Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
letty wrote:Ale Wy szybko te poduchy kupujecie
ja pamiętam, że mi się niewygodnie zaczynało spać na początku 30 tygodnia... i wtedy mi była poducha potrzebna, teraz dalej śpię na brzuchu
letty lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Ja się skusiłam na tą w kształcie litery C. Już przeszła chrzest bojowy, córcia się do niej dopadła i urządziła na niej popołudniową drzemkę
Podobno wygodna
Ja zdam relację jutro.
Martynka, dużo zdrówka dla Ciebie. -
nick nieaktualnyMikołajkowa66 wrote:A ja czuje że znowu mnie czeka szpital, bez kroplówek nie funkcjonuje.
-
Mikołajkowa66 wrote:A ja czuje że znowu mnie czeka szpital, bez kroplówek nie funkcjonuje.
biedna, tak miałąm w 1 ciąży...
z tym, że do szpitala nie poszłam i byłąm taka słąba, że leżałam obłożona kapustą z miską na wymioty!
lepiej idz po elektrolity, nawodnienie, staniesz na nogi, ja wymiotowałam do 3 miesiąca, to jakoś te 3 tyg może dasz radę, a ja Ci życzę aby mdłości przeszły jak najszybciej, bo wiem co to wymioty, mnie ok 04.00 wymioty już budziły, a nie miałąm nawet czym...
ja mam spory brzuszek i nie mogę na nim spać bo mi nie wygodnie, dlatego już poduszka
ale wyprawkę dopiero po 20tc bede gromadzić. -
dziewczyny, jestem po wizycie!
Mam w sobie 3,5 cm szczęścia! Dwie rączki, dwie nóżkitętno 180
Maluch sobie spał twardo, doktorek próbował go obudzić to ten się poruszył, poprawił i dalej poszedł śpiochać
Lekarz stwierdził, że źle wyglądam, zbyt blada jestem a ciśnienie na granicy omdlenia, na kosmówce małe krwiaczki-niezagrażające.
Jestem szczęśliwa
opóźniona, Pikcia, pigułka, MiMK, malika89, hella, Emma1985, Dagmara, Sarayu, mmalibu, JRY1984, celia, SyHa85, s1985, kaarolaa, Lulu83, Betty Boop, Friend, Dere lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
monika454 wrote:dziewczyny, jestem po wizycie!
Mam w sobie 3,5 cm szczęścia! Dwie rączki, dwie nóżkitętno 180
Maluch sobie spał twardo, doktorek próbował go obudzić to ten się poruszył, poprawił i dalej poszedł śpiochać
Lekarz stwierdził, że źle wyglądam, zbyt blada jestem a ciśnienie na granicy omdlenia, na kosmówce małe krwiaczki-niezagrażające.
Jestem szczęśliwa
Cudownie:) zobaczymy jak dlugo będzie takie dzidziuś spokojny
-
Agsha życzę spełnienia marzeń, zdrowia i miłości!
Jak tam wizyta?
Ja w końcu jutro na 18;15 zobaczę swojego fasolka! Ostatnio miesiąc temu dzidz miał 5mm nie widziałam nawet serduszka, wiec jutro spodziewam się pięknych widoków
3 majcie kciuki, ja już idę spać żeby było jutro ;p
Dobranocmonirek lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane!!!
Wybaczcie milczenie, ale dzisiaj miałam Dzień Świra.
Przypomniało mi się, że 20.01 to nie tylko moje urodziny (DZIĘKUJĘ WAM PIĘĘĘĘKNIE ZA ŻYCZENIA :-*), ale też ostatni dzień załatwiania rzeczy w Skarbówce
Więc od rana zabawa w tym temacie. Potem (dostałam nowy telefon) musiałam lecieć do Orange zmienić kartę co mi unieruchomiło telefon na 2h... A w międzyczasie dzwonili ludzie
Potem USG - szczegóły zaraz, a potem prosto do Teściów bo chcieli dać mi prezent i złożyć życzenia. I dopiero wróciłam do domu.
A teraz najważniejsze - USG...
Wszystko ok
Dzidzia ma 22mm co odpowiada IDEALNIE 8 tygodniowi i 6 dniu ciąży. Dr mówił, że raczej to poprzednie usg musiało być niedokładne. Serduszko biło 152 to dobrze, nie za mało?
No i dzidziunio machał do mnie rączkami i nóżkami. Wygląda jak mały misio hariboNormalnie jestem PRZESZCZĘŚLIWA
opóźniona, pigułka, MiMK, Dagmara, Sarayu, malika89, figaa, Coconue, SyHa85, Domi793, hella, s1985, kaarolaa, Lulu83, Betty Boop, monirek, Friend, fasolkarośnie, Dere lubią tę wiadomość
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Agsha wrote:Hej Kochane!!!
Przypomniało mi się, że 20.01 to nie tylko moje urodziny (DZIĘKUJĘ WAM PIĘĘĘĘKNIE ZA ŻYCZENIA :-*), ale też ostatni dzień załatwiania rzeczy w Skarbówce
Więc od rana zabawa w tym temacie. Potem (dostałam nowy telefon) musiałam lecieć do Orange zmienić kartę co mi unieruchomiło telefon na 2h... A w międzyczasie dzwonili ludzie
Potem USG - szczegóły zaraz, a potem prosto do Teściów bo chcieli dać mi prezent i złożyć życzenia. I dopiero wróciłam do domu.
Wszystko ok
Dzidzia ma 22mm co odpowiada IDEALNIE 8 tygodniowi i 6 dniu ciąży. Dr mówił, że raczej to poprzednie usg musiało być niedokładne. Serduszko biło 152 to dobrze, nie za mało?
No i dzidziunio machał do mnie rączkami i nóżkami. Wygląda jak mały misio hariboNormalnie jestem PRZESZCZĘŚLIWA
-
Agsha wrote:Hej Kochane!!!
Wszystko ok
O jejciu ale super:)
ja aż do 4-5 lutego musze czekać żeby mojego grubaska zobaczyć -
JRY1984 wrote:Ja dziś cały dzień w łóżku. Męczy mnie zgaga mam mdłości i cały dzień chyba macica się rozciąga bo tak boli. Ach...
Czy my jesteśmy w tym samym tyg i dniu ciąży ???
Ja dzisiaj jadąc autobusem myślała,że zwymiotuje na faceta,który śmierdział papierosami... -
Rudi88 wrote:Czy my jesteśmy w tym samym tyg i dniu ciąży ???
Ja dzisiaj jadąc autobusem myślała,że zwymiotuje na faceta,który śmierdział papierosami...
Skąd ja to znam. Ja na kilometr wyczuję papierochy . Fuj!!
A mam takie szczęście ze zawsze jak pójdę w jakieś miejsce publiczne to zawsze ktoś przy mnie zapali to dziadostwo! Zabić to mało.