Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór.
Jestem po badaniach. Dzidzia rozwija się prawidłowo, po krwiaku nie ma śladuNasz Wielkoludek ma już prawie 6 cm.
Najszczęśliwsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:11
Paulka123, malika89, smerfetka84, pigułka, amanina, kaarolaa, Domi793, Angela89, opóźniona, Rudi88, celia, Emma1985, monika454, hella, Ania_1986, Dominique88, SyHa85, figaa, Dagmara, Viola27, Kw14tuszek, alicjaaaa, Martynka30, monirek, Friend, Sarayu, Betty Boop, Ninka0111, Elza :) lubią tę wiadomość
-
Agsha wrote:Nie, sama. Mam skierowanie na PAPPA (lekarz tak zadecydował od samego początku) więc... stwierdziłąm że nie chcę siedzieć i gryźć palcy nad wynikiem 1:100 i się zastanawiać w której części jestem bo tylko zaszkodzę dzidzi.
-
nick nieaktualny
-
Domi793 wrote:Klaudia90 - cudne ujecia maluszka:))) wow super:) Gratuluje i ciesze sie ze wszystko ok:)) plec bylo juz widac?
Domi793, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
smerfetka84 wrote:A dlaczego robisz ten test?masz jakies wskazania do tego?
Tak jak pisałam - mam skierowanie (i to od 2 lekarzy) na PAPPA.... a nie chcę po PAPPA odchodzić od zmysłów. Mam możliwość (chwilowy zastrzyk gotówki) na zrobienie takiego badania, więc chyba wolę niż PAPPA. JAKIŚ kazali mi zrobić. Z racji cenowej PAPPĘ... ale lekarz powiedział że jak mnie stać to mogę sobie zrobić coś pewniejszego.Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
pigułka wrote:Już niedługo zaczniesz czuć ruchy dziecka, więc zastanów się czy Ci będzie potrzebny.
Ania_1986, s1985, alicjaaaa lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualnymalika89 wrote:Słuszna uwaga. Za około mc będziemy tu się chwalić pierwszymi ruchami
Ania_1986 lubi tę wiadomość
-
Agsha wrote:Tak jak pisałam - mam skierowanie (i to od 2 lekarzy) na PAPPA.... a nie chcę po PAPPA odchodzić od zmysłów. Mam możliwość (chwilowy zastrzyk gotówki) na zrobienie takiego badania, więc chyba wolę niż PAPPA. JAKIŚ kazali mi zrobić. Z racji cenowej PAPPĘ... ale lekarz powiedział że jak mnie stać to mogę sobie zrobić coś pewniejszego.
Ja osobiście wolę zrobić usg z pappa i ewentualnie gdyby było jakieś "ale" to wtedy pomyśleć o teście NIFTY.
Finanse to nie jest jakiś dla mnie problem w tym momencie, ale jeśli nie ma przesłanek do tego badania to wolę np kupić inne rzeczy dla malucha np monitor oddechuSynek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Klaudia90 wrote:Dobry wieczór.
Jestem po badaniach. Dzidzia rozwija się prawidłowo, po krwiaku nie ma śladuNasz Wielkoludek ma już prawie 6 cm.
Najszczęśliwsza
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/51bcd8cc5ed5.jpg -
Wiecie co, dzisiaj cały dzień leże w łóżku, ogólna niemoc przez ciągle wymioty, starszą córka (3,5 roku) do południa była w przedszkolu, potem opiekowała się nią moja siostra. Jakoś o 18:30 wróciła do domu. Od razu przyszła do mnie, przytulała się i mówiła jak ona mnie kocha, przytulała się do mojego brzuszka, głaskała, dawała buziaki. Przed chwilą poszła obrażona do swojego pokoju, bo czas do spania. Krzyczy z pokoju obok "ja tu już nie będę mieszkać, wyprowadzam się stąd! I kto mnie teraz położy spać." Nie wiem czy jej też udzieliły się moje hormony, nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać. Z drugiej strony zastanawiam się czy ona poczuła się w jakiś sposób odrzucona czy usłyszała to gdzieś.
[/url]
-
beza_cytrynowa wrote:Kurde,a ja ciągle się waham,czy kupić detektor. Boję się,że jeśli nie znajdę tętna to spanikuję przeokropnie
Mam dokładnie to samo... Chociaż mój lekarz twierdzi, że ciąża książkowa oprócz podwyższonej wartości glukozy na czczo
A dzisiaj walcze z gardlem, nie mam kaszlu a tak mnie drapie,że ciężko ślinę przełknąć. -
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:Dobry wieczór.
Najszczęśliwsza
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/51bcd8cc5ed5.jpg
O jejku jejku, jaki śliczny Wielkoludek
Wszystko juz ładnie widać, nawet paluszki