Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka30 wrote:Dziewczynki mi wszystko wychodzi na chłopaka teraz to nawet tętno, wcześniej na detektorze ponad 170, a teraz 146-156
obrączka, kalendarz, soda chłopak, więc może
A świeczki yankee candle są super, sama mam kilka. Mam też soft blanket
Od początku ciąży nie paliłam bo mnie drażniły zapachy
Ja mam sklep ze swiecami zapachowymi ale wycofalismy sie z Yankee kilka miesięcy temu
Zaczęły byc awaryjne...
W sensie ze nie kazda pachniala a przy 100 zl to dosc istotne
Polecam za to Kringle Candle i Village Candle
Village ma taki zapach pudru dla dzidzi a na naklejce...stópki bobaska
Pieknosci!!!Martynka30, malika89 lubią tę wiadomość
Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Dagmara wrote:Martwię się przede wszystkim tym, że to strasznie wcześnie i dziecko jeszcze nie naciska na szyjkę.
Jeszcze dzwoniła moja mama, trochę liczyłam że przyjedzie i nam pomoże ale jej pomysł jest taki, żeby mąż wziął zwolnienie. A dobrze wie że jego pensja składa się w większości z dodatków.
co za dzień, płakać się chce
Dagmara spokojnie, zjedz przede wszystkim zabronionego pączka on podobno działa cuda:)
A nie masz przyjaciółki, sąsiadki siostry która mogłaby Ci troszke pomóc?ninciaa172 lubi tę wiadomość
-
Ale burza pączkowa hihi...
Tak jak bardzo uważam na to co jem tak troszkę u ciąży mi się pozmieniało. Zaczęłam chłonąć wszystko o zdrowym odżywianiu jak moja mama zachorowała na raka i pełno ludzi w około, to zaczęłam to wtedy wszystko analizować. Bardzo zawsze zwracam uwagę, żeby kupować produkty bez konserwantów, najlepiej bio itp. Ale to moje zdanie i nie będę nikogo krytykować, że tak nie robiPoza tym troszkę mi się w ciąży zmieniło bo jak mdli mnie całymi dniami i nagle mam ochotę na grzanki z żółtym serem czy pizze to po prostu to jem bo także polepszenie samopoczucia jest dla mnie mega ważne. Np temat kawy... Kurka jestem kawoszem jakich mało... Nałogiem wręcz
Przyszła ciąża i rozkmina bo niby wolno, ale kręcą nosem wszyscy ;/ Jak bardzo wymiotowałam to dwa tygodnie nie piłam kawy. Ale teraz jedną filiżankę dziennie wypijam po śniadaniu i od razu gęba mi się śmieje
Hihi pączka a nawet kilka od mamy też wciągnę!
-
Agsha wrote:Ja mam sklep ze swiecami zapachowymi ale wycofalismy sie z Yankee kilka miesięcy temu
Zaczęły byc awaryjne...
W sensie ze nie kazda pachniala a przy 100 zl to dosc istotne
Polecam za to Kringle Candle i Village Candle
Village ma taki zapach pudru dla dzidzi a na naklejce...stópki bobaska
Pieknosci!!!
Kringle Candle mam kilka wosków i pachną intensywniej niż yankee candle, village candle nie miałam stycznościMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Dziewczyny świeczki o zapachu świeżej pościeli i pudru są też w Ikei, bardzo je lubiłam przed ciążą, ale teraz nie mogę nic
Perfumy fuj, żel pod prysznic fuj, a największa dla mnie zgroza to płyn do spryskiwacza w aucie...
A mam jeszcze sprawę do Was smarujecie się już? W sensie jakimiś dla kobiet w ciąży kremami. Mi pani w aptece powiedziała, że za wcześnie... Ja chudzina, trochę jak Martynka30Nie mam tendencji to rozstępów mimo, że szybko urosłam i jestem dość wysoka 176 cm to nigdy mi nie wyszły... No i martwię się o cycki, mój G. je kocha i się martwię co się wydarzy po ciąży ;/
amanina lubi tę wiadomość
-
Te są bez porównania i są zrobione z naturalnego wosku sojowego, starczają na bardzo długi czas palenia.
Ja na razie nie palę, bo nie mogę. Ja kupiłam palmers i czasami się posmaruję, ale przeszkadza mi jego zapachfasolkarośnie lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Słuchajcie ja to jestem wygodną córką, już zdążyłam obsmarować mamę a ona dzwoni przed chwilą i mówi, że może przyjechać i pomóc.
Ciąża robi coś z mózgiem
dziękuję za wsparcie muszę ochłonąć bo się tego nie spodziewałam.fasolkarośnie, JRY1984, ninciaa172, SyHa85 lubią tę wiadomość
Córka 2012👱♀️
Córka 2014👩💼
Syn 2016 👱♂️
-
A no to ja też wolę naturalne... Nie znałam ich wcześniej...
"Ja na razie nie palę, bo nie mogę." - w pierwszej chwili jak nie skumałam o co chodzi to zrobiłam wielkie oczy i pomyślałam cooo?hihi
-
fasolkarośnie wrote:Dziewczyny świeczki o zapachu świeżej pościeli i pudru są też w Ikei, bardzo je lubiłam przed ciążą, ale teraz nie mogę nic
Perfumy fuj, żel pod prysznic fuj, a największa dla mnie zgroza to płyn do spryskiwacza w aucie...
A mam jeszcze sprawę do Was smarujecie się już? W sensie jakimiś dla kobiet w ciąży kremami. Mi pani w aptece powiedziała, że za wcześnie... Ja chudzina, trochę jak Martynka30Nie mam tendencji to rozstępów mimo, że szybko urosłam i jestem dość wysoka 176 cm to nigdy mi nie wyszły... No i martwię się o cycki, mój G. je kocha i się martwię co się wydarzy po ciąży ;/
Ja się smaruje Palmers. Na razie 1 dziennie wieczorkiem. Od 2go trymestru będę 2 razy dziennie. Mi się w okresie dojrzewania zrobiły rozstepy (malutkie) na biodrach, bo przez wakacje mi się zadek Kim Kardashian zrobiłfasolkarośnie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja uzywam tylko oliwki dla dzieci, a pozniej chce kupic balsam baby dream bo z synem sie smarowalam i bylo ok...nie mam rozstepow nigdzie, nic mi nie wyskoczylo, najbardziej balam sie o piersi jak zaczely po porodzie bardzo szybko rosnac...widzialam moja skore sflaczała i takie rozciagniete, ale szczerze to wygladaly po karmieniu calkiem niezle, moze ciut mniejsze i mieksze ale bez rozstepow i nie flaki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 12:01
Martynka30, fasolkarośnie lubią tę wiadomość
-
Dagmara wrote:Słuchajcie ja to jestem wygodną córką, już zdążyłam obsmarować mamę a ona dzwoni przed chwilą i mówi, że może przyjechać i pomóc.
Ciąża robi coś z mózgiem
dziękuję za wsparcie muszę ochłonąć bo się tego nie spodziewałam.
Dagmara spokojniew takiej sytuacji każdej z nas by puściły nerwy.
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Witajcie moje drogie !
Już(bądź dopiero) 13 tydzień a ja dopiero Was odkryłam
Termin: 17sierpień
15luty- badania prenatalne i im bliżej tym bardziej się boje.
Ninka0111, fasolkarośnie, Rudi88, kaarolaa, monirek, JRY1984, hella, alicjaaaa lubią tę wiadomość
Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje. -
Dagmara wrote:Słuchajcie ja to jestem wygodną córką, już zdążyłam obsmarować mamę a ona dzwoni przed chwilą i mówi, że może przyjechać i pomóc.
Ciąża robi coś z mózgiem
dziękuję za wsparcie muszę ochłonąć bo się tego nie spodziewałam.
Ja to liczę na pomoc mamy bardzo, wiesz... Ty weteranka trzeci dzidziuś... Ja bardzo boje się zmęczenia i że sobie nie poradzę
-
Ja mam z natury bardzo duze miseczke mam E w tej chwili a znowu pod biustem jestem waska i ciezko mi dopasowac stanik mnie wczoraj troszke zaniepokoilo klucie w szyjce tak jak by dosyc mocne az usiadlam ale to byla chwilka no i nie raz jak za szybko wstane to mnie w jajniku zakuje a tak to wszystko ok z mezem sie nie kochamy pdkad dostalam leki 10dni temu i jeszcze 20 tabletek zostalo...
-
Dziewczyny dodzwoniłam się!!!!
Ide w sobotę między 9 a 13.
Staram sie nie panikować, ale mi wszystko z rąk leci a cisnienie to mam chyba 200/100Martynka30, fasolkarośnie, kaarolaa, JRY1984, hella, Lulu83, SyHa85, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
Hej pączusie
właśnie zjadłam pycha pączka z marmoladą. jedzcie pączki dziewczyny bo dziś nam wszystkim wolno
zgodzę się jedynie z tym że nie zbyt zdrowe są pączki marketowe wiadomo chemia tam jest ale takie z dobrej piekarni mniammmmm
smacznego
fasolkarośnie, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam ten problem ze smarowaniem, że mnie po wszystkim mdli
Jak pomyślę masło shea to od myślenia mi gorzej ;p
Próbowałam juz oliwką dla dzieci ale też ciężkoPalmersy mi niestety też nie podchodzą... Chyba poczekam, może mi to minie...