Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
aaniuskaa wrote:Dzięki Waszym wiadomościom jestem mniej zestresowana jutrzejszą wizytą i mogę spokojnie iść spać... chociaż wiem, że jutro i tak będę się denerwowała:)
3mam mocno kciuki. O ktorej wizytujesz? Ja nie spalam w nocy... A rano jeszcze w poczekalni u dr biegalam do dr az mi wstyd bylo.Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Ale macie fajnie ja do poniedzialku musze czekac gratuluje wam serdecznie a z drugiej strony to juz bedzie w pon ok 10tydzien to moze i lepiej bezpieczniej nie wiem juz sama sobie wmawiam co ma byc to bedzie...a mysle ze bedzie ok☺dobrej nocki zycze
-
nick nieaktualnydzień dobry wszystkim
dziś ja zaczynam wpisem... bo spać już nie mogę, oczywiście żyję wizytą... eh jest już stresik, że coś może być nie tak, cholerka... ale mam cichą nadzieję, że dziś prezencik urodzinowy dzidzia mi sprawi i serdunio będzie mocno biło
udanych wizyt wszystkim wizytującymDomi793, Ninka0111, pigułka, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
bobo_frut wrote:dzień dobry wszystkim
dziś ja zaczynam wpisem... bo spać już nie mogę, oczywiście żyję wizytą... eh jest już stresik, że coś może być nie tak, cholerka... ale mam cichą nadzieję, że dziś prezencik urodzinowy dzidzia mi sprawi i serdunio będzie mocno biło
udanych wizyt wszystkim wizytującymbobo_frut lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Witajcie
Z przyjemnoscia przeczytalam zapisane przez Was strony o Waszych maleństwach. Mam nadzieje, ze sama bede mogla tez pozytywnie cos napisac na koniec dnia a póki co, czeka mnie długi dzien oczekiwan...dobrze ze połowe tego dnia spedze w pracy to czas szybko zleci
bobo frut masz urodzinki? Wszystkiego najlepszegobobo_frut lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualnyBetty Boop wrote:Witajcie
Z przyjemnoscia przeczytalam zapisane przez Was strony o Waszych maleństwach. Mam nadzieje, ze sama bede mogla tez pozytywnie cos napisac na koniec dnia a póki co, czeka mnie długi dzien oczekiwan...dobrze ze połowe tego dnia spedze w pracy to czas szybko zleci
bobo frut masz urodzinki? Wszystkiego najlepszego
mam mamzmiana kodu na 3 z przodu
dziękuję bardzoBetty Boop lubi tę wiadomość
-
bobo_frut wrote:mam mam
zmiana kodu na 3 z przodu
dziękuję bardzobobo_frut lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dzie dobry! Powodzenia na wizytach
Bobo frut wszystkiego najlepszego!! Ja też zmieniałam niedawno kod- 3 tygodnie temuzawsze mowilam ze do 30tki bede miala pierwsze dziecko- w brzuszku ale udalo sie
s1985, bobo_frut, Domi793 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Betty Boop wrote:Witajcie
Kochana na pewno na koniec dnia beda tu znowu same pozytywy, w tym Twoj wpis! Spokojnego oczekiwania!!!![/url]