Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Iga wstała po 6... pierwszy raz w życiu, nawet nie głodna, tylko potrzebowała widowni dla swoich popisów taneczno-wokalnych, po mamie chyba taki talent
Marcianka puszczasz Małej bajki już?
Ktoś pytał o pneumokoki, więc one mają być darmowe dla dzieci urodzonych od stycznia 2017, nie załapiemy się[/url] -
cześć
Krisi Natan piękne ząbki ma.
A my noc dziwna. mały pierwszy raz wstał już o 23 no myśle sobie ładnie zjadł i poszedł spać później o 1 z płaczem no już ręce opadły ale okazało się że kupa i bąki. Nie dałam wczoraj małemu espunisanu i taki efekt, ale poćwiczyliśmy mały zrobił giga kupę i poszedł spać, później już ok, obodził się o 5 i spał jeszcze do 6:30 musiał koniecznie brata do szkoły odprawić . Teraz poszedł spać.
Ja lecę jakieś porządki robić.
Benus super że mała taka zdolna, mój tylko wokalnie bez tańców .
A mój tylko zobaczy telewizor laptop komórkę itp to aż częsie się, i odwraca głowę nawet o 180 stopni, więc przy małym musi być wszystko powyłączane.
Marcianka widzę że dzisiaj nastrój już lepszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 09:06
-
Kręci się z boku na bok, komicznie to wygląda bo jest w śpiworze i macha nogami w nim u nas też wszystko powyłączane, jak jakikolwiek ekran znajdzie się w zasięgu jej wzroku to jakby w raju była, zwariować ze szczęścia chce ale nie ze mną te numery U nas na zmianę muzyka dzidziusiowa i dorosła, w sumie telewizora mogłabym nie mieć byleby był sprzęt grający
Już kilka nocy z rzędu śpi tak, że przytula całą buzię do dranek łóżeczka, wtula się w ochraniacz i tak śpi, nie wiem jak ona oddycha. Dobrze, że mam ten monitor oddechu, bo inaczej musiałabym jej pilnować chyba całą noc.
Jakoś mnie korci, żeby zabrać dziś ją na krakowski targ bożonarodzeniowy, dawno nie byłam z nią tak daleko tylko nie wiem czy przejdę obojętnie obok grzanego wina z beczki, a wypić się boję, jeszcze ktoś gdzieś doniesie[/url] -
U nas oczy dość szybko ciemniały, są teraz bursztynowe.
Makota później jest z reguły łatwiej z tym karmieniem piersią. Ja też przy pierwym dziecku się odgrażałam co kilka dni, że koniec. Bo zastoje, bo ciagle wisiał na mnie, jadł po 40 minut. A karmiłam półtora roku, tyle że wtedy mały nie potrafił lub nie chciał zaskoczyć po co jest butelka i smoczek. Temu za to nie ważne co ważne że leci do paszczy. Piersi bolały mnie wtedy często, nawet jak zastoju nie było. Skąd wiesz, że masz grzybicę? Jakie są objawy tego.
Wczoraj starszy po cichu chciał sprawdzić czy brat ma zęby i mały zassał mu palca. wystraszył się , że mu zje:) i dobrze może przestanie wkładać gdzie nie powinien.
Dzisiaj noc znów taka sobie, a teraz spi już ponad godzinę.
Ja zanim małego zaszczepiłam na rota to podawałam mu dicoflor, uznałam, że skoro skraca biegunki to może zmniejszy też objawy po szczepieniu.
A Darmowe pneumokoki bedą dla dzieci urodzonych od nowego roku niestety. -
Sabanek gratulacje 4 miesiąca.
U nas też muzyka ciągle albo stare przeboje z radia plus, ja strasznie lubię albo śpiewam małemu dziecięce piosenki.
Teraz jest na topie pastorałka nie miały aniołki choinki na święta bo mój syn w szkole się uczy, a małemu strasznie się podoba.
-
Witamy się i my pierwsza drzemka po bokach trwa coś od rana mu nie pasuje leżeć nie nosić nie jeść też za bardzo nie wkoncu usnął.a noc bardzo fajnie pobudka o 4 i potem o 7.30 bo już mu się spać nie chciało Makota wiem o czym mówisz ja też cały czas miałam jakieś problemy cycki ciągle bolały cały czas coś się działo i też ciągle gadalam to już koniec aż wkoncu młody sam zdecydował bo nie chciał pić mojego mleka mimo to że z butli dostawał więc sytuacja sama się rozwiązała...A u nas też radio ciągle gra a tv jak widzi to obrót o 180 w każdą stronę byle by widzieć ja nie pozwalam na to..
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny fajnie ogląda się zdjęcia. Dzieciaczki są cudne do całowania i przytulania! Czy ja dobrze widzę, że Natan ma zęby?!! Ale szybko.
Ja cieszę się, że mąż już wrócił. Był o 2.30 w nocy, to położył się ze starszym. Biedaczek wieczorem miał 39 stopni, ale paracetamol szybko zbił gorączkę. ja usnęłam snem kamiennym, ale i tak jestem mega niewyspana.
My chyba dzisiaj kupimy choinkę i ubierzemy. Już się cieszę na święta, chociaż wigilia u nas i nie wiem jak ja się wyrobię ze wszYstkim. Rok temu to prawie nie siedziałam przy stole, ale było 20 osób, teraz tylko 10
Mąż zaskoczył mnie i przywiózł mi super bluzke, a pojechał tylko na jednodniową konferencję. No i już muszę kończyć