Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agsha wrote:Mój na razie to jest jak w 5 miesiącu - bez ciąży... Serio
Więc strach się bać co będzie potem a szczególnie PO
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Paulka123 wrote:Ale masz bufet. Wow.
No mega aż jestem w szoku że na tym etapie taki... spory
amanina wrote:Ania jaki Ty masz juz duzy brzucholek!! Piekny!!
Z tego wrazenia pomylilam nicki !!!
No bobas się tam porządnie umościł , chyba ciasno mu nie jest.
Ale powiem wam że ja mam chyba kiszki na wierzchu, bo jeszcze kiedyś jak nie byłam w ciąży a pojadłam to każdy myślał że zaszłam, no taki mój urok chyba, ale teraz mi to absolutnie nie przeszkadza
-
nick nieaktualny
-
SyHa85 wrote:Kurde dziewczyny zakochalam sie! Od poczatku ciazy uzywam perfum od wielkiego wyjscia. Ale dzis dostalam probke i oszalalam. Burberry Body Tender- cudny zapach!!! Zastanawiam sie czy zamowic, zwlaszcza ze cena dobra. A tak z ciekawosci- czy Wy uzywacie normalnie perfum w ciąży?
Ja wcale nie używam, wszelkie zapachy przyprawiają mnie o mdłości
-
nick nieaktualny
-
Obiecałam sobie że jak dziś na USG wyjdzie że wszystko ok to zaczynam szoping dla dzidzi , a moja teściowa mówi żeby nie, ale mam to w nosie , polece i tak może nawet jutro
A lekarka mnie opiurkała za spodnie, mówi że takie nie mogą być, pomimo że mam luz. Jak nic trzeba zainwestować w porządne portki -
oLena31 wrote:Ja kupiłam antyperspirant przed ciążą, a teraz nie mogę go powąchać nawet, tak mi śmierdzi. Jak córcia była malusia, perfumy stosowałam tylko na wielkie wyjścia. Nie lubiłam jak jej fajny zapaszek (takiego mlecznego niemowlaczka) mieszał się z zapachem perfum (czyichkolwiek
). Teraz też nie lubię, jak pachnie czyimiś perfumami, bo najładniej pachnie sobą
Oj tak zapach dzieciaczków jest najpiękniejszy na świecie, powinni takie perfumy produkowaćJa mojego chrześniaka to wącham jak znarkotyzowana
-
Ania_1986 wrote:Oj tak zapach dzieciaczków jest najpiękniejszy na świecie, powinni takie perfumy produkować
Ja mojego chrześniaka to wącham jak znarkotyzowana
Gratuluje slicznego bobaska.
kupiłabym takie perfumy:) dobrze,ze w weekend jade do moich siostrzenic to sobie powąchamAnia_1986 lubi tę wiadomość
-
Agsha wrote:Mój na razie to jest jak w 5 miesiącu - bez ciąży... Serio
Więc strach się bać co będzie potem a szczególnie PO
Moj tez nie wyglada ciazowo. Ale chyba u mnie przez nadwage tak nie widac. Tak sobie tlumacze bo jak patrze na te pileczki to miewam schizy. Cudne macie, takie okraglutkie[/url]
-
Ania cudowne wieści i cudowny bobas!
A Was dziewczyny uduszę, bo lodówka sie nie zamyka! I tez mam ochotę na wszystko! A najbardziej na placki ziemniaczane ze śmietana!! Póki co uraczyłam sie lodami a potem śledzikiem w oleju
Jak to któraś z Was pięknie ujęła: "Kocham ciąże"Ania_1986, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
SyHa85 wrote:Moj tez nie wyglada ciazowo. Ale chyba u mnie przez nadwage tak nie widac. Tak sobie tlumacze bo jak patrze na te pileczki to miewam schizy. Cudne macie, takie okraglutkieOlinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Ania_1986 wrote:za 6 miesięcy będziemy wąchać nasz bobasy - do upadłego
Wiadomomój tż stwierdził, że będą matką wariatką i sobie na rzep dziecko do siebie przypnę, bo nawet na sekundkę nie będę chciała zostawic
Nie wiem czy wywnioskował to po chęci zakupu kołyski na kółkach, czy nosidełka hehehe
Ania_1986 lubi tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:Wiadomo
mój tż stwierdził, że będą matką wariatką i sobie na rzep dziecko do siebie przypnę, bo nawet na sekundkę nie będę chciała zostawic
Nie wiem czy wywnioskował to po chęci zakupu kołyski na kółkach, czy nosidełka hehehe
No i tak powinno być, ja mojego bobasa też bez walki nie oddamSyHa85 lubi tę wiadomość