Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
malika89 wrote:Ubierzmy się jeszcze w worek pokutny z samych naturalnych materiałów, żyjmy o chlebie i wodzie....
Bez przesady. Ja używam wszystkich kosmetyków z przed ciąży. Ostawiłam tylko farbę do włosów.
Juz sie bije w pierś za zamieszaniesorry dziewczyny, czasem popadam właśnie w taką panikę jak teraz. Brakuje mi zdrowego rozsądku ciążowego.
malika89, pigułka lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnySyHa85 wrote:Juz sie bije w pierś za zamieszanie
sorry dziewczyny, czasem popadam właśnie w taką panikę jak teraz. Brakuje mi zdrowego rozsądku ciążowego.
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Czesto przyszle, mlode mamy troche swiruja. Raczej to normalne. Tylko trzeba tez brac sporo na luz bo do konca ciazy bedzie z ciebie klebek nerwow a jak juz sie dziecko pojawi to zwariujesz z tej ostroznosci...takze spokojnie
Jakbym mojego M slyszalamowi, ze mie poznaje mnie w tej ciąży. Zawsze twardo stąpałam po ziemi. I racjonalnie myślałam. A teraz? Sama siebie nie poznaje. Naprawde niepotrzebnie czytam info z netu, za duzo tego i dlatego. Na szczęscie za czesto tak nie mam. Obiecuje, przede wszystkim swojemu dziecku, ze nad soba popracuje!
kaarolaa lubi tę wiadomość
[/url]
-
kaarolaa wrote:Mojego tez nie ma. Ja to wszystkie dokumenty oglądam. Byly te o in vitro bo sama podchodzilam wiec sie interesowalam. Porody wszelakie. Moje 600 g szczescia. ..
Na Tvn Style jest seria dokumentów o in-vitro. Wczoraj ogladałam to mój znacząco sapał, to mu powiedziałam,że ma jeszcze 4 pomieszczenia w mieszkaniu i niech sobie idzie! -
nick nieaktualnyRudi88 wrote:Na Tvn Style jest seria dokumentów o in-vitro. Wczoraj ogladałam to mój znacząco sapał, to mu powiedziałam,że ma jeszcze 4 pomieszczenia w mieszkaniu i niech sobie idzie!
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Mojego tez nie ma. Ja to wszystkie dokumenty oglądam. Byly te o in vitro bo sama podchodzilam wiec sie interesowalam. Porody wszelakie. Moje 600 g szczescia. ..
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
SyHa85 wrote:No i poszlo pol puchy brzoswin z jogurtem naturalnym
od razu mi lepiej
kaarolaa, SyHa85 lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021