Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agsha wrote:Mnie zastanawia co tym lekarzom szkodzi. Nie mogla dr powiedzieć "nie bede mierzyc bo to szkodliwe na razie, ale na usg wyglada to dobrze wiec prosze sie nie martwic"? To chyba tyle samo wysilku co jeknac ze zyyyyyyje.... I ani be ani me...
Ja rozumiem wszystkie zmartwienia i obawy, ale ojjj wydaje mi się, że chyba troche powinnas sobie darować. Zrób coś dla siebie, obejrzyj dobry film, przeczytaj książkę, ugotuj coś dobrego czy idź na spacer. Nie nakręcaj się tak, to na prawdę bardzo szkodzi maleństwu.Martynka30, bobo_frut, pigułka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Przedstawiam Wam po raz pierwszy Cudziątko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbad585ae9eb.jpg
i takie informacje to ja rozumiemśliczności
))
a ja czekam do piątku... do 15:20... wieczności...Martynka30, Coconue lubią tę wiadomość
-
bobo_frut wrote:i takie informacje to ja rozumiem
śliczności
))
a ja czekam do piątku... do 15:20... wieczności...
Kochana na takie chwile watro czekaćTrzymam kciuki
bobo_frut lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
bobo_frut wrote:i takie informacje to ja rozumiem
śliczności
))
a ja czekam do piątku... do 15:20... wieczności...
To ja w piatek chyba ostatnia będę się wizytować bo dopiero o 17. No jak dobrze pójdzie to może do gabinetu wejdę o 17:30.Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:To ja w piatek chyba ostatnia będę się wizytować bo dopiero o 17. No jak dobrze pójdzie to może do gabinetu wejdę o 17:30.
Aniu, najważniejsze, aby wizyta się odbyłaAnia_1986 lubi tę wiadomość
smerfetka84 wrote:Martynka30 super wieści :)dziękuje ulżyło mi tyle że ja nie jem słodyczy no zobaczymy jutro na wizycie jak tam nasz bombelini sie ma:)już nie moge sie doczekać
Kochana trzymam kciuki za jutrzejszą wizytęMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
aaniuskaa wrote:W piątek, czekam na bicie serduszka
no i jestem ciekawa jaki jest faktyczny wiek ciąży bo w suwaczku liczy od ostatniej menstruacji, a kiedy dokładnie była owulacja to nie wiem
Kochana trzymam kciuki za piątkowe super wieściMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
ninciaa172 wrote:Ja rozumiem wszystkie zmartwienia i obawy, ale ojjj wydaje mi się, że chyba troche powinnas sobie darować. Zrób coś dla siebie, obejrzyj dobry film, przeczytaj książkę, ugotuj coś dobrego czy idź na spacer. Nie nakręcaj się tak, to na prawdę bardzo szkodzi maleństwu.
Mam lezenie i wstawac tylko do lazienki. Dlatego chyba wymyslam...Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Nikt nie mowi, ze wymyslasz tylko, że zrelaksowana mama jest lepsza dla malenstwa
Plamisz, krwawisz ? Dlaczego zalecono lezenie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 18:47
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Agsha wrote:Mam lezenie i wstawac tylko do lazienki. Dlatego chyba wymyslam...
. Ja też leżę (z własnej woli akurat
) ale mam laptopa w łóżku, oglądam YT lub filmy, jak mi się chce to czytam. Leżenie i myślenie, a przy tym stresowanie się nic dobrego Ci nie przyniesie. Stres ma duży wpływ na organizm i jego funkcjonowanie, w tym na układ hormonalny. Kochana zauważyłam, że za dużo nad tym wszystkim rozmyślasz i się negatywnie nakręcasz, spokojnie już jutro masz wizytę, serduszko bije, juro dowiesz się więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 18:48
Martynka30, ninciaa172, bobo_frut lubią tę wiadomość
Luteina 100mg x 2
-
ninciaa172 wrote:Nikt nie mowi, ze wymyslasz tylko, że zrelaksowana mama jest lepsza dla malenstwa
Plamisz, krwawisz ? Dlaczego zalecono lezenie ?
Nie. Mam duze bole brzucha i plecow...Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Martynka30 wrote:A dziś niedawno co pisałaś, że po luteinie brzuch nie boli.
Tak ale zalecenie dostalam lezenia bo mnie bolal. Dostalam luteine i leze i nie boli. Ale to nie powod zebym wychodziła na spacer. Skoro bolalo mnie 10 dni a od 20h mam spokoj to znaczy ze lezenie i lek dzialaja. I tylko sie cieszyc a nie harcowac. Tak mi sie zdaje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 18:58
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Nikt nie karze Ci harcować, zapytałam się z ciekawości, bo przed chwilą napisałaś, że masz silne bóle brzucha i pleców.
Życzę zdrowia.ninciaa172 lubi tę wiadomość
pigułka wrote:A ja się nie mogę już doczekać jutrzejszej wizyty. Niestety mąż nie może ze mną iść i trochę mi smutno z tego powodu, ale cóż, takie życie. O której jutro wizytujecie dziewczyny?
Pigułka trzymam kciuki za wizytę, mężem się nie martw może będzie mógł iść z Tobą na nastepną wizytę, zaniesiesz mu zdjęcieMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
pigułka wrote:A ja się nie mogę już doczekać jutrzejszej wizyty. Niestety mąż nie może ze mną iść i trochę mi smutno z tego powodu, ale cóż, takie życie. O której jutro wizytujecie dziewczyny?
Ja mam nadzieję że mój ze mną pójdzie, tylko nie wiadomo czy zdąży wrócić z pracy, a jak nie to z siostrą, bo nie chcę sama. -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Czyli wyszlo na moje
a mowilam, poloz sie, wstawaj tylko do wc dopoki bole nie ustapia, to nie, nikt ciotki Sylwii nie slucha
Sylwia mnie też nikt nie słuchasylwiaśta159 lubi tę wiadomość
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz