WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hella wrote:
    SyHa zapisz się z mężem, ale przecież nie na każdych musi być z Tobą. Mój też nie zawsze się wyrabia, więc mówię mu tylko wtedy kiedy są te praktyczne. Teorii mogę wysłuchać tylko ja i przecież mu przekażę ;)

Aj czulabym sie samotna jak tam same pary...trudno. Ide sama a razem online bedziemy odbywac :-)

ckaidqk3gu9q879y.png[/url]
  • Domi793 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karkam83 wrote:
    W piatek skonczylam antybiotyk i znowu zawalone gardlo..... Masakra.... Lekarz powiedzialze mam zniszczone gardlo...wysmialam go bo niby od czego... Sugerowal ze pale od zawsze...co lekarz to inna teoria.
    Tym razem zapisal mieszanke do plukaniua za stowe... Zamowilam bo boje sie o te moja kluche w gardle nieustanna...pewnie przede mna druga noc nieprzespana. moje biedne dzieciątko, co chwile coś.....

Ja tez skonczylam antybiotyk, ktory musialam brac przez 10 dni. A gardlo nadal drapie, kluska w gardle i kaszel jest, choc mniejszy ale jest.. martwie sie. Jutro ide znow do laryngologa..

Julia, 10 latek
    Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amanina wrote:
    SyHa kurczaczku, ja tez bede chodzila sama bo meza akurat nie bedzie jak rozpoczyna sie ostatnia grupa w szpitalu w ktorym chce rodzic (w wakacje nie ma SR) :) takze bedziemy dwie :)

No to mi raźniej :-)

W ogole to mowie do meza ze szkoda ze tak wyszlo z ta SR, bo zawsze cos by zobaczyl i sie nauczyl i by sie nie bal wziac na rece, kapac po urodzeniu itd a on mowi, ze on sie syna nie bedzie bal na pewno i w ogole to juz by chcialby sierpien i go miec przy sobie :-) baaaaardzo rzadko zdarza mu sie taka wylewnosc ehh :-)

amanina lubi tę wiadomość

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi793 wrote:
    Ja tez skonczylam antybiotyk, ktory musialam brac przez 10 dni. A gardlo nadal drapie, kluska w gardle i kaszel jest, choc mniejszy ale jest.. martwie sie. Jutro ide znow do laryngologa..

Dolaczam sie do drapiacego gardla :-/ u mbie to od alergii cholerstwo

• Paulka123 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki pozdrowienia ze slonecznej Chorwacji :-) przezylam 18h w aucie, kapiel w lodowatej wodzie rowniez. Wybralismy chyba najbardziej gorzysta miejscowosc wiec troche sie nachodze :-) ostatni odpoczynek we dwoje :-)

amanina, SyHa85, Penelope30, Gilis, Domi793, paola89, Nelk, Friend, Ania_1986, pigułka, Betty Boop lubią tę wiadomość

Alicja- nasza księżniczka :) ur. 5.08.2016
    Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017
  • karkam83 Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi793 wrote:

To ciekawa jestem co Ci powie laryngolog bo ta klucha w gardle mnie niepokoi. Co to wogole jest i od czego.

3jgxrjjg02ocpjyq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka123 wrote:
    Dziewczynki pozdrowienia ze slonecznej Chorwacji :-) przezylam 18h w aucie, kapiel w lodowatej wodzie rowniez. Wybralismy chyba najbardziej gorzysta miejscowosc wiec troche sie nachodze :-) ostatni odpoczynek we dwoje :-)

ALE ZAZDROŚĆ!!!!!!!

udanego pobytu :)

Paulka123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja :) ogolnie super wrażenia z wizyty bo raz ze wrocilam do mojego ulubionego lekarza a dwa pierwszy raz widzialam mlodego w 3d :) ...lekarz sie smieje ze ma usta po mamie wiec czyżby drugi byl podobny tez do mamy? Zobaczymy... dostalam tez jajka w 3d ale dziele sie tylko buzia :) reszta jest tez ok. Szyjka ma caly czas 2 cm i nic zlego sie tam nie dzieje. Mam tez pobrany posiew bo ostatnio mialam robiony przed szwem. Aha i najważniejsze mlody wazy 1203g i wychodzi mu wielka glowa, ale ja narazie sie tym nie przejmuje bo to tylko pomiary...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 18:57

amanina, SyHa85, Rudi88, Nelk, Penelope30, sabanek, monika454, Kw14tuszek, Aśka_gdańsk, Gilis, Domi793, Ninka0111, paola89, mmalibu, Ania_1986, pigułka, JRY1984, opóźniona, Betty Boop, Dagmara lubią tę wiadomość

• Rudi88 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika454 wrote:
    Sprawdź w Bytomiu. Mówię serio. Mój ma 190cm waży z 75kg, ręce jak u złodzieja. Poprzedni garniak miał jak worek... dobrze, że go wyrzuciłam :P wybierała jego była żona :P

Kupiliśmy :-D
    Oczywiście największe akcje z marynarką, bo w barach problem. Ale udało się, spodnie na sobotę skrocą i w pasie ciut do zebrania.
    Ja też sobie kilka upatrzylam kreacji, ale już nie miałam siły mierzyć.

monika454 lubi tę wiadomość

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6ab36d98802dce29med.jpg

SyHa85, Rudi88, Nelk, Aśka_gdańsk, Domi793, mmalibu, pigułka, JRY1984, hella, Viola27, Betty Boop lubią tę wiadomość

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, Amanina super wiesci z wizyt!!! Geatulacje :-)

amanina, kaarolaa lubią tę wiadomość

• marcianka1 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola super wiesci:-)

kaarolaa lubi tę wiadomość

marcianka86
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i ja sie w koncu doczekalam tego 1 kg :)

amanina, Penelope30, SyHa85, Gilis, paola89, Nelk, hella, Betty Boop lubią tę wiadomość

• Musik Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 08:00

malika89 lubi tę wiadomość

• Aśka_gdańsk Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, Amanina gratuluje zdrowych Maluchów :) ja jutro bede miała okazje podejrzeć swoja córę :)

Rudi ja tez mam wesele 18 czerwca i nie wiem jak je przezyje :) moze sie okaze ze bedziemy sie bawic na tym samym, ja mam w Krakowie :)

gannyx8d18v6v8ew.png

2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )
  • Domi793 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kochane Gratuluje udanych wizyt i zdrowych pieknych bobaskow:))))) ciesze sie bardzo:)))

Do chorych dziewczyn na gardlo jak ja (Syha i Karkam) - dam Wam jutro znac po wizycie u laryngologa.. martwie sie tym gardlem i kaszlem. Antybiotyku juz napewno nie dostane bo przeciez bralam juz 10 dni i wiecej nie mozna, a z innych lekow tez nie bardzo.. wrr

karkam83, kaarolaa, SyHa85 lubią tę wiadomość

Julia, 10 latek
  • Rudi88 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aśka_gdańsk wrote:
    Karola, Amanina gratuluje zdrowych Maluchów :) ja jutro bede miała okazje podejrzeć swoja córę :)

Rudi ja tez mam wesele 18 czerwca i nie wiem jak je przezyje :) moze sie okaze ze bedziemy sie bawic na tym samym, ja mam w Krakowie :)

Asiu ja u siebie w grodzie Kopernika, także inne imprezki :)
    Też nie wiem jak dam radę, ale nastawienie mam pozytywne, idziemy do mojej baaaaaardzo dobrej przyjaciółki i nie wyobrażam chociaż na troszkę się nie zjawić.

Aśka_gdańsk lubi tę wiadomość

Wyczekiwane, wymodlone, wyśnione maleństwo
    o1483e5ek8fkb5ak.png
    Niepękające pęcherzyki...udany cykl z pregnylem :D
  • Domi793 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola i jak juz pieknie Kornel wazy! Wow 1203:))) super:)

Julia, 10 latek
  • Aśka_gdańsk Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    Asiu ja u siebie w grodzie Kopernika, także inne imprezki :)
    Też nie wiem jak dam radę, ale nastawienie mam pozytywne, idziemy do mojej baaaaaardzo dobrej przyjaciółki i nie wyobrażam chociaż na troszkę się nie zjawić.

To nie trafimy na siebie na pewno ale mam nadzieje ze obie damy rade chociaz troche sie pobawić :)

gannyx8d18v6v8ew.png

2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )
  • Friend Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Matko jak ja bym chciała do Chorwacji!!!! :-(

8p3ogov3mui4evm6.png
‹‹ 1395 1396 1397 1398 1399 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ