Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agsha wrote:\Czego ja już nie próbowałam.....
Mleko, kakao, jedzonko srakie i owakie, kąpiel, książeczka, spacerek, wietrzę cały dzień sypialnię i LIPASynek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Agsha wrote:Ja słyszałam że małe to chłopiec
I tętno poniżej 150 to też ponoć chłopiec
Właśnie, najważniejsze żeby zdrowe!!!
Wiesz plemniki mogą przeżyć KILKA (!) dni.... wiec wystarczy że zaszłaś tydzień później i już wszystko się zgadza....zdrowy chłopiec ;dzięki za taką informację na wieczór.
Ja tez polecam ciepłe mleko, i mięte.
Może jakiś serial słyszałam że teraz znowu leci Wspaniałe stulecie i ze wieje nuda ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 22:00
-
Agsha wrote:Ja słyszałam że małe to chłopiec
I tętno poniżej 150 to też ponoć chłopiec
Właśnie, najważniejsze żeby zdrowe!!!
Wiesz plemniki mogą przeżyć KILKA (!) dni.... wiec wystarczy że zaszłaś tydzień później i już wszystko się zgadza....
Moja dzidzia miała ostatnio tętno 166 . To będzie dziewczynka? -
MiMK wrote:Jeju spełniłyby się moje 2 marzenia
zdrowy chłopiec ;dzięki za taką informację na wieczór.
Ja tez polecam ciepłe mleko, i mięte.
Może jakiś serial słyszałam że teraz znowu leci Wspaniałe stulecie i ze wieje nuda ;p
To prawda wspaniałe stulecie coraz bardziej nudne -
Wiesz to takie gdybanie.... PODOBNO tak jest z tętnem, tak czytałam. Ale cyz tak jest czy to kolejny zabobon to kto wie. Większa zagrozdka u mnie. Moje ma 150-152 tętno
Melisę piję...
Miętę też...
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Faktycznie ciekawe co będzie u ciebie
Jedno jest pewne, różowy śliczny Dzidź
Na mnie działa myśl że przed 7 trzeba wstać, wiec się żegnam, poprzekrecam się pewnie z pol godz i padne.
Miłej nocki!pigułka, s1985 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny super wieści z wizyt i śliczne dzieciaczki
Zakochać się można :-*
Ja się jutro w końcu czegoś mądrzejszego dowiem, bo zawsze w sumie tylko "wszystko w porządku", no i wielkość sobie mogę odczytać ze zdjęcia.
Ja badań z krwi raczej robić nie będę, zobaczymy zresztą po usg.
To która jutro pierwsza? Ja mam o 9:15, ale później zaraz jadę po okularki, więc dostępna pewnie będę po powrocie do domku.
M dziś zakazał mi mówić cokolwiek o badaniach i jakichkolwiek złych rzeczach.
Dziewczyny, radzicie, żeby dzidzia raczej rozruszać przed usg (czyt. mniamuśna czekolada) czy lepiej dać mu spokój?
-
MiMK wrote:Faktycznie ciekawe co będzie u ciebie
Jedno jest pewne, różowy śliczny Dzidź
Na mnie działa myśl że przed 7 trzeba wstać, wiec się żegnam, poprzekrecam się pewnie z pol godz i padne.
Miłej nocki!
Myślę, że u mnie chłopiec. Tak mi mówi kalendarz chiński i obrączka... Do tego zaszłam raczej po owulacji... No i przeczucie.Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
U mojego synka bylo zawsze powyzej 160 i jest 100% chlopcem wiec to chyba kolejny zabobon typu slodkie na dziewczynke bo slodycze to ja jadlam tonami, w tej ciazy wrecz mnie od nich odrzuca wiec zobaczymy... mi to w sumie obojetne co bedzie
Friend lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo pomierzenia to raczej zeby spokojne bylo. Chyba ze tak sie ulozy nieciekawie to lekarz bedzie Ci kazal sie poruszac troche, ewentualnie poskakac...u mnie tak bylo ze mlody lezal tylkiem do nas i lekarz niezle sie nawiginal zeby go zmierzycb i sprawdzic wszystko...ale on woli raczej takie spokojne dzieci...
-
nick nieaktualny
-
Agsha wrote:Myślę, że u mnie chłopiec. Tak mi mówi kalendarz chiński i obrączka... Do tego zaszłam raczej po owulacji... No i przeczucie.
Młotek pod łóżkiem mam do dziś
Niestety nie mam żadnych przeczuc pewnie przez to ze tak chciałam chłopca a teraz zmadrzalam i wiem ze może być różnie wiec się w ogóle nie nastawiam -
MiMK wrote:Kurcze może faktycznie powinnam się martwić? Mój dzidź w 4 dniu 10go tygodnia miał 2,2cm.
Na szczęście 8 lutego mam prenatalne w 1 dniu 13tygodnia...
MiMK ja ostatnio na wizycie miałam 9t4d wskazywało z usg 9t2d lekarz powiedział,że może poźniej się zagnieździl zarodek, bo szukał sobie najlepszego miejsca. A wie chłop co mówi, bo to ten sam lekarz do którego chodziłam na monitoringi cyklu, więc dokładnie wie co kiedy i jak.MiMK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_1986 wrote:swoją drogą ciekawe czy na najbliższym usg będzie już widać płeć. Mam wizytę 3.02. Jak myślicie ?
mnie na 70 % na prenatalnych okreslono dziewczynke a tydzien pozniej czyli dzis na zwyklym usg dr nie widzial jeszcze plci. Ciekawe czy cos widac bedzie wiecej za 10 dni, tez mam trzeciego wizyte
Swoja droga te 70% by sie zgadzalo z tetnem- 169 (tylko raz mialam mierzone) i kalendarzem chinskim i snami mojej mamyciekawe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 22:40
-
MiMK wrote:Kurcze może faktycznie powinnam się martwić? Mój dzidź w 4 dniu 10go tygodnia miał 2,2cm.
Na szczęście 8 lutego mam prenatalne w 1 dniu 13tygodnia...
https://parenting.pl/portal/10-tydzien-ciazy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
sylwiaśta159 wrote:Na zwyklym usg raczej nie
mnie na 70 % na prenatalnych okreslono dziewczynke a tydzien pozniej czyli dzis na zwyklym usg dr nie widzial jeszcze plci. Ciekawe czy cos widac bedzie wiecej za 10 dni, tez mam trzeciego wizyte
Swoja droga te 70% by sie zgadzalo z tetnem- 169 (tylko raz mialam mierzone) i kalendarzem chinskim i snami mojej mamyciekawe
Ja 3.02 to będę w 13 tygodniu i 3 dniu. U mnie to ma być usg genetyczne.