X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi793 wrote:
    Karola i jak juz pieknie Kornel wazy! Wow 1203:))) super:)
    ta wielka glowa chyba spowodowalo ze tyle wyszlo :) he he wymiar dwuciemieniowy wychodzi az na 33 tc...jakos mnie to az tak nie martwi ale jednak to duza roznica...jutro dopiero bedzie 28+0 a BPD wyszlo na 33+5

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ta wielka glowa chyba spowodowalo ze tyle wyszlo :) he he wymiar dwuciemieniowy wychodzi az na 33 tc...jakos mnie to az tak nie martwi ale jednak to duza roznica...jutro dopiero bedzie 28+0 a BPD wyszlo na 33+5

Gruby jest 26+3, a ma takie wymiary:

BPD na 27+3
    HC na 25+4
    AC na 28+2
    FL na 29+1

JRY1984, SyHa85 lubią tę wiadomość

• Aśka_gdańsk Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amanina teraz to nie będzie Gruby tylko Długi :D

amanina lubi tę wiadomość

gannyx8d18v6v8ew.png

2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aśka_gdańsk wrote:
    Amanina teraz to nie będzie Gruby tylko Długi :D

nie wiem po kim on te giczały takie długie ma :O

• Aśka_gdańsk Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amanina wrote:
    nie wiem po kim on te giczały takie długie ma :O
    Pewnie po mamie modelce :D

gannyx8d18v6v8ew.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aśka_gdańsk wrote:
    Pewnie po mamie modelce :D

no nie, ja jestem krotkonożna :D zawsze spodnie kupuje w wersji short a mam 170 cm wzrostu :P

• Penelope30 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstępnie złożone

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6982531531d8.jpg

tylko będę musiała coś pokombinować bo szparę pod łóżkiem mam za małą. Jest na 4cm a powinna być na 8cm żeby bliżej dosunąć. Bo tak mi się robi odstęp między materacami.

amanina, sabanek, Rudi88, paola89, Ania_1986, Kw14tuszek, malika89, Betty Boop lubią tę wiadomość

• Rudi88 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aśka_gdańsk wrote:
    To nie trafimy na siebie na pewno ale mam nadzieje ze obie damy rade chociaz troche sie pobawić :)

Moja siostra była w 37 tyg na weselu i wytrzymała do pólnocy. Ale tak tańcowała,że wyskakała swoją starszą córcię 13 dni przed terminem ( niecały tydzień po weselu hehehe)

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • Aśka_gdańsk Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amanina wrote:
    no nie, ja jestem krotkonożna :D zawsze spodnie kupuje w wersji short a mam 170 cm wzrostu :P
    to wcale nie tak mało, jakbyś miała 150cm to byś mogła mówić, że krótkonożna jesteś :P

gannyx8d18v6v8ew.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope jak to już poważnie wygląda- wszystko powoli staje i czeka na Dzieciątko :-D super.

Duże Wasze Dzieciaczki ! Gratulacje z udanych wizyt.
    Amanina trzymamy kciuki, żeby się tam nic bardziej nie rozwierało. Bardziej grzeczna musisz być ;-)

A ja w Chorwacji nigdy nie byłam. W sumie tylko w Niemczech byłam. Polskich gór nie odwiedzilam nawet, a od 3lat mieszkam chyba niedaleko :O ;-)

Dziś daję druga szansę poduszce ciazowej. Ogólnie to K z nią śpi, ale że on do pracy, to ja mam okazję wypróbować ją ponownie. I już mi się nie podoba. Eh.

Penelope30 lubi tę wiadomość

• Aśka_gdańsk Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    Moja siostra była w 37 tyg na weselu i wytrzymała do pólnocy. Ale tak tańcowała,że wyskakała swoją starszą córcię 13 dni przed terminem ( niecały tydzień po weselu hehehe)
    hehe ja mam nadzieję, że moja posiedzi przynajmniej do powrotu do Gdanska z tego wesela :)

gannyx8d18v6v8ew.png

• Penelope30 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bierzecie nocleg w tym samym lokalu? Bo ja się zastanawiam czy brać pokój tam co wesele czy w innym hotelu jakieś 15km dalej. Z jednej strony hałas może mi przeszkadzać jak już będę chciała odpocząć ale z drugiej będzie całonocny dostęp do jedzenia :).

• karkam83 Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:

Moja siostra urodzila na moich poprawinach :-)

3jgxrjjg02ocpjyq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś z Dziewczyn polowala na te lody Tartuffo w wiorkach kokosowych- ostatnio w Lewiatanie dorwalam.

• paola89 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chorwacja jest piękna :) w zeszłym roku byliśmy na makarskiej - ehh mam nadzieję że tam wrócimy :) już namawiam mojego T ze jak uda nam się coś odłożyć to teraz byśmy pojechali na północ Chorwacji. .. rozmarzylam się...

Gratuluję udanych wizyt :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 21:45

Nasze maleństwo :* Kinga <3 21.08.2016r.
  • Aśka_gdańsk Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope30 wrote:
    A bierzecie nocleg w tym samym lokalu? Bo ja się zastanawiam czy brać pokój tam co wesele czy w innym hotelu jakieś 15km dalej. Z jednej strony hałas może mi przeszkadzać jak już będę chciała odpocząć ale z drugiej będzie całonocny dostęp do jedzenia :).
    My mamy zaproszenie wraz z noclegiem od pary młodej wiec w sumie to nawet nie wiem czy w tym samym miejscu. Z jednej strony tak bym wolała bo ja na pewno długo nie posiedzę wiec poszłabym do pokoju a mój mógłby sie jeszcze bawic. A ta jedna noc z hałasem w razie czego przeboleję :)

Penelope30 lubi tę wiadomość

gannyx8d18v6v8ew.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aśka_gdańsk wrote:
    to wcale nie tak mało, jakbyś miała 150cm to byś mogła mówić, że krótkonożna jesteś :P

Asia, no ja wlasnie jestem koczkodan - dlugi tulow, krotkie nozki :P

dziewczyny ide spac, bo jestem zniesmaczona ta swoja szyjka a jutro musze byc rano na nogach bo mam spotkanie u klienta :) spijcie dobrze i zeby Was nie bolaly kregoslupy, nogi ani biodra ! :D

paola89, SyHa85 lubią tę wiadomość

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa czy zawsze musi być pod górkę? Pojechałam z mężem ciężarówką zeby sczytać czas pracy kierowców bo on nie potrafi i sie auto zepsuło. A jeszcze miał podmienić i znowuż na warsztat trzeba. Zaś kasa w tysiącach, nigdy nie wyjdziemy z dołka. ;( ja nie wiem jakaś klątwa czy jaki h*** ! :(

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Ninka0111 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja mam zapalenie oskrzeli i szmery dostalam antybiotyk zinnat do tego tabletki na kaszel nie wiem jakie bo po rusku☺ w piatek koniecznie kontrol
    Mam nadzieje ze nie zaszkodzi antybiotyk Marysi bidulka moja malutka jak nie urok to...
    Gratuluje udanych wizyt☺

hchyw1d370r6axb9.png
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!
    Amanina, szyjka da radę, a pessar w końcunie taki zły ;-)
    Karola, to już masz prawie 2 Marcelich w brzuszku ;-)
    A ja dzisiaj jak zombie chodzę... ostatnio w ogólę nie mogę spać w nocy i zasypiam nad ranem, a za chwilę mała się budzi.. a w ciągu dnia jak zaśnie to w końcu można coś w spokoju zrobić, więc też nie śpię... wymiękam..

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
‹‹ 1396 1397 1398 1399 1400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ