Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dla mnie intensywny dzien byl chodz nie tak jak dla niektorych z was gratuluje☺
Jeszcze kilka mi sie takich zapowiada jutro wizyta na 9.30 wiec czas do spania
Mala dzis tak naciskala na szyjke ze myslalam ze mi wypadnie
Martynka kciukasy ty wiesz☺
Rybaaa nie moge sie napatrzec taka sliczna malenka
Rybaaaa lubi tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:Lubię za to że są wieści bo bym chyba nie zasnęła bez tego. Trzymamy mocno kciuki i czekamy na jutro. Dziwne że podali steryd bo to już praktycznie donoszona ciąża.
Mi też wczoraj podali.. Prawie w tych ich wszystkich procedurach robi dużą różnicę a może muszą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 04:38
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c92d5884eb0e.jpg
Mama mnie poraziła.. Flashem po oczkach..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 04:39
Penelope30, Domi793, laven81, SyHa85, monika454, Coconue, kaarolaa, 33Karola33, blondyna5555, Ibi, Dagmara, Goslim79, madziara0080, Dots&Lace, Benus, Rudi88, pigułka, boo123, Asiasia, Truskaweczka83, sabanek, kata89, Gilis, Kw14tuszek, Kasiaaaaa88, beza_cytrynowa, Emma1985, malika89, Dominique88, Viola27, Kajka86, makota, Betty Boop, Ania_1986 lubią tę wiadomość
-
Cudna Malutka,ona już cały czas po za inkubatorem?
Ninka my dziś razem wizytujemy, już z nerwów nie śpię.
Waga mi mocno podskoczyła lekarz mnie na pewno opierdzieli, aż się boję,
Dziś u mnie 35+0, zaczynam 9 miesiąc i 35 dni do porodu.
Śniło mi się że już byłam taka gruba, że się w żadną sukienkę nie mieściłam i owijałam się prześcieradłem jak togą żeby wyjśćRybaaaa, Asiasia, Truskaweczka83, Gilis, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChociaż nie jestem z wami ale często was czytam kibicuję każdej z was z całych sił
. Martynko30 trzymam mocno kciuki , i z całego serca wierzę że bedzie dobrze , jesteś teraz w dobrych rękach już w krótce będziesz mamą
kochana , pozdrawiam wszystkie sierpniówki , trzymajcie się kochane
.
blondyna5555, Asiasia, makota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartyna jest juz mamą. O 1 odeszly jej wody o 6 zaczela krwawic i zrobili jej cc. Narazie nic nie wie co z dzieckiem itd. Jak tylko cos bedzie wiedziala zaraz mi napisze a ja tutaj Wam przekaze.
A mi czop zaczal odchodzic ale msm nadzieje ze chociaż do 1 sierpnia wytrzymam.SyHa85, blondyna5555, Domi793, hella, Penelope30, Szczęśliwa Mamusia, Rybaaaa, Dots&Lace, Benus, pigułka, Asiasia, Gilis, malika89, Dominique88, Viola27, Kajka86, makota, Ania_1986 lubią tę wiadomość
-
Rybaaa ale śliczna maleńka!!!
Dziewczyny mnie tu daaawno nie było, ale z tych emocji zajrzałam i żeby zobaczyć naszą piękną listę
Ja już jutro melduję się w szpitalu i do piątku mam nadzieję że dziewczyny będą na świecie...
Czy ja dobrze widziałam że są tutaj nowe sierpniówki z Krakowa które zamierzają rodzić na Kopernika?
Czy kojarzycie na szybko jakie dokumenty trzeba mieć przy przyjęciu do szpitala?
Ja będę miała wszystkie, ale może wyjęłabym sobie osobno te najważniejsze
Rybaaaa, Gilis, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
WitamRybaaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c92d5884eb0e.jpg
Mama mnie poraziła.. Flashem po oczkach..
No przesłodka małajeszcze raz GRATULUJE
Martyna wow...no ładnie- przynajmniej jedna dziennie z dzidziusiem w ramionach. SzalejemyRybaaaa lubi tę wiadomość
Czekamy na drugie szczęście ♥ ♥