Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z góry przepraszam za offtop ale czy któraś z Was ma jakieś materiały dotyczące spółek komandytowych? Z różnych środowisk i w różnych zawodach pracujemy więc może będę miała szczęście
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Marta_:) wrote:Dziewczyny bo umre ze strachu i odejde od zmyslow:/ od wczoraj zmniejszyl mi sie bol piersi, wczesniej ledwo spalam na boku bo tak bolaly a teraz tylko jak lekko ugniatam sutek:( martwie sie, mialyscie tak? Czy to normalne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 14:37
[/url] -
monika454 wrote:Dziewczyny z góry przepraszam za offtop ale czy któraś z Was ma jakieś materiały dotyczące spółek komandytowych? Z różnych środowisk i w różnych zawodach pracujemy więc może będę miała szczęście[/url]
-
a moze ma nie byc przecinka 34760?
laboratorium lubi sie mylic ostatnio mojej mamie wpisal dane mojego taty heh i mi tez wartosciami sie pomylilWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 15:17
-
SyHa85 wrote:Cos ten 8 tydzien ma w sobie. Doskonale Cie rozumiem, bo ja od soboty msm schize. Mdłości odeszły, piersi tez nie bolą...ale tak jak pisza dziewczyny- hormony...musimy byc dobrej myśli!!! Bo dzieci wyjda znerwicowane hehe. Ja na jutro umowilam wizytę wiec powiem Ci czy na pewno to nic strasznego jak objawy odchodzą
Dagmara, SyHa85, Domi793, bobo_frut, JRY1984, kaarolaa, Dominique88, malika89, ninciaa172 lubią tę wiadomość
-
ninciaa172 wrote:Brałam, bo miałam krwiaka i plamiłam. Poza tym podobno ciałko żołte było za 'małe'.
Powolne czyli bralam 100, a teraz przez tydzien mam brac 50, a potem odstawić.
Trochę mnie też to martwi, bo też czytałam, że dziewczyny braly dłuzej. Ale chyba lekarz, wie co robi .
Ale widzę, że bierzesz też dupka.. Jego też masz odstawić? -
Marta_:) wrote:Juz po badaniu i 'po krzyku' serduszko widzialam i slyszalam:))) jestem w pelni szczescia, ciaza idealnie, wyniki badan tez nic tylko spokojnie teraz cieszyc sie ciaza:)))
Super! Cieszę się razem z TobąMarta_:) lubi tę wiadomość
-
Odebralam dzis wynik tsh 2,53. Nie jest tragicznie ale jednak norma przekroczona:/ boje sie o fasolke czy tak zawyzona norma mu nie zaszkodzi. Biore l-thyroksine 25. Moze powinno sie zwiekszyc dawke o polowe..? Wizyte u gina mam w de dopiero w poniedzialek 4.01.2016. Martwie sie:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 16:19
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Domi793 wrote:Odebralam dzis wynik tsh 2,53. Nie jest tragicznie ale jednak norma przekroczona:/ boje sie o fasolke czy tak zawyzona norma mu nie zaszkodzi. Wizyte u gina mam w de dopiero w poniedzialek 4.01.2016. Martwie sie:/Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!