Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyufff, przeczytalam wszystko
dzięki dziewczyny.. ja to nie jestem zbyt strachliwa ale uderzylam w kierownice i sie przestraszylam dzisdo tego te hormony i jeszcze meza brak i w ogole armageddon murowany, szczegolnie ze samochod wyglada paskudnie. ale jutro mi podstawia zastepczy z OC sprawcy, wiec przynajmniej bede miala czym jezdzic.
karola, dawaj znac po koniecznie
-
nick nieaktualnya w ogole wyslalam Mamie opis od lekarza (ze nie ma krwiakow, ze nic sie nie odkleja, itp), i zdjecia a Ona do mnie dzwoni i mowi "o jaka ladna dziewczynka".
a ja "SLUCHAM??? MIAL BYC CHLOPAK!!", a Ona ze no moze gdzies sie jeszcze ten siusiak schowal ale wyglada na babe.
kaarolaa, Dominique88, pigułka, celia, Friend, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nelk wrote:No to zaczynam się już denerwować przed jutrzejszą wizytą. Człowiek to taka dziwna istota zamiast się cieszyć ze szczęścia to sam sobie problemy stwarza.
Ech jak ja Cię rozumiem. Ja rano chyba z kibelka nie wyjdęOlinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny piękne dzieciaczki :-*
Karola, daj koniecznie znać jak po wizycie.
Amanina, dobrze, że z Wami wszystko ok. Gruby (czy Gruba) to silne stworzonko
Co do twardnień brzucha, to dziś nad ranem obudziłam się z nietypowym bólem, wzięłam buscopan i zasnęłam. Ale po paru godzinach znów to samo a brzuch twardy jak kamień. Ale wzięłam tabletkę i jeszcze trochę poleżałam, a później wstałam i przeszło. Nie wiem co to było. Na "trening" macicy jeszcze za wcześnie..
Ja już chyba zazynam przyzwyczajać się, że w ciąży nigdy nie będę czuć się dobrze. Samopoczucia z pierwszej dobrze nie wspominam, bo cały czas było "coś", do 6 mca mdłości przerywane co ciekawszymi innymi dolegliwościami, migreny, później zaczęło się swędzenie stóp i dłoni, na szczęście wykluczono cholestazę, ale co się nadrapałam to moje, a koło 30 tc to już się ledwo co ruszałam, bo tak mnie w dole wszystko bolało, że każdy ruch to była tragedia. No i częste twardnienia brzucha, co w końcu doprowadziło do braku szyjki i szpitala. Ech.. Jak to dobrze, że piękna nagroda czeka na końcu, bo normalnie to nie wiem co bym zrobiła..
W każdym razie jak słyszę, gdy do ciężarnej ktoś mówi, że ciąża jej służy, to to na pewno nie jestem jaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 19:51
amanina lubi tę wiadomość
-
Mam już detektor, ale tętna Malucha znaleźć nie mogłam. Szukałam chyba z pół godziny. Spróbuję jeszcze raz jak M wróci z pracy. Może Dzidziol się teraz wierci, bo niby coś tam łapało, a za chwilę mi uciekało.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualnyJa tez mam na 10:20. I tez mi wieczorami twardnieje brzuch a dzis dodatkowo miesiaczkowo mnie pobolewa... i znowu nie wiem czy to zapowiedz wc czy nie...
Jak jutro mi gin powie ze tam znowu grzybica to chyba spadne z fotela.
Ogolnie jesli chodzi o bole brzucha to moja aplikacja na tel mowi mi, ze malec sie zaczal intensywnie ruszac i macica ma prawo sie stawiac stad jakies nieprzyjemnosci- bole, klucia, rwania
Amanina uff... szczescie w nieszczesciu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 20:01
amanina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny własnie wrócilismy od znajomych, którzy mają 3tygodniową córeczkę. Poprostu jest boska. Nie mogłam się na nią napatrzec i oczywiście musiałam nosić i bujac. Pachniała przecudownie
Jak wychodziliśmy to mi się zachciało płakać ze wzruszenia.
SyHa85, fasolkarośnie, Friend, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudi88 wrote:Dziewczyny własnie wrócilismy od znajomych, którzy mają 3tygodniową córeczkę. Poprostu jest boska. Nie mogłam się na nią napatrzec i oczywiście musiałam nosić i bujac. Pachniała przecudownie
Jak wychodziliśmy to mi się zachciało płakać ze wzruszenia.
Wiem o czym mowisz. My tez mamy znajomych z takim maluszkiem, co prawda ma juz teraz 4 miesiace ale od poczatku go tez co u nich bylismy albo oni u nas nosilam i nosilam:) Slodkie sa takie maluszki i cudnie pachna:)Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm