Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie jest tak ze jak sasiad wyjdzie zapalic na balkon to ja czuję papierosy w mieszkaniu bo dym i smrod wpadaja przez wywietrznik w oknach...bleee.
Ja sie moge pochwalic ze dzisiaj pierwszy wieczor od jakiegos czasu gdzie nie mdlilo i nie mialam wzdec. Hurrrra.
A i gratki udanych wizyt. Ja jeszcze musze czekac na swoja wizyte oj dlugo. -
kaarolaa wrote:U mnie jest tak ze jak sasiad wyjdzie zapalic na balkon to ja czuję papierosy w mieszkaniu bo dym i smrod wpadaja przez wywietrznik w oknach...bleee.
Takie są uroki mieszkania w bloku. Dobrze ze teraz mieszkam w domku.
Jak mieszkałam z rodzicami to sąsiedzi zapalali papierosy już wychodząc ze swojego mieszkania i tak kopcili przez całą klatkę a potem stali na klatce i dalej kopcili. Więc żeby wejść do domu trzeba było się przebić przez zasłonę dumną. No i ten dym przedzierał się przez szczeliny w drzwiach wiec jak ja spałam a oni w nocy wychodzili na papierosa to się budziłam bo mnie dym dusił -
Pierwsza dzisiaj ! Gratuluje udanych wizyt
ja zaczynam 13 tydzien. Wiecie czemu od 2 miesiecy mam katar i ciagle kicham? Ale nic sie z tego nie rozwija. Nic mi nie dolega, nie jestem przeziebiona tylko ciagle kicham i mam katar....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 08:22
s1985, SyHa85 lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Paulka123 wrote:Pierwsza dzisiaj ! Gratuluje udanych wizyt
ja zaczynam 13 tydzien. Wiecie czemu od 2 miesiecy mam katar i ciagle kicham? Ale nic sie z tego nie rozwija. Nic mi nie dolega, nie jestem przeziebiona tylko ciagle kicham i mam katar....
A miewasz zgagę?
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Wiem tez, ze w ciazy jest silniejsze ukrwienie co powoduje, ze naczynia krwikrwionosne w nosie tez sa nabrzmiale i to moze powodowac taki stan. Mam kolezanke co miala lekka alergie na kurz, normalnie jej nie odczuwala a w ciazy do 6 miesiaca chodzila zakatarzona i kichala, nie wiem czy alergia sie nasilila czy wlasnie to ukrwienie to powodowalo.
A ja mam srednio co 3 dzien biegunke rano...
-
opóźniona wrote:Ja tak miałam przy pierwszych objawach refluksu żołądkowego. Później doszedł ból gardła bez infekcji, a teraz jak mam większy refluks to mnie nawet ucho boli.
A miewasz zgagę?Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
aniab91 wrote:Wiem tez, ze w ciazy jest silniejsze ukrwienie co powoduje, ze naczynia krwikrwionosne w nosie tez sa nabrzmiale i to moze powodowac taki stan. Mam kolezanke co miala lekka alergie na kurz, normalnie jej nie odczuwala a w ciazy do 6 miesiaca chodzila zakatarzona i kichala, nie wiem czy alergia sie nasilila czy wlasnie to ukrwienie to powodowalo.
A ja mam srednio co 3 dzien biegunke rano...Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Meczy mnie jeszcze czkawka ale to pewnie ma zwiazek z wymiotami. Bez obaw nie bede was zadreczac swoimi objawami. Najwiekszy i najbardziej uciazliwy to moj maz. Zabrania mi pic pepsi
i wmusza we mnie szklanke mleka codziennie! Jak ja nienawidze mleka
Friend, MiMK lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Cześć Dziewczyny
Paulka gratuluję rozpoczęcia kolejnego tygodniajak nym już chciala skonczyc 12 tydzień!
Dzisiaj znowu dobrze i dluuuugo mi sie spalo. W nocy wstalam tylko dwa razy do lazienki04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Truskaweczka współczuje bardzo
Agasha super wieści, mam nadzieje ze za 2 dni tez zobacze mojego Haribo
Ja katar mam jakis alergiczny cały rok i teraz tez nie ustepuje. Chusteczki i maśc witaminowa do zdartego nosa to mój niezbednik
Dziewczyny a jak to jest z cisnieniem? Wiadomo, ze wysokie jest niepożądane ale ja całe zycie mam niskie, górne ledwo do 100 dochodzi. Czy to tez moze byc niebezpieczne?MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Miłego dnia dziewczynki i samych dobrych wieści, ja jutro mam pierwsze prenatalne, ale to chyba tylko pogawędka będzie z dr genetykiem bo to za szybko przecież2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja mam lekki katar odkad zaszlam w ciaze, ale u mnie w zime to stadard bo przez te pyly zawsze w zimie kicham. Co do cisnienia to ja tez mam niskie, 90/60 to u mnie standard. Lekarz jak ostatnio mi badal to mowil, ze cisnienie jest w porzadku. Z reszta czesto u mlodych kobiet jest niskie cisnienie i wyzszy puls.
-
Ja zdrowotnie ok. W nocy nie wstaje do łazienki, ale mdłości wieczorami mam straszne.
Ale stresuje mnie sprawa kupna mieszkania, bo już mieliśmy upatrzone, a nagle sprzedający się wycofał. Poza tym jest bardzo mało ofert a czas nagli, bo wiadomo - ciąża. Samochód też się sypie... Wszystko na raz