Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:Ja dziś zaliczyłam pierwsze spotkanie z kibelkiem z okazji nowego roku ;/
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
pigułka wrote:Mi na mdlosci pomagalo biale pieczywo jedzone samo. Jak troche wyscielilo zoladek to bylo lepiej
pigułka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Cześc wszystkim
Jestem z wielkopolski,mam 32lata.Po suwaczkach widac,że za mna juz troszke macierzynstwa jednak na kolejnego maluszka czekamy z ogromną radością.Termin mam na 8 lub 11 sierpnia-obstawiam ten drugi,bo owulka była później.Konkretne mdłości i wymioty za mną mam nadzieje bezpowrotnie.
Witam się z Nowym Rokiem i życzę Wam mnóstwa szczęścia w sierpniu i zawszeDagmara, blondyna5555, malika89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w Nowym Roku.
Życzę Wam spokoju, cierpliwości, zdrowia i szczęścia :*
Oraz mnóstwo uśmiechu
Dziś pospałam do 10 więc mdłości nie dokuczały
Co do imion to chciałabym Anię albo Ignasia Pozostają jeszcze negocjacje z mężemElza :), s1985 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Najlepszego w Nowym Roku!
Ja powiedziałam z mezem, zrobiłam beze ale nawet nie jadłam jakoś mnie ( na szczęście) nie ciągnie do slodkiego ew. Ze 2 tofifi jako deres po obiedzie.
Śniadanie jem jakoś 2-2,5 godz po obudzeniu w pracy, potem owoc albo 2 śniadanie w południe, obiad przed 17 i czasem jogurt pod wieczór.
Nie nam problemu jem wszystko.
0 mdłości 0 wymiotów, miętka na wieczór ale dla smaku.
Ja tylko troszkę bardziej zmęczona i czasem zakręci mi się w głowie. Lekko czasem ciągnie po stronie gdzie jest fasolek od łona po bok aż do nerki ale łagodne żadnych leków nie musze.
Ja brzuszek mam od kilku lat, ale teraz od tygodnia czyli po 6 tyg da się zauważyć że jest inny, twardszy okraglejszy.
Dziś zrobimy zdjęcie na ścianie żeby co miesiąc podziwiać jak rośnie
Dziś nie wychodzimy z domki zaraz chińczyk przywiezie krewetki z ryżem i warzywami ;p -
My mamy imie robocze: Julia, ale ja jestem z tych, ktorzy uwazaja, ze dziecko trzeba zobaczyc, zeby je nazwac a co do doradzania sie to lepiej nie pytac innych o zdanie, bo kazdemu inaczej sie imie kojarzy i moga nam niezle obrzydzic wszystkie imiona
-
Ja dzis cały dzien zalegalam na kanapie przed TV-az nie moge uwierzyc! Zdrzemnęlam sie, zjadlam i znowu lezakowanie. Ale to dlatego ze moze teraz juz nie tyle boli ale ciagnie mnie i mam takie napiete podbrzusze ze nie wiem. Mąz sie smieje ze fasolek sobie domek szykuje-no mam nadzieje ze to nic złego. Dobrze, ze nic nie musze i do pracy dopiero w poniedzialek bo chyba bym nie dala rady.
Wstalam, zjadlam rosół i teraz talerz nalesnikow nasmażyłam bo chodzily za mna juz od dawna
Dziewczyny a nospe to mozemy Forte? Bo ja niby mam te zwykla ale teraz przydałoby mi sie cos mocniejszego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 15:53
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
JRY1984 wrote:Kochana a powiedz mi ty plamisz krwią czy takie brązowe brudzenie?
brazowe plamienie na przemian z krwia. na usg w poniedzialek nie bylo nic widac prucz pechezyka beta nie rosnie ale od srody tak po poludniu nic mnie nie boli tylko te plamienie.. w poniedzialek mam teraz wizyteu swojego lekarza ale juz wiadomo ze to po raz kolejny nieutrzymana ciaza.. najgorsze, ze nadal tyje, nadal cycki rosna i nadal mam zachowanie ciezarne.. siku , wymioty, zachcianki... tyle tylko ze ograniczam sie straznie z jedzeniem bo nie chce przytyc.. starczy 1,5 kg w miesiac ...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
JRY1984 wrote:Kochana a powiedz mi ty plamisz krwią czy takie brązowe brudzenie?
brazowe plamienie na przemian z krwia. na usg w poniedzialek nie bylo nic widac prucz pechezyka beta nie rosnie ale od srody tak po poludniu nic mnie nie boli tylko te plamienie.. w poniedzialek mam teraz wizyteu swojego lekarza ale juz wiadomo ze to po raz kolejny nieutrzymana ciaza.. najgorsze, ze nadal tyje, nadal cycki rosna i nadal mam zachowanie ciezarne.. siku , wymioty, zachcianki... tyle tylko ze ograniczam sie straznie z jedzeniem bo nie chce przytyc.. starczy 1,5 kg w miesiac ...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp