Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agsha wrote:O wlasnie a macie juz wymyslone imiona? Podzielicie sie?
Ja jestem prawie pewna ze będzie Filip. Podoba mi się też Bartosz ale u nas w rodzinie jest mały Bartek więc lepiej nie.
A dziewczynka podobała mi się Laura ale ze 4 koleżanki nazwały tak swoje córki. No i jeszcze Blanka. Albo po Babci Rozalia. -
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Długich i nudnych ciaz, szczęśliwego rozwiązania i pięknych Maluszków! Poza tym życzę Wam czasu pełnego miłości, radości z oczekiwania i pełnych samych cudownych doznań okoliczności.
6 rano w nowy rok a ja już w pracy jestem. Cieszę się, że chociaż weekend dostałam wolny. U nas jeśli córka to Klara a do chłopca nie możemy się porozumieć. Ja bym chciała Tymoteusza ale mój nie chce się przekonać. Więc musi być dziewczynkas1985, Dominique88 lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Witajcie z Nowym Rokiem-oby był dla nas tym najwspanialszym!
A na pewno lepszy nic ta noc sylwestrowa-dla mnie byla koszmarna. Czekalam na te wieczor, wrocilam po pracy, przyszło jedzonko, poloztylam sie i zaczął mnie bolec brzuch. Mialam takie bóle menstruacyjno kłujące, ktore mnie trzymaly chyba z pół nocy pomimo nospy. Oczywiscie tak mnie to denerwowalo, ze spac nie moglam. Co raz ktos strzelał za oknem-ja nie lubie fajerwerków. Mój jeden pies sie troche denerwowal. Potem przysnelam i obudzilam sie jak zaczeli walic o 12. Normalnie istny armagedon. Wiecie, ja jestem bardzo pro-zwierzęca i tylko myślalam o tych biednych psach i innych zwierzetach, ktore nie wiedzą co ze soba zrobic ze strachu. Jak juz skonczyli to co zsdnelam to mnie albo siku albo moj drugi pies budzil ktory byl jakis niespokojny, no masakra. Nie wiem ile w ciagu tej nocy przespalam. W koncu wstalam i tu siedze. Najgorsze, ze caly czas mam takie kłucia bardzo nisko ale juz troche pogooglowalam i chyba to jest normalne.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Agsha wrote:Sluchajcie a co robicie z bolami migrenowymi? Wczoraj glowa mi eksplodowala. Probowalam przecierpiec- nic. Kawa - nic. Oklady zimne - nic. Apapu nie wzielam bo przeczytalam ze najgorzej brac od 6- 11tc... W koncu nasmarowalam cieniutko skronie amolem... Myslicie ze nic sie nie stalo? Niby to z alkoholem ale chyba nie przechodzi? A na serio myslalam ze eksploduje...
Ja mialam dokładnie to samo. Rzadko mnie boli głowa ale wczoraj od rana do nocy mnie bolala Tez sie balam cokolwiek brac wiec jakos to znosilam. Moze jakies takie fluidy były w powietrzu ?
bobo frut widzialam Twoja fasolke, gratuluję-pieknaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 07:33
bobo_frut lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Witam i wszystkim zycze Wszystkiego Dobrego!
Ciesze sie ze juz po Sylwestrze, bylismy u znajomych, a tak naprawde to chcialo mi sie do swojego domku, pod kocyk, tylko ja, maz i spiaca corka.. Nie lubie takich dlugich posiadowek przy stole, o 1 w nocy kiedy juz sie zbieralismy zaczelo mnie dosc mocno kluc po lewej stronie brzuszka, chyba fasolka juz tez chciala do domu;)Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Witajcie
Niech ten nowy rok będzie pod każdym względem lepszy. Życzę Wam przede wszystkim zdrowia
Mąż wybrał dla chłopca Tymuś mi się bardzo podoba, a dziewczynka to pomiędzy :
Laura, Tosia, Michalina albo Marcysia
Elza :) lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomi793 wrote:U mnie wieczorkami tez brzuszek jak balonik:)
już się nie mogę doczekać, jak rano będę się budziła i taki właśnie brzuszek będzie ) a mój D to zwariuje ze szczęścia, jak tylko będzie brzuszek już się pyta czy coś widać odkąd dowiedzieliśmy się, że jesteśmy w ciąży, to niestety jeszcze się nie widzieliśmy... przyjeżdża w czwartek, więc wielkie odliczanie już trwaninciaa172, Domi793 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
U nas imię wybierze siè samo, już teraz nie szukamy zawsze po usg polówkowym nachodziło nas jakieś imię. Nigdy wcześniej nie brane pod uwagę.
Hanię mogę polecic dziecko dusza ruchliwa, zaczęła chodzić jak miała 10 miesięcy. Dużo gada dużo biega ale jest kochana.
Zosia jest spokojniejsza wyważona najpierw się przyjrzy pomyśli a potem zrobi.
Córka 2012👱♀️
Córka 2014👩💼
Syn 2016 👱♂️
-
bobo_frut wrote:już się nie mogę doczekać, jak rano będę się budziła i taki właśnie brzuszek będzie ) a mój D to zwariuje ze szczęścia, jak tylko będzie brzuszek już się pyta czy coś widać odkąd dowiedzieliśmy się, że jesteśmy w ciąży, to niestety jeszcze się nie widzieliśmy... przyjeżdża w czwartek, więc wielkie odliczanie już trwa
Ja juz tez nie moge sie doczekac wiekszego brzuszka:) jesli wszystko jest z dzidzia ok, ciaza to piekny stan, zawsze jestem zauroczona kobietami w ciazy z widocznymi juz brzuszkami, dlatego sama nie umiem sie juz takiego doczekac:) To rzeczywiscie CUD
Bobo frut - wow juz sobie wyobrazam jaka bedzie Wasza Wielka radosc! Maz Cie wysciska ze hoho:)))bobo_frut lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Dziewczyny czy jak byłyscie na tym etapie co ja teraz to tez Was brzuch pobolewał-takie kłucie na dole brzucha jakby nad spojeniem łonowym? Ja to czuje od wczoraj, troche ból ale przede wszystkim dyskomfort i martwi mnie to Powinno? Poza tym wszystko bez zmian.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty Boop wrote:Dziewczyny czy jak byłyscie na tym etapie co ja teraz to tez Was brzuch pobolewał-takie kłucie na dole brzucha jakby nad spojeniem łonowym? Ja to czuje od wczoraj, troche ból ale przede wszystkim dyskomfort i martwi mnie to Powinno? Poza tym wszystko bez zmian.
jesli nie jest to ciagly bol i klucie i nie ma plamien - to wszystko powinno byc ok. Mnie czasem zakluje z boku brzuszka i tak nieraz kilka razy dziennie ale trwa to doslownie kilka sekund i przechodzi. Mysle ze to rozciagajaca sie macica i wiazadla za to odpowiadaja.
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm