Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDomi793 wrote:Karola i jak juz pieknie Kornel wazy! Wow 1203:))) super:)
he he wymiar dwuciemieniowy wychodzi az na 33 tc...jakos mnie to az tak nie martwi ale jednak to duza roznica...jutro dopiero bedzie 28+0 a BPD wyszlo na 33+5
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ta wielka glowa chyba spowodowalo ze tyle wyszlo
he he wymiar dwuciemieniowy wychodzi az na 33 tc...jakos mnie to az tak nie martwi ale jednak to duza roznica...jutro dopiero bedzie 28+0 a BPD wyszlo na 33+5
Gruby jest 26+3, a ma takie wymiary:
BPD na 27+3
HC na 25+4
AC na 28+2
FL na 29+1
JRY1984, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wstępnie złożone
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6982531531d8.jpg
tylko będę musiała coś pokombinować bo szparę pod łóżkiem mam za małą. Jest na 4cm a powinna być na 8cm żeby bliżej dosunąć. Bo tak mi się robi odstęp między materacami.amanina, sabanek, Rudi88, paola89, Ania_1986, Kw14tuszek, malika89, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
Aśka_gdańsk wrote:To nie trafimy na siebie na pewno ale mam nadzieje ze obie damy rade chociaz troche sie pobawić
Moja siostra była w 37 tyg na weselu i wytrzymała do pólnocy. Ale tak tańcowała,że wyskakała swoją starszą córcię 13 dni przed terminem ( niecały tydzień po weselu hehehe) -
nick nieaktualnyPenelope jak to już poważnie wygląda- wszystko powoli staje i czeka na Dzieciątko
super.
Duże Wasze Dzieciaczki ! Gratulacje z udanych wizyt.
Amanina trzymamy kciuki, żeby się tam nic bardziej nie rozwierało. Bardziej grzeczna musisz być
A ja w Chorwacji nigdy nie byłam. W sumie tylko w Niemczech byłam. Polskich gór nie odwiedzilam nawet, a od 3lat mieszkam chyba niedaleko
Dziś daję druga szansę poduszce ciazowej. Ogólnie to K z nią śpi, ale że on do pracy, to ja mam okazję wypróbować ją ponownie. I już mi się nie podoba. Eh.
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:Moja siostra była w 37 tyg na weselu i wytrzymała do pólnocy. Ale tak tańcowała,że wyskakała swoją starszą córcię 13 dni przed terminem ( niecały tydzień po weselu hehehe)
2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )
-
A bierzecie nocleg w tym samym lokalu? Bo ja się zastanawiam czy brać pokój tam co wesele czy w innym hotelu jakieś 15km dalej. Z jednej strony hałas może mi przeszkadzać jak już będę chciała odpocząć ale z drugiej będzie całonocny dostęp do jedzenia
.
-
nick nieaktualny
-
Chorwacja jest piękna
w zeszłym roku byliśmy na makarskiej - ehh mam nadzieję że tam wrócimy
już namawiam mojego T ze jak uda nam się coś odłożyć to teraz byśmy pojechali na północ Chorwacji. .. rozmarzylam się...
Gratuluję udanych wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 21:45
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Penelope30 wrote:A bierzecie nocleg w tym samym lokalu? Bo ja się zastanawiam czy brać pokój tam co wesele czy w innym hotelu jakieś 15km dalej. Z jednej strony hałas może mi przeszkadzać jak już będę chciała odpocząć ale z drugiej będzie całonocny dostęp do jedzenia
.
Penelope30 lubi tę wiadomość
2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )
-
nick nieaktualnyAśka_gdańsk wrote:to wcale nie tak mało, jakbyś miała 150cm to byś mogła mówić, że krótkonożna jesteś
Asia, no ja wlasnie jestem koczkodan - dlugi tulow, krotkie nozki
dziewczyny ide spac, bo jestem zniesmaczona ta swoja szyjka a jutro musze byc rano na nogach bo mam spotkanie u klientaspijcie dobrze i zeby Was nie bolaly kregoslupy, nogi ani biodra !
paola89, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
Kuźwa czy zawsze musi być pod górkę? Pojechałam z mężem ciężarówką zeby sczytać czas pracy kierowców bo on nie potrafi i sie auto zepsuło. A jeszcze miał podmienić i znowuż na warsztat trzeba. Zaś kasa w tysiącach, nigdy nie wyjdziemy z dołka. ;( ja nie wiem jakaś klątwa czy jaki h*** !
-
Hej ja mam zapalenie oskrzeli i szmery dostalam antybiotyk zinnat do tego tabletki na kaszel nie wiem jakie bo po rusku☺ w piatek koniecznie kontrol
Mam nadzieje ze nie zaszkodzi antybiotyk Marysi bidulka moja malutka jak nie urok to...
Gratuluje udanych wizyt☺ -
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!
Amanina, szyjka da radę, a pessar w końcunie taki zły
Karola, to już masz prawie 2 Marcelich w brzuszku
A ja dzisiaj jak zombie chodzę... ostatnio w ogólę nie mogę spać w nocy i zasypiam nad ranem, a za chwilę mała się budzi.. a w ciągu dnia jak zaśnie to w końcu można coś w spokoju zrobić, więc też nie śpię... wymiękam..