Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
malika89 wrote:Dziewczyny, od jutra w rossmanie promocja na kosmetyki Palmers. Drugi produkt za 50%
A ja właśnie na fb zobaczylam post ze zdjęciem nowego koloru wózka Bebetto Murano - biało/szaro/różowy
Z przykrością stwierdzam, że muszę go mieć! (Jeśli w brzuszku mieszka córeczka)
O ja też planuje wózek Bebetto ale model Holland bo jest więcej wersji kolorystycznych...chociaż może ten Murano, bo też jest ładny
Właśnie spojrzałam, że z Murano też jest teraz więcej kolorów bo ja dawno je widziałam i wtedy mi nie podpasowały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 15:13
malika89 lubi tę wiadomość
Luteina 100mg x 2
-
malika89 wrote:Dziewczyny, od jutra w rossmanie promocja na kosmetyki Palmers. Drugi produkt za 50%
A ja właśnie na fb zobaczylam post ze zdjęciem nowego koloru wózka Bebetto Murano - biało/szaro/różowy
Z przykrością stwierdzam, że muszę go mieć! (Jeśli w brzuszku mieszka córeczka)
W Rossmanieeeee spotkaaaaajmy sięmalika89, alicjaaaa, SyHa85, Emma1985, s1985, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
Ja jutro jednak idę na to USG. Jeju, żeby wszystko było ok, bo będę miała inaczej beznadziejne urodziny
A planujecie jakieś prezenciki na dzień babci/dziadka? Pytanie głównie dla tych, które w brzuszku mają pierwsze dziecko, bo te, które już mają dzieci to wiadomoOlinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
A co do rodzin i teściów, to mi się ODPUKAĆ dobrze trafiło...
Co prawda widać dużą różnicę w przeżywaniu mojej ciąży między moimi rodzicami, a teściami, ale w sumie się nie dziwię. Moi teściowie mają już 3 wnucząt - najstarszy ma 26 lat i jest 2 lata młodszy ode mnie, a najmłodsza wnusia ma 3 latka. Więc cieszą się bardzo, ale wiadomo nie jest to już jakieś niesamowite wydarzenie dla nich. Natomiast moi Rodzice oszaleli. Jestem jedynaczką, a oni od dawno marzyli o wnuczku...
Jak pojechaliśmy do nich powiedzieć o ciąży to Mama biegała po domu jak z amerykańskich filmików, płakała i krzyczała na całe gardło.
A ogólnie jeśli chodzi o relacje z jednymi i drugimi to mamy strasznie dobre. Aż jestem w szoku. Moi rodzice, jako rodzice córeczki jedynaczki, zawsze mieli jakieś "ale" do moich facetów. I zwykle z nimi w ogóle w bliższe kontakty nie wchodzili. Mojego męża pokochali od początku. Do tego nasi rodzice się super między sobą dogadali i co 2 dni mamy wiszą na telefonach, wspólnie robią wszystkie urodziny, imieniny, imprezki... Więc odpukać atmosfera jest super.
A mój mąż jest zakochany w mojej mamie. Uwielbia ją. Więc paradoks jest taki że moja mama częściej staje po jego stronie niż mojejCo oczywiście czasem mnie złości....
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Jejku, Wy już o wózkach
Mnie jeszcze cały czas wydaje się, że jeszcze mam dużo czasu do wyboru takich rzeczy. To samo z łóżeczkiem i innymi akcesoriami. To moja pierwsza ciąża i przyznaję się, że jestem zielona w tym, co się przydaje, bez czego da się obejść, a co jest niezbędne...
Samo zapakowanie torby do porodu - nie ogarniam jeszcze tematuDominique88 lubi tę wiadomość
-
alicjaaaa wrote:Jejku, Wy już o wózkach
Mnie jeszcze cały czas wydaje się, że jeszcze mam dużo czasu do wyboru takich rzeczy. To samo z łóżeczkiem i innymi akcesoriami. To moja pierwsza ciąża i przyznaję się, że jestem zielona w tym, co się przydaje, bez czego da się obejść, a co jest niezbędne...
Samo zapakowanie torby do porodu - nie ogarniam jeszcze tematu[/url]
-
Ja tak mam, że czasami jak coś mi wpadnie w oko to nie ma bata - muszę to mieć.
Tak było z iPadem, z autem, a teraz z wózkiemJeszcze nie kupuję, ale na fb mam polubianych kilka stron i wyświetlają mi się takie perełeczki
s1985 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Emma1985 wrote:ja prenatalne 28 stycznia. Zastanawiam sie czy nie za wczesnie - to bedzie 11 tyd 4 dni..
Moja gin mimzlecila pomiedzy 28 stycznia a 8 lutym
O to mi raźniejwazne zeby dzidzia miala wiecej niz 45mm. Zalecaja od 11tyg wiec powinno byc dobrze
Emma1985 lubi tę wiadomość
[/url]
-
malika89 wrote:Ja tak mam, że czasami jak coś mi wpadnie w oko to nie ma bata - muszę to mieć.
Tak było z iPadem, z autem, a teraz z wózkiemJeszcze nie kupuję, ale na fb mam polubianych kilka stron i wyświetlają mi się takie perełeczki
Ja tak nie mam. Ale moj mąż nadrabia za nad dwojemalika89 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyja o zakupach nie mysle i raczej dlugo nie bede myslala...z reszta jesli to bedzie chlopiec to duzo nie kupie...
dzisiaj naprawde czuje sie swietnie, spacerek okolo godzinny, dotlenilam siebie i malego.
teraz mlody spi, ja zjadlam tabliczke czekolady i sie zastanawiam co jeszcze wciagnac -
kaarolaa wrote:ja ogolnie marze zeby isc do wojska. maz jest zolnierzem, sama mialam skladac papiery zaraz po maturze, ale czlowiek glupi wtedy byl...teraz zaluje...jednak jak juz drugie bedzie odchowane to zloze papiery i sprobuje najpierw do NSR-ow a pozniej moze cos wiecej
o fajne plany! zawsze myślałam, że to tylko osoby bezdzietne mogą być w wojsku z względów na wieczny brak czasu -
nick nieaktualny