Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
malika89 wrote:Fajna, przyjemna i wygooooodna
malika89 lubi tę wiadomość
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
nick nieaktualny
-
Mikołajkowa66 wrote:Dziękuje za troskę, odpoczywam.
Do szpitala trafiłam w piątek wieczorem, trafiłam na jakiegoś konowała, a nie lekarza. Stwierdził że dupe mu niepotrzebnie zawracam, bi wymioty w ciąży są zupełnie normalnie. Ale odmówić przyjęcia mi nie mógł. Nawadniają mnie kroplówkami, wczoraj przez cały dzień Zjadałam trzy bułeczki i zostały w żołądku. Dzisiaj dwie i tez są na swoim miejscu. Takze jakaś poprawa jest. Ale wczoraj po południu byłam w toalecie i robilam siusiu, i dostałam takiego skurczu że aż krzyczalam. Ale dzidzia wszystko w porządku.
Fajnie że z dzidzią wszystko w porządkuJuż się bałam że masz jakieś zatrucie ciążowe skoro tak często wymiotujesz, ale całe szczęście nie.
A co do lekarza , to co za dziad! Jeszcze tak do kobiety w ciązy mówić .
-
nick nieaktualny
-
Betty Boop wrote:Środkowy strumień? hehe
To znaczy ze jak zaczne, to dopiero po chwili mam podłozyc kubeczek? Moze glupie pytanie ale nikt mi tego nie tłumaczył
Mi jeszcze lekarka powiedziała że dobrze żeby się podmyć , bo przez noc tam się gromadzą bakterie i może sfałszować wynik.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeju dziewczyny jak do tej pory mialam tylko lekkie mdlosci tak wczoraj masakra, odruch wymiotny wywolywalo wszystko, nawet powietrze z suszarki do wlosow, a wieczorem mialam mroczki przed oczami i jak przeszly to zaczal sie wielki migrenowy bol glowy. Wzielam apap ale nie wiele to dalo, masakra. Dobrze, ze to byla niedziela to maz sie sporo pozajmowal malym ale na dluzsza mete to sobie tego nie wyobrazam. Dzisiaj jest niby lepiej ale na razie ciagle leze a juz czuje ze zaczyna mnie mdlic...
-
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/bQ7UnPqdGIJJRAMVQyu8hQo~94HpQr
Witam się w 10 tygodniu
Czytamy sobie z mezem zawsze w niedziele co będzie się w nowym tygodniu zmieniało u dzidzi i okazuje się ze w tym tygodniu oprócz aparatu słuchowego, zaczynają się zalążki zębów
Mój mąż słodko zapytał czy długo jeszcze zostało bo on by już chciał
Mi mój kochany bardzo pomaga, obowiązkami zawsze się dzielilismy, ale jak bardzo nie mam sił, to zrobi tez i moja cześć.
Mój gra w piłkę na telefonie ale w momencie naszego odpoczynku czyli jak robie obiad i jak zjemy, to zanim jakaś siłownia czy zakupy to w taki czas dla siebie. Nie mogę narzekać.
Czytam was czytam ale czasem zanim odpisze to już jest nowy temat i nie chcę się wtrącać a potem pisze o 3 rzeczach na raz i pewnie nikt takiej długiej treści nie czyta Hehe
U mnie -1kg dziwne bo bez wymiotów, wydaje mi się ze to tylko zasługa nie jedzenia słodyczy.
W czwartek dodam wieczorem zdjęcie dzidzi, tw końcu i ja doczekałam się wizyty serduszkowejWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 09:04