Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się że szpitala dzidzia 8,2 mm 177 tętno
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbdb045e09b4.jpgKw14tuszek, Martynka30, malika89, bobo_frut, Domi793, SyHa85, Dominique88, Emma1985, monirek, opóźniona, Betty Boop, Friend lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ania_1986 wrote:Kochana wszystko jest w porządku. Nie nakręcaj się.
Mnie zastanawia co tym lekarzom szkodzi. Nie mogla dr powiedzieć "nie bede mierzyc bo to szkodliwe na razie, ale na usg wyglada to dobrze wiec prosze sie nie martwic"? To chyba tyle samo wysilku co jeknac ze zyyyyyyje.... I ani be ani me...Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Agsha wrote:Mnie zastanawia co tym lekarzom szkodzi. Nie mogla dr powiedzieć "nie bede mierzyc bo to szkodliwe na razie, ale na usg wyglada to dobrze wiec prosze sie nie martwic"? To chyba tyle samo wysilku co jeknac ze zyyyyyyje.... I ani be ani me...
Oni wszyscy chyba za karę do pracy przychodzą, chyba że prywatne wizyty - wtedy to nawet w tyłek chętnie pocałują.. -
nick nieaktualny
-
Agsha wrote:Jeju chce juz jutro. I wizyte u mojej dr zeby zobaczyla czy wystarczajaco szybko serdunio bije i cos wiecej a nie zblazowane "no zyyyyje" jak ta dr....
Mi lekarz cały czas powtarza, że internet jest dobrym źródłem informacji, ale tylko wtedy gdy szukamy na profesjonalnych stronach z pewnymi informacjami medycznymi a nie na portalach ciążowych i forach.
Teraz opowiadał mi o pacjentce, która trafiła do niego w święta do szpitala na dyżur. Wyczytała w internecie, że plamienie w ciąży "jest normalne" więc zbagatelizowała to bo "ważniejsza była rodzinna wigilia". W święta nie było już kogo ratować. Zaawansowana faza poronienia...
I tu moja prośba, wymieniajmy się informacjami, ale konsultujmy też nurtujące pytania ze swoimi lekarzami. To oni mają wiedzę i są fachowcami w swojej dziedzinie.Martynka30, pigułka, aaniuskaa, SyHa85, bobo_frut, monirek, Coconue, Pikcia lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
s1985 wrote:Witam się że szpitala dzidzia 8,2 mm 177 tętno
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbdb045e09b4.jpg
Wow suuuper Gratuluje:))) ciesze sie ogromnie i jaka fajniutka fasoleczka:))Angela89, Martynka30 lubią tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Przedstawiam Wam po raz pierwszy Cudziątko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbad585ae9eb.jpgKw14tuszek, Paulka123, ninciaa172, SyHa85, bobo_frut, Dominique88, Ania_1986, pigułka, monirek, malika89, czekaja, Coconue, smerfetka84, Domi793, Lulu83, Pikcia, Betty Boop lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
malika89 wrote:Proponuję żebyś spisała sobie wszystkie nurtujące pytania i zadała je swojej dr
Mi lekarz cały czas powtarza, że internet jest dobrym źródłem informacji, ale tylko wtedy gdy szukamy na profesjonalnych stronach z pewnymi informacjami medycznymi a nie na portalach ciążowych i forach.
I tu moja prośba, wymieniajmy się informacjami, ale konsultujmy też nurtujące pytania ze swoimi lekarzami. To oni mają wiedzę i są fachowcami w swojej dziedzinie.
Ja właśnie zawsze pytam lekarza jeśli coś mnie nurtuje. Owszem sprawdzam w internecie lub spytam na forum ale zawsze też pytam lekarza bo jednak w internecie można znaleźć wszystko i zwykle nie są to rzetelne info.
Nie rozumiem ludzi, którzy wierzą we wszystko co im ludzie w 'internetach' napiszą...Potem są takie przypadki jak ta kobieta o której Ci ginekolog opowiadał.
Idziemy do lekarza, mamy prawo pytać bo to nasze ciało, zdrowie i nasz MALUSZEK!.
malika89 lubi tę wiadomość
Luteina 100mg x 2
-
Martynka, poplakalam sie przez zdjecie Twojego maluszka
gratuluje i bardzo sie ciesze ze wszystko jest dobrze. wycierpialas juz wystarczajaco- teraz bedzie tylko lepiej
SyHa85 lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Martynka30 wrote:Kochana kiedy wizytujesz?
W piątek, czekam na bicie serduszkano i jestem ciekawa jaki jest faktyczny wiek ciąży bo w suwaczku liczy od ostatniej menstruacji, a kiedy dokładnie była owulacja to nie wiem
Martynka30 lubi tę wiadomość
Luteina 100mg x 2