Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewuchy jestescie niemożliwe!!
Miałam już nic nie jeśc a slina mi kapie i burczy mi przez was w brzuchu. Ide poszperapac w spiżarce i lodówceSyHa85, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
Betty Boop wrote:amanina wrote:Mnie ta dyskusja o paczkach wkurzyla, bo tylko te paczki i paczki od 2 h i teraz o niczym innym nie mysle jak o tym ze zezarlabym TERAZ paczka a na tej podhalanskiej wsi o tej godzinie nic nie dostane
[/QUOTE}
Ja tez nabrałam ochote a tu musze do jutra poczekac :)I popiłabym mlekiemninciaa172, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha ją lepiej nie napisze co jadam bo jeszcze wiadro zimnej wody poleci na opamietanie
A ją Was zaskocze, bo kupiłam dziś wózek mega okazją mi się trafiła na uzywke nie zniszczona i dokładnie taki jak chciałam. Wahalam się w sumie chwilę bo czy nie za wcześnie ale w końcu każdy grosz się liczy a kupić i tak bym musiała za niedługo. Do tego ta moja rwa coraz bardziej ruchy mi ogranicza i ciekawe ile jeszcze będę na chodzie- dlatego zakupilam:) -
nick nieaktualny
-
SyHa85 wrote:A ja na kolacje zjadlam swoj przysmak- serek wiejski z pomidorem, cebula i czosnkiem
pękam
ja kocham cebulke i czosek, ale kurczę w ciązy surowych nie moegę, bo tak mnie zgaga pali i strasznie się odbija.
A sobie do przekąski jeszcze program kulinarny włączyłam...masochistka jestem -
A ja dzisiaj zrobiłam tort z brzoskwiniami i shreka, zjadlam po kawałku i do teraz mnie mdli. Miałam w zamiarze zrobić jutro pączki ale brzuch mnie boli dzisiaj, bo wcale nie leżałam więc jutro będę odpoczywac cały dzień. A ja bym sobie zjadła pizzę, albo wrapa z McDonalds, może w weekend się skusze.
Friend, ninciaa172 lubią tę wiadomość
[/url]
-
sylwiaśta159 wrote:My od przyjaciela- jak dowiedzial sie o ciazy- wiedzial, ze sie staramy- dostalismy takie cudenko
troche bardziej jakby na chlopca, ale moze Marcelina sie nie obrazi jak ja w to ubiore
no i chyba bidok wybral najmniejszy rozmiar bo zastanawiam sie, czy ona w ogole sie w to zmiesci
na metce nie ma rozm.
ale i tak to pierwsza rzecz jaka doatalismy, bylismy w takim szoku, tacy szczesliwi
Ja to chciałam kupicrozmiar 44, ale mąż powiedział, że to najlepiej jak dziecko się urodzi bo będzie wiadomo jaki rozmiar xD popatrzyłam na niego jak na wariata ale odpuściłam ;p na razie xD
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to paCZajcie!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1a432bfa318.jpg
Miałam taką ochotę na hot doga, że myślałam, że zdechnę. A że ja pacjent specjalnej troski cukrowo-insulinowej to:
Bułka grahamka 100% razowa, parówki ekologiczne bez cukru, ser mozarella żółty, pomidor, ogórek, sałata, ketchup i musztardaJezusie jakie to dobre...
kaarolaa, SyHa85, pigułka, sylwiaśta159, Emma1985, amanina, hella, alicjaaaa, Lulu83, Friend lubią tę wiadomość
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
nick nieaktualny