Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulka123 wrote:Poznalismy sie 20 stycznia 2010a w sierpniu juz mieszkalismy razem. w 2012 r bylismy juz malzenstwem
Paulka123 lubi tę wiadomość
-
Kochane jeśli jeszcze nie oddałyście lub nie wiecie komu podarować swój 1% t byłabym wdzięczna gdybyście chciały go przekazać dla synka mojego kuzyna, który cierpi na bardzo rzadką genetyczną chorobę Zespół Pradera i Willego.
Tutaj znajdują się dane oraz historia IgnasiaLink: http://tiny.pl/gtd6j
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 15:45
Luteina 100mg x 2
-
Agsha, najlepsze życzenia urodzinowe
I powodzenia na wizycie
Truskaweczka, czy Ty zamawiałaś tą podusię, do której Malika link podawała? Super Mami? Bo ja sobie taką sprawiłam i właśnie dzisiaj był kuriermalika89 lubi tę wiadomość
-
A mnie złapało przeziębienie, boli mnie gardło i czuje się fatalnie, rano mi było zimno teraz gorąco
gorączki nie mam
Boję się, że zaszkodzę dzidziMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka bedzie dobrze, pilnuj zeby sie infekcja nie rozwinela za bardzo i juz sie lecz. Herbata, cytryna, czosnek, miod, kasza jaglana, duzo plynow i warzyw i zaraz bedzie po wszystkim. Ja jeszcze pije rumianek zawsze ale nie polecam bo nie wiem czy mozna w ciazy. W razie goraczki paracetamol i szybciutko sie wyleczysz.
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
aniab91 wrote:Martynka bedzie dobrze, pilnuj zeby sie infekcja nie rozwinela za bardzo i juz sie lecz. Herbata, cytryna, czosnek, miod, kasza jaglana, duzo plynow i warzyw i zaraz bedzie po wszystkim. Ja jeszcze pije rumianek zawsze ale nie polecam bo nie wiem czy mozna w ciazy. W razie goraczki paracetamol i szybciutko sie wyleczysz.
Kochana dziękuję Ci za rady, na pewno skorzystam, rumianek moża w ciąży, ja na razie pije lipę z miodem i cytryną.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Kochana dziękuję Ci za rady, na pewno skorzystam, rumianek moża w ciąży, ja na razie pije lipę z miodem i cytryną.
Moja teściowa robi syrop z cebuli, brzmi strasznie ale chyba takie złe nie jest, a ponoć bardzo skuteczne. Niestety nie znam przepisu ale w internecie powinien być
Martynka30 lubi tę wiadomość
Luteina 100mg x 2
-
aaniuskaa wrote:Moja teściowa robi syrop z cebuli, brzmi strasznie ale chyba takie złe nie jest, a ponoć bardzo skuteczne
. Niestety nie znam przepisu ale w internecie powinien być
a to na kaszel
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
aaniuskaa wrote:Moja teściowa robi syrop z cebuli, brzmi strasznie ale chyba takie złe nie jest, a ponoć bardzo skuteczne
. Niestety nie znam przepisu ale w internecie powinien być
I o dziwo tak mi smakował jak nigdy
-
A ja wrocilam od endo. Dawka euthyroxu nie zmieniona, ale mam brac jod, bo wazny dla malenstwa. Takze kolejne tabletki do kolekcji:)04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
hella wrote:A ja jeszcze chwila w pracy i do domu... Coraz trudniej mi wysiedzieć, a mdłości zaczynają się coraz wcześniej. Na szczęście nikt jeszcze nic nie zauważyłMartynka30 wrote:A mnie złapało przeziębienie, boli mnie gardło i czuje się fatalnie, rano mi było zimno teraz gorąco
gorączki nie mam
Boję się, że zaszkodzę dzidzi -
Pikcia wrote:Agsha, najlepsze życzenia urodzinowe
I powodzenia na wizycie
Truskaweczka, czy Ty zamawiałaś tą podusię, do której Malika link podawała? Super Mami? Bo ja sobie taką sprawiłam i właśnie dzisiaj był kurier
A fajna ta Twoja podusia? jaki ma kształt?
nie, moja jest w kształcie litery:
I
inna mi się na łóżku nie zmieści, w środku ma jakąś ala watę ponoć włókna silikonowe jest super mieciutka i z wysyłką kosztowałą 99zł
ja się nie mogę doczekać na detektor tętna, zamówiłam w poń rano i nadal nie wysłany
a dziś ok 15.00 tak mocno rozbolał mnie żołądk, że masakra, wypiłąm krople żołądkowe i godzinę się mega męczyłam i mdłościami i przeszło powoli, nie wiem od czego to było, jadłąm to co wszycy, a wczoraj akcja biegunkowa znów, eh, ciąza to ma swoje uroki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 18:34
-
Ja rok temu zakupilam sobie poduszke na allegro własnie taka literke I za całe 50 zł. Kolezanka ktora byla w ciazy polecila mi ja bo powiedziala ze fantastycznie sie na niej spi i miala racje. Juz rok ja uzytkuje, w nocy czasem znika i znajduje ją miedzy nogami męza hahaha
W srodku jest wypchana zwykłym wkładem do poduszki ale nic sie nie pozbijało i nadal swietnie mi słuzy. ma 2 frędzelki na kocach i mozna ja zwiazac w rogala i uzyc jako poduszki do karmienia lub kojca dla dzidziusiaMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualnyA jak agsha? Miala miec dzis wizyte? Cos przegapilam?
Martynka spokojnie kochana :*zdrowiej!
Ja slyszalam ze rumianek moze wywolywac skurcze macicy. Ale zaznaczam- nie jest to spr info.
Kurde mi tez robi brzuch spory, naprawde, az sie boje jak bedzie wygladal w 9 mcu i po porodzie