Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUff wróciłam właśnie z nieplanowanego wyjazdu do kuzynki. Tyyyyle na spacerze czasu byłam, jak dawno
A czuję się dobrze, leciuteńko krzyż boli, a tak to super się czuję, jakim cudem...
Wszamałam na szybko jabłko i biorę się za zrobienie jakiejś herbatki i kanapeczek, bo słabo dziś dożywiona jestem
Rudi88 wrote:Ale mnie dzisiaj mój Pan warzywny załamał, bo powiedział,że truskawki z pola to tak jeszcze z 3 tyg i koniec, bo mało kto te późniejsze teraz sieje
U nas jak się sezon zbiorów truskawek zaczynał, to pod koniec czerwca. Wydaje mi się, że teraz to i tak jeszcze trochę wcześnie na truskawy. Pamiętam, że już wtedy do szkoły nie chodziłam, żeby zarobić sobie coś i w wakacje też długo zbieraliśmy.
Matko ja też chyba naleśniki zrobięTylko chciałabym z twarogiem, a nie mam
Powidła śliwkowe za to są
-
Czy któraś z Was wykupowała leki na ryczałt? Mam do zakupu luteinę i na recepcie jest napisane "ryczałt". I wyczytałam, że wyjdzie mnie niecałe 8zł wtedy za opakowanie. Orientujecie się czy w rzeczywistości tak jest?
Poza tym we środę mam ostatnie usg prenatalne... Mam stresa niesamowitegoNo i z dobrych wiadomości-dziś 30+0tc!
Penelope30, SyHa85, paola89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzisiaj siedzialam w szpitalu rano czekajac na profesora i przyszla chwile po mnie dziewczyna rowniez na wizyte. mowila ze sie z mezem staraja od 5 lat, ze nikt nie wie czemu nie moga w te ciaze zajsc. pocieszylam ja kilkoma historiami naszymi i tak sobie pomyslalam, ze mamy kupe szczescia ze juz te przejscia mamy za soba i nosimy te wielkie ciezary
Penelope30, SyHa85, Rudi88, paola89, Asiasia, Betty Boop, klaudia12369, Friend lubią tę wiadomość
-
mmalibu wrote:Czy któraś z Was wykupowała leki na ryczałt? Mam do zakupu luteinę i na recepcie jest napisane "ryczałt". I wyczytałam, że wyjdzie mnie niecałe 8zł wtedy za opakowanie. Orientujecie się czy w rzeczywistości tak jest?
Poza tym we środę mam ostatnie usg prenatalne... Mam stresa niesamowitegoNo i z dobrych wiadomości-dziś 30+0tc!
-
nick nieaktualnymmalibu wrote:Czy któraś z Was wykupowała leki na ryczałt? Mam do zakupu luteinę i na recepcie jest napisane "ryczałt". I wyczytałam, że wyjdzie mnie niecałe 8zł wtedy za opakowanie. Orientujecie się czy w rzeczywistości tak jest?
-
Zakupiłam w biedronce dziwne ustrojstwo do robienia gofrów. Mają wyjść takie małe w kształcie zwierzaków. Kosztowało poniżej 40zł to się skusiłam i będę mogła robić w domu bez cukru i z mąki orkiszowej. Zaraz planuję zacząć a będę robiła gofry po raz pierwszy.
sabanek, Domi793 lubią tę wiadomość
-
mmalibu wrote:Czy któraś z Was wykupowała leki na ryczałt? Mam do zakupu luteinę i na recepcie jest napisane "ryczałt". I wyczytałam, że wyjdzie mnie niecałe 8zł wtedy za opakowanie. Orientujecie się czy w rzeczywistości tak jest?
Ja mialam ryczalt i placilam jakies 7zl. Do 24 tyg bralam.[/url]
-
nick nieaktualnySyHa85 wrote:Ja mialam ryczalt i placilam jakies 7zl. Do 24 tyg bralam.
-
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:Zakupiłam w biedronce dziwne ustrojstwo do robienia gofrów. Mają wyjść takie małe w kształcie zwierzaków. Kosztowało poniżej 40zł to się skusiłam i będę mogła robić w domu bez cukru i z mąki orkiszowej. Zaraz planuję zacząć a będę robiła gofry po raz pierwszy.
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:A moze to zalezy od lekarza bo te drogie recepty wypisali mi w szpitalu w ktorym zakładali szew i druga lekarz ktory pracuje w tym szpitalu. Zobacze jak bedzie kiedy mi moj gin wypisze recepte...
No ja mialam zawsze od tej samej lekarki. kurcze zapytaj, bo roznica jest ooooogromna. A Ty masz ewidentne wskazania.[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySyHa85 wrote:No ja mialam zawsze od tej samej lekarki. kurcze zapytaj, bo roznica jest ooooogromna. A Ty masz ewidentne wskazania.
-
Dziewczyny wyczulam stópkę małego ♥♥♥ o boziu chyba się porycze
amanina, kaarolaa, Penelope30, Ania_1986, SyHa85, Betty Boop, paola89, Friend lubią tę wiadomość