Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hella wrote:SyHa zapisz się z mężem, ale przecież nie na każdych musi być z Tobą. Mój też nie zawsze się wyrabia, więc mówię mu tylko wtedy kiedy są te praktyczne. Teorii mogę wysłuchać tylko ja i przecież mu przekażę
Aj czulabym sie samotna jak tam same pary...trudno. Ide sama a razem online bedziemy odbywac[/url]
-
karkam83 wrote:W piatek skonczylam antybiotyk i znowu zawalone gardlo..... Masakra.... Lekarz powiedzialze mam zniszczone gardlo...wysmialam go bo niby od czego... Sugerowal ze pale od zawsze...co lekarz to inna teoria.
Tym razem zapisal mieszanke do plukaniua za stowe... Zamowilam bo boje sie o te moja kluche w gardle nieustanna...pewnie przede mna druga noc nieprzespana. moje biedne dzieciątko, co chwile coś.....
Ja tez skonczylam antybiotyk, ktory musialam brac przez 10 dni. A gardlo nadal drapie, kluska w gardle i kaszel jest, choc mniejszy ale jest.. martwie sie. Jutro ide znow do laryngologa..Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
amanina wrote:SyHa kurczaczku, ja tez bede chodzila sama bo meza akurat nie bedzie jak rozpoczyna sie ostatnia grupa w szpitalu w ktorym chce rodzic (w wakacje nie ma SR)
takze bedziemy dwie
No to mi raźniej
W ogole to mowie do meza ze szkoda ze tak wyszlo z ta SR, bo zawsze cos by zobaczyl i sie nauczyl i by sie nie bal wziac na rece, kapac po urodzeniu itd a on mowi, ze on sie syna nie bedzie bal na pewno i w ogole to juz by chcialby sierpien i go miec przy sobiebaaaaardzo rzadko zdarza mu sie taka wylewnosc ehh
amanina lubi tę wiadomość
[/url]
-
Domi793 wrote:Ja tez skonczylam antybiotyk, ktory musialam brac przez 10 dni. A gardlo nadal drapie, kluska w gardle i kaszel jest, choc mniejszy ale jest.. martwie sie. Jutro ide znow do laryngologa..
Dolaczam sie do drapiacego gardlau mbie to od alergii cholerstwo
[/url]
-
Dziewczynki pozdrowienia ze slonecznej Chorwacji
przezylam 18h w aucie, kapiel w lodowatej wodzie rowniez. Wybralismy chyba najbardziej gorzysta miejscowosc wiec troche sie nachodze
ostatni odpoczynek we dwoje
amanina, SyHa85, Penelope30, Gilis, Domi793, paola89, Nelk, Friend, Ania_1986, pigułka, Betty Boop lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Domi793 wrote:Ja tez skonczylam antybiotyk, ktory musialam brac przez 10 dni. A gardlo nadal drapie, kluska w gardle i kaszel jest, choc mniejszy ale jest.. martwie sie. Jutro ide znow do laryngologa..
To ciekawa jestem co Ci powie laryngolog bo ta klucha w gardle mnie niepokoi. Co to wogole jest i od czego. -
nick nieaktualnyPaulka123 wrote:Dziewczynki pozdrowienia ze slonecznej Chorwacji
przezylam 18h w aucie, kapiel w lodowatej wodzie rowniez. Wybralismy chyba najbardziej gorzysta miejscowosc wiec troche sie nachodze
ostatni odpoczynek we dwoje
ALE ZAZDROŚĆ!!!!!!!
udanego pobytuPaulka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem i ja
ogolnie super wrażenia z wizyty bo raz ze wrocilam do mojego ulubionego lekarza a dwa pierwszy raz widzialam mlodego w 3d
...lekarz sie smieje ze ma usta po mamie wiec czyżby drugi byl podobny tez do mamy? Zobaczymy... dostalam tez jajka w 3d ale dziele sie tylko buzia
reszta jest tez ok. Szyjka ma caly czas 2 cm i nic zlego sie tam nie dzieje. Mam tez pobrany posiew bo ostatnio mialam robiony przed szwem. Aha i najważniejsze mlody wazy 1203g i wychodzi mu wielka glowa, ale ja narazie sie tym nie przejmuje bo to tylko pomiary...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 18:57
amanina, SyHa85, Rudi88, Nelk, Penelope30, sabanek, monika454, Kw14tuszek, Aśka_gdańsk, Gilis, Domi793, Ninka0111, paola89, mmalibu, Ania_1986, pigułka, JRY1984, opóźniona, Betty Boop, Dagmara lubią tę wiadomość
-
monika454 wrote:Sprawdź w Bytomiu. Mówię serio. Mój ma 190cm waży z 75kg, ręce jak u złodzieja. Poprzedni garniak miał jak worek... dobrze, że go wyrzuciłam
wybierała jego była żona
Kupiliśmy
Oczywiście największe akcje z marynarką, bo w barach problem. Ale udało się, spodnie na sobotę skrocą i w pasie ciut do zebrania.
Ja też sobie kilka upatrzylam kreacji, ale już nie miałam siły mierzyć.monika454 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola, Amanina gratuluje zdrowych Maluchów
ja jutro bede miała okazje podejrzeć swoja córę
Rudi ja tez mam wesele 18 czerwca i nie wiem jak je przezyjemoze sie okaze ze bedziemy sie bawic na tym samym, ja mam w Krakowie
kaarolaa lubi tę wiadomość
2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )
-
Dziewczyny kochane Gratuluje udanych wizyt i zdrowych pieknych bobaskow:))))) ciesze sie bardzo:)))
Do chorych dziewczyn na gardlo jak ja (Syha i Karkam) - dam Wam jutro znac po wizycie u laryngologa.. martwie sie tym gardlem i kaszlem. Antybiotyku juz napewno nie dostane bo przeciez bralam juz 10 dni i wiecej nie mozna, a z innych lekow tez nie bardzo.. wrrkarkam83, kaarolaa, SyHa85 lubią tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Aśka_gdańsk wrote:Karola, Amanina gratuluje zdrowych Maluchów
ja jutro bede miała okazje podejrzeć swoja córę
Rudi ja tez mam wesele 18 czerwca i nie wiem jak je przezyjemoze sie okaze ze bedziemy sie bawic na tym samym, ja mam w Krakowie
Asiu ja u siebie w grodzie Kopernika, także inne imprezki
Też nie wiem jak dam radę, ale nastawienie mam pozytywne, idziemy do mojej baaaaaardzo dobrej przyjaciółki i nie wyobrażam chociaż na troszkę się nie zjawić.Aśka_gdańsk lubi tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:Asiu ja u siebie w grodzie Kopernika, także inne imprezki
Też nie wiem jak dam radę, ale nastawienie mam pozytywne, idziemy do mojej baaaaaardzo dobrej przyjaciółki i nie wyobrażam chociaż na troszkę się nie zjawić.
To nie trafimy na siebie na pewno ale mam nadzieje ze obie damy rade chociaz troche sie pobawić
2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )