Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was w Nowy Rok.
Fasolce chyba nie podobało się u znajomuch znajomych, a może bardziej spodobał jej się ich kibelek, bo większość czasu spędziłam właśnie tam. właśnie otworzyłam oczy a żołądek już mnie boli, powiedzcie co oprócz imbiru, bo jego nie znosze.[/url] -
Kochana ja jak dodaje korzeń imbiru do herbaty to prawie go nie czuję
Polecam miętę lub rumianek, troszkę mi pomaga.
Ja też dzisiaj z kibelkiem, do tego miałam pusty żołądek więc masakra...głowa mnie coś pobolewa, żołądek strasznie boli. Czuję się dzisiaj okropnie.
Ja po północy przeprosiłam znajomych i poszłam spać do pokoju obok, nie miałam już siły. Całą noc się męczyłam bo się budziłam i od razu czułam ból żołądka, do tego lędźwie mnie strasznie bolały bo staram się spać na lewym boku więcej niż na prawym czy na plecach.
Wciskam śniadanie teraz i zaraz i tak pewnie się go pozbędę....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 11:08
Luteina 100mg x 2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwego
My spedzalismy sylwestra u bratowej. Taka mala domowka...spac poszlismy o 1... maly pobudke zrobil najpierw o 3 a pozniej o 6:40.
Jesli chodzi o imiona to dla dziewczynki Anastazja lub Marcjanna a dla chlopca jeszcze nie mam wiec stawiam ze bedzie dziewczynka -
Mikołajkowa66 wrote:Ja nie mogę dosłownie nic zjeść bo i tak jest zwrot, a ten ból żołądka jest okropny. Nawet herbaty się napic nie mogę, a jak tu leki wziąć.
Przestały mnie sutki boleć to momentalnie zaczęły się mdłości i samopoczucie spadło do 0.
Do tego jest mi strasznie zimno, co chwilę mam gęsią skórkę.Luteina 100mg x 2
-
Na ostatniej wizycie lekarz mi Powiedział, że na mdłości i wymioty dobra jest...coca cola!z lodem czy bez... Czytałam, że nie wolno a on powiedział że pomaga i nabyłam metoda kupna kilka puszek do pracy na zapas ale przyznam,że jednego dnia jak mnie mdłości męczyły to piłam przez 2h jedna puszkę to serio było mi lepiej. Imbiru nie próbuje bo na samą myśl mnie mdli
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
nick nieaktualny
-
Kaarolaa, właśnie o Tobie myślałam, właściwie o Was, co u Was słychać. Czytając Twój pamiętnik ryczalam... Najbardziej wzruszył mnie wpis na roczek Marcelego. Podziwiam Was!
kaarolaa lubi tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonika454 wrote:Kaarolaa, właśnie o Tobie myślałam, właściwie o Was, co u Was słychać. Czytając Twój pamiętnik ryczalam... Najbardziej wzruszył mnie wpis na roczek Marcelego. Podziwiam Was!
bobo_frut, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
Domi793 wrote:jesli nie jest to ciagly bol i klucie i nie ma plamien - to wszystko powinno byc ok. Mnie czasem zakluje z boku brzuszka i tak nieraz kilka razy dziennie ale trwa to doslownie kilka sekund i przechodzi. Mysle ze to rozciagajaca sie macica i wiazadla za to odpowiadaja.
A mnie dzis o 6 obudzil mocny bol brzucha. Taki miedzy okresowym a biegunkowym. Ciagly. Wiecie taki jak sie czlowiek zatruje i ma rewolucje dolem...
Martwie sie. Nawet myslalam o IP ale niechecil mnie Sylwester i Swieto.
Wzielam NO SPA forte i minelo. Ale dalej siedzi mi w glowie...Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
kaarolaa wrote:Ja nie wiem co to wymioty a mdlosci mi przeszly. Ja mysle ze u mnie spowodowane byly braniem jodu, lekarz kazal odstawic jakbym zle sie czula bo jod czesto uczula i jak odstawilam tak mdlosci przeszly.
pigułka, bobo_frut, kaarolaa lubią tę wiadomość
[/url] -
Mi też nic nie pasuje zdrowego do jedzenia, najchętniej to co nie wolno i jeszcze najlepiej gdyby ktoś zrobił i podał
My siedzielismy wczoraj do 1, bo juz srednio sie czulam i chcialam wracać. Po 4 przywoziłam jeszcze rodziców z imprezy, bo mąż na 7 do pracy, wiec dałam mu odpocząć. Dziś za to dopiero wstałam, nie moge sie wcale dobudzić. -
kaarolaa wrote:Ja nie wiem co to wymioty a mdlosci mi przeszly. Ja mysle ze u mnie spowodowane byly braniem jodu, lekarz kazal odstawic jakbym zle sie czula bo jod czesto uczula i jak odstawilam tak mdlosci przeszly.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021