skurcze, lekarz zbadał szyjkę, ma aż 6 cm, dlatego nie kazał jechać do szpitala, tylko leżeć w domu, magnez i oszczędny tryb. W poniedziałek pójdę po pas podtrzymujący brzuch, podobno pomaga na to spojenie. -
makota wrote:a jak zbielały to znaczy, że znikną, czy już zostaną, tylko, że białe ?
Miałam wczoraj pierwszy raz szkołę rodzenia i niezbyt mi się podobało... Położna taka fest od siekiery, ale atmosfera jak w amerykańskim filmie - trzymajcie się za ręce i ddychajcie, a teraz proszę pocałować swoje kobiety .... bleeee miałam już dość. Mój małż twierdzi, że może babka się rozkręci, no zobaczymy.
Ja chciałabym bardziej szczegółowo o porodzie i po, a nie tylko, że będzie bolało i że mamy chwalić mężów, że tak pięknie nas masują... jeszcze mnie intersują ćwiczenia mięśni Kegla. Mam nadzieję, że program też to obejmuje.
A Wy dziewczyny, co macie na swoich szkołach rodzenia?zostaną takie biale
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
makota wrote:Rudi, to fajnie masz
ja to bym chciała takie pozycje i ćwiczenia odciążające plecy... te oddechy to mi na nerwy działają.Pytanie do bardziej doświadczonych mam - czy rzeczywiście w czasie porządnych skurczy pamiętasz o tym jak oddychać? bo ja to mam wrażenie, że sobie pooddychamy, popierdziuszkamy słodko w czasie ćwiczeń, a jak przyjdzie do prawdziwej akcji, to ostatnie o czym będę myślała, to wydychanie powietrza ustami ... ale może to tylko moje wrażenie
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Nelk wrote:Jadę na IP mam od rana skurcze a do tego jeszcze kołatanie serca wzięłam 4 noszy 2 magnezy i nic nie pomaga, jedyne co dobre ze mały sie wierci.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Hey witam.
Dawno nie zagadalam i szczerze nawet nie próbuje nadrabiać, czytam strony wyrywkowo.
Kupiłam.dziś.nakładki.silikonowe na.brodawki canpol.
Wzięłam.pierwsze lepsze a okazuje się ze to rozmiar L.
Wiecie jak określić rozmiar? Co będzie jak okażą się za duże? Jak to się objawi?
Pozdrawiam, całuje i zdrówka życzę ;*