Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaniuskaa wrote:A ja właśnie zauważyłam na wkładce, że chyba zaczęłam plamić. Taki brązowy ślad, wydaje mi się, że z odrobinką krwi? Powinnam się martwić? Wizytę mam dopiero 8 stycznia. Biorę luteinę 100 dwa razy dziennie dopochwowo.
-
IP to pogotowie ratunkowe? Sorry za głupie pytanie ale po prostu nie wiem
Aaaa już wiem Izba Przyjęć
Póki co to jest jedna brązowa plamka, jeśli pojawi się ich więcej to wtedy pojedziemy i mam nadzieję, że mnie zbadają..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 17:39
Luteina 100mg x 2
-
Może być i pogotowie. U nas nie ma Ip, ja jeździłam na pogotowie, tam mi pisali skierowanie do szpitala. Aniu krwawienie nie oznacza zawsze czegoś złego, ale warto sprawdzic, może jakieś leki lekarz zaleci. A tak będziesz się stresować w domu.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Może być i pogotowie. U nas nie ma Ip, ja jeździłam na pogotowie, tam mi pisali skierowanie do szpitala. Aniu krwawienie nie oznacza zawsze czegoś złego, ale warto sprawdzic, może jakieś leki lekarz zaleci. A tak będziesz się stresować w domu.
Dzięki :* U mnie też jest tylko pogotowie. Tak jak pisałam, póki co to jest jedna plamka, jeśli pojawi się więcej to pojadę z mężem właśnie po to żeby się nie stresować, wolę być zbadana bo stresem mogę bardziej sobie i fasolce zaszkodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 17:42
Luteina 100mg x 2
-
Cześć wszystkim, poproszę o wpisanie mnie na 12.08.2016. Oby wszystko było ok. Na razie biorę duphaston 3x2, dzieciątko rozwija się dobrze. Trzymam za nas wszystkie kciuki
Dominique88, monirek, s1985, pigułka, JRY1984, celia, malika89 lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Martynka30 wrote:Ja bym pojechała na IP, plamień a tym bardziej krwawień w ciąży nie wolno bagatelizować
Może krwiaczek się zrobił i stąd te plamienie.
Pojechalam z plamieniemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 18:53
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnys1985 wrote:Jak ja pojechalam na ip to mi pani lekarz czy położna co mnie badała najpierw mi powiedziała że na monitorze usg nie ma napisane czy donoszą ciążę a później po badani powiedziała że nie jest na tyle mądra żeby mi powiedzieć skąd się wzięło a kompletnie jej się nic nie pytałam
Pojechalam z plamieniem
i powiedzcie mi dlaczego tacy ludzie zostają lekarzami/położnymi/pielęgniarkami??? co się dzieje w ich karierze takiego, że mają później swoich pacjentów w du...? -
s1985 wrote:Jak ja pojechalam na ip to mi pani lekarz czy położna co mnie badała najpierw mi powiedziała że na monitorze usg nie ma napisane czy donoszą ciążę a później po badani powiedziała że nie jest na tyle mądra żeby mi powiedzieć skąd się wzięło a kompletnie jej się nic nie pytałam
Pojechalam z plamieniem
Ja tylko radzę, poza tym muszą sprawdzić, czy coż się złego nie dzieje, mi na pogotowiu nigdy nie odmówili przyjęcia na oddział, kiedyś pojechałam z silnym bólem krzyża i podbrzusza,Pani dr na pogotowiu bez słowa napisała skierowanie na oddział. A jak mnie potraktowali w szpitalu to swoją drogą, ale lepiej jest się upewnić, że to nic groźnego, niż potem pluć sobie w brodę jak coś się stanie. Takie jest moje zdanie. Każdy ma swój rozum i zrobi jak uważa.Coconue, aaniuskaa lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Kochane ja też jestem zdania, że jeśli coś się dzieje to lepiej jechać na IP czy pogotowie i sprawdzić to, po co potem się stresować? Jednak ja chyba za szybko uznałam to za plamienie, mam rozwolnienie i chyba po prostu mi się zrobiła 'niechcący' ta plamka bo dosłownie leci ze mnie już zabarwiona woda, a że akurat w takim miejscu to zbieg okoliczności. Oczywiście dalej obserwuję i jeśli coś będzie się działo to pojadę na pogotowie bo ja wolę się nie martwić. Jednak póki co oprócz tej plamki nie ma nic więcej, nie jest zabarwiona krwią, widocznie jak była świeża to mi się tak zdawało.
Luteina 100mg x 2
-
Martynka30 wrote:Kochana może jakieś naczynko pękło, odpoczywaj dużo, trzymam kciuki żeby to był jednorazowy incydent, a bierzesz duphaston, luteinę ?
Mam dopochwowo luteinę 100, dwa razy dzienne (rano i wieczorkiem). Dostałam ją asekuracyjnie i chyba też dlatego, że miałam problemy z okresem .
Mam nadzieję, że to nic takiego..Jedna plamka, a człowiek od razu staje na głowie martwiąc się o swój mały cudWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 19:18
Martynka30 lubi tę wiadomość
Luteina 100mg x 2
-
Martynka30 wrote:Ja tylko radzę, poza tym muszą sprawdzić, czy coż się złego nie dzieje, mi na pogotowiu nigdy nie odmówili przyjęcia na oddział, kiedyś pojechałam z silnym bólem krzyża i podbrzusza,Pani dr na pogotowiu bez słowa napisała skierowanie na oddział. A jak mnie potraktowali w szpitalu to swoją drogą, ale lepiej jest się upewnić, że to nic groźnego, niż potem pluć sobie w brodę jak coś się stanie. Takie jest moje zdanie. Każdy ma swój rozum i zrobi jak uważa.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Rybaaaa wrote:A w co grywasz? Napisz na priv to może się zgadamy
bobo_frut lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnysmerfetka84 wrote:a mnie coś wzieło na sok jabłkowy ostatnio :)najpierw robiłam sama z jablek bo dostaliśmy 3skrzynki a teraz zakupiłam 2 kartony sklepowego jabłkowego
mam 3 siatki jabłek, ale jakoś nie mogę się do nich przekonać żeby zacząć robić soki
a raczej nie chce mi się