Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MiMK wrote:W sumie mam pytanie.
Od tygodnia codziennie jest mi mega zimno, 2 bluzy koc a ja dalej cierpię. W pracy dziewczyny smarkaja i ja też zaczęłam. 3 dzień boli mnie bardzo, biorę prenalen z czosnkiem.
Albo kadry mam suchy kaszel zaczynam się martwić bo przy każdym kaszlu ciągnie mnie jajnik i miejsce gdzie jest fasolek brzuszku. Jak sobie radzicie z przeziębieniem i czy też macie taki ból?[/url] -
Mamusie drogie!!! Dołączam sie do życzeń- zdrowia dla Was i Kruszynek, zero stresu i najmniejszych problemów!!! No chyba że typu jak dać na imię dziecku cudownego Roku z powiększoną rodziną!!!
opóźniona, Kw14tuszek, Elza :) lubią tę wiadomość
[/url] -
Za oknem nie przestają już strzelać, wiec chyba najwyższy czas
Życzę Wam wszystkiego co najpiękniejsze na ten Nowy Rok, spokojnych ciąż, dużo zdrówka, wiele miłości no i niesamowitych wzruszeń ze swoim dzidziusiem
Całuje Was ! :* Bawcie się dziś spokojnie i ostrożnieSyHa85, opóźniona, Kw14tuszek, Elza :), malika89 lubią tę wiadomość
-
Agsha wrote:O wlasnie a macie juz wymyslone imiona? Podzielicie sie?
My jeszcze nie dyskytowalismy o imionkach bi to za wczesnie. Ale ja juz mam swoje typy w glowie: Kacperek, Mateusz, Iga, Emilia Zaloze sie ze beda boje o imionko hehe, musimy wybrac takie zeby podobalo sie mi, mezowi i naszej 10 letniej corce:))bobo_frut lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Mój LEO ani MAKSYNILIAN mężowi się nie podobają ale zgodni jesteśmy co do imienia MILON ew. MILAN.
Pozatym jeszcze BIANKA lub BLANKA a dla mnie najlepiej LILIANA, LILI
Milon byłby kolejnym MK i musiałabym zmienić nick na MMiMK
Jedne mówią ze od razu wiedziały i tak zostało, jedne ze zmieniały co miesiąc wersje a następne mówią ze wie się dopiero jak zobaczy się maluszka co do niego pasuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 19:16
-
nick nieaktualny
-
MiMK wrote:Mój LEO ani MAKSYNILIAN mężowi się nie podobają ale zgodni jesteśmy co do imienia MILON ew. MILAN.
Pozatym jeszcze BIANKA lub BLANKA a dla mnie najlepiej LILIANA, LILI
Milon byłby kolejnym MK i musiałabym zmienić nick na MMiMK
Jedne mówią ze od razu wiedziały i tak zostało, jedne ze zmieniały co miesiąc wersje a następne mówią ze wie się dopiero jak zobaczy się maluszka co do niego pasuje.s1985, bobo_frut lubią tę wiadomość
[/url] -
Ja na chlopca: Iwo (mezowi tez sie podoba), Kacper (tez jest za), Julek (maz nie chce), myslelismy tez o Tymku ale jest jakis boom Tymkowy. Ja chcialam jeszcze Mateusza ale maz nie jest przekonany.
A dziewczynka? Ola albo Zosia. Mąż woli Ole. Mi się też podoba, ale mam sentyment do Zosi bo to moja s.p. Babcia ktora byla Aniolem (ta sama do Ktorej sie za Was modlilam:)). Mysle też o Hance...
P.S. kochane doradzcie. Jestem pierdola roku.... Biore duphaston x3. Wzielam rano i....za chiny nie wiem czy popoludniu. Panietam ze szlam po lek ale czy doszlam? I nie wiem czy lepiej przesadzic i jak cos wziac 4 tabletki na dobe czy 2.... Na moj rozum 4 jak mam za niski progesteron bo chyba nie mozna przedobrzyc?Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
SyHa85 wrote:Moja mama właśnie do dzisiaj nie potrafi wytłumaczyć mojego imienia. Mówi że zobaczyła i wiedziała, że to Sylwia
Moi Rodzice jak sie zareczyli to stwierdzili ze bedzie Agnieszka. Innego imienia nie brali pod uwage. A meskiego to w ogoleOlinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
nick nieaktualnyAgsha wrote:Halo halo ktos mi podpowie co mam robic z tym duphastonem? O ja sierota...
s1985 lubi tę wiadomość
-
Nie jest napisane. Przeczytałam tylko w necie ze nie ma czegos takiego jak za wysoki progesteron w ciazy... A ja mam za niski dlatego suplementuje. Wiec zaryzykowalam z +1 tabletka.Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Kochane Ciężaróweczki!
Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku! Jak najmniej zmartwień i samych radości z rosnących fasolek! Szczęśliwych i szybkich porodów i samych cudownych chwil z powiększoną rodzinką
Co do imion, to pewnie dopiero jak będzie znana płeć. Z córką mieliśmy kilka typów damskich i męskich, ale dopiero jak się okazało, że dziewczynka, to następnego dnia już byliśmy pewni, że Milenka, a nie było go na pierwotnej liście rodzinie się za bardzo nie podobało, ale nam tak. No i jest
Bratowa za to przez całą ciążę była pewna imienia, jak wysłała zdjęcie to też było podpisane pierwotnym imieniem, a jednak zmienili zdanie