Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgsha wrote:No to paCZajcie!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1a432bfa318.jpg
Miałam taką ochotę na hot doga, że myślałam, że zdechnę. A że ja pacjent specjalnej troski cukrowo-insulinowej to:
Bułka grahamka 100% razowa, parówki ekologiczne bez cukru, ser mozarella żółty, pomidor, ogórek, sałata, ketchup i musztardaJezusie jakie to dobre...
Agsha, Paulka123 lubią tę wiadomość
-
Agsha wrote:No to paCZajcie!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1a432bfa318.jpg
Miałam taką ochotę na hot doga, że myślałam, że zdechnę. A że ja pacjent specjalnej troski cukrowo-insulinowej to:
Bułka grahamka 100% razowa, parówki ekologiczne bez cukru, ser mozarella żółty, pomidor, ogórek, sałata, ketchup i musztardaJezusie jakie to dobre...
Agsha lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
opóźniona wrote:Agasha ja blisko mieszkam. Jakieś 18 km od Ciebie. Może wpadnę na kolację
Zapraszam, zostało kilka parówek, dwie buły i kupa dodatkówopóźniona lubi tę wiadomość
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:CISZAAAAA!!!!!!!! BO ZEZRE KONIA Z KOPYTAMI!!!!!!
A ciekawe ile taki koń ma kalorii heheheheeAgsha, sylwiaśta159, SyHa85, Ania_1986, klaudia12369, ninciaa172, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
SyHa85 wrote:Wczoraj przeczytalam ile wartosci odzywczych maja pieczarki! W szoku bylam.
Ja na Bozenarodzenie tak plakalam tu pierogi tu krokiety i moje kochane uszka a w ciazy grzybow nie mozna tak myslalam tak jak kochana metke(surowe mieso nie jest polecane)bylam pewna ze grzyby tez wiec nie wytrzymalam i zadz do znajomej obcykanej a ona mowi jedz jak najwiecej ja dalej nie wierzylam wpisalam w internet a tu taka niespodzianka wiec dziewczynki jezeli macie ochote na grzybki jedzcie oczywiscie te sprawdzone☺warzywa i owoce nie sa tak zdrowe jak grzybki☺ -
No i smaka narobilyscie !
Jak Was tak bede czytac to przytyje nie 20 a 30 kilo przy tych pysznosciach co pokazujecie. Teraz to mam ochote na wszytsko po kolei co kazda pisala od plackow po konia z kopytami. Aż nie wiem czy spokojnie zasne.sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
W ciąży wolno
a we wrześniu Chodakowska
może jak kupimy płyty hurtem to jakieś zniżki dostaniemy więc luz...
A racuchy były zaj... pierwszy raz robiłam a wyszły tak puszyste jak puszysta będę ja po jutrzejszych pączkach.
A tak w ogóle to na pulsie jest ekstra film.SyHa85 lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Dziewuszki tak jak obiecałam już zdaję relacje z wizyty
A więc tak, wiek płodu o 1 dzień starszy wg usg. Przezierność karkowa 1,57.
Maluszek ma 6,51 długości. Wymiar dwuciemieniowy 2,42.
Serduszko tym razem bije wolniej 153.
Mój mąż stwierdził że nawet widział siusiakaśmieje się z niego i mówię: taa u dziewczynki
Oczywiście to taki żart bo płeć nieznana.
Przy mnie i lekarce udawał twardego ale jak tylko wróciliśmy do domu poleciał do teściowej i się chwalił jak małe cudo operowało wszystkimi kończynami. Mało tego zapamiętał więcej szczegółów z wizyty niż ja (taki był nieprzejęty).
Ogólnie wszystko jest w normie
Zaraz ogarnę temat i wrzucę foty z USG i aktualny stan brzuszkasylwiaśta159, pigułka, alicjaaaa, hella, malika89, Domi793, celia, JRY1984, Martynka30, monirek, ninciaa172, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak wyglądał brzuszek jeszcze pare tygodni temu i dziś. Spora różnica
A tu moja dzidzia w dwóch ujęciach, jak widać prostowało nóżki, Pani doktor mówiła że się zdenerwowało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 20:21
Paulka123, amanina, sylwiaśta159, kaarolaa, Rudi88, Rudi88, alicjaaaa, Kw14tuszek, hella, malika89, pigułka, celia, Ninka0111, Martynka30, monirek, Sarayu, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:Tak wyglądał brzuszek jeszcze pare tygodni temu i dziś. Spora różnica
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c02d2a537024.jpg
A tu moja dzidzia w dwóch ujęciach, jak widać prostowało nóżki, Pani doktor mówiła że się zdenerwowało
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e757d742e0cb.jpgAnia_1986, JRY1984 lubią tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny