Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Makota potwierdzam to co napusalas..Benus widzisz taki lekarz nam się trafił ale ja nie zmieniam tych proporcji daje tak jak jest napisane i tak jak robiłam.Zacznie raczkować to to wygania i tyle.Nathan też już padł mam nadzieję,że pospi tak jak wczoraj
-
marcianka1 wrote:Masz racje Makota.Moja gwiazda spi na noc..padla w 5 minut.Jak ona tak zasypia to sie boje ze cos jej jest.Teraz mam stracha isc z pokoju.
nie śpi - niedobrze, śpi- też źle
ciężkie jest życie matki
Śliczne te Wasze dzieciaki dziewczyny, po mamusiach
mój właśnie wrzeszczy swojemu tacie do ucha, wstał po 16 i teraz dopiero jest usypiany i histeryzuje...
Dziewczyny, czy któreś z dzieci ma już kolor oczu? Tzn. nie ten noworodkowy tylko swój? bo ja czekam niecierpliwie na kolor
Mam jeszcze takie pytanie do dziewczyn, które na początku karmiły piersią, a później dały butlę - czy dzieci bardzo protestują? bo tego się obawiam...
bardzo chciałam karmić do roku, ale już mi ręce opadają-co chwila coś nie tak z tymi moimi cyckami i mam już tego dość. NIe mam już siły do przykładania kapusty na zmianę z termoforem a i tak się coś koci raz na dwa tygodnie -
nick nieaktualny
-
Moja wojowniczka usneła drugi raz o 19 i o 20cos kwekala myslałam ze jesc.Doczłapałam sie obróciłam do bok do cyca a ta nic spi dalej.Wczoraj o tej godzinie piła juz mleczko.Moze dzis edzie lepsza noc?ale wydaje mi sie, ze bedzie popłakiwac.
Sabenek a juz nie bedziesz mieszkac we Wro?Ja sie wyprowadzam w styczniu.marcianka86 -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Dawno mnie nie było i ciężko Was nadrobić tyle naprodukowałyście.
Moja ma na razie jasnoniebieskie oczka
W przyszłym tygodniu mamy szczepienie i mam zamiar zrezygnować z podania drugiej dawki rotawirusów, bo ostatnio był wielki ból brzucha i nadal mamy probmely z brzuszkiem i kolejny miesiąc dajemy Espumisan i Biogaie
Zarejestrowałam się przed chwilą na stronie Bobovity, mają przysłać nam za to jakieś próbki jedzonka, zobaczymy co przyjdzie
Poza tym u nas cieżko ze spaniem dwa dni w tym tygodniu mała spała ładnie do południa a po 13 już wcale do nocy nie chciała spać.. dopiero dzisiaj jak wyszłyśmy na spacer to zasnęła na spacerze i pospała do 15
W nocy też wstajemy co 2 - 2,5 godziny na karmienie.
A pytałam wczesniej o to szerokie pieluchowanie bo nam lekarz zalecił i się zastanawiałam czy krzywdy tym dziecku nie zrobimy ale już bioderka dojrzały i jest wszystko ok
A czy któraś z Was w ogóle nie szczepiła maleństwa na rotawirusy?? -
U nas też kupki były trochę śluzowe i brzuszek bolał, a lekarka i tak stwierdziła że to nie są przeciwwskazania i potem młoda miała megaból brzucha nigdy wcześniej ani potem tak nam nie płakała poproszę o wpisanie tego w książeczce zdrowia ciekawe co Pani od szczepień na to powie...
Ja już przestałam ufać lekarzom -
nick nieaktualnyJa nie szczepilam na rota. Nie interesowałam się nawet tym. Tyle tylko co Dziewczyny na forum się wypowiadaly i stwierdzilam że nie ma sensu tfu tfu
My z narzeczonym brązowe oboje mamy, zatem Wiki pewnie też Ciekawa jestem jakie włoski będzie miala. Ja mam bardzo ciemne, K takie średnie, ale jak był mały to miał białe. Wiki póki co to łysa praktycznie i kolor ciężko stwierdzic, raczej taki średni.