Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyopóźniona - jeszcze napar z suszonych jagod jest ok, jak nie masz kompotu albo wlasnie normalnych jagod. mnie w domu tym zawsze leczyli na biegunki i inne akcje - bardzo uspokaja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 10:10
opóźniona lubi tę wiadomość
-
amanina wrote:wcale sie nie dziwie
ja tez jadlam w szpitalu wlasnoróbki, a margaryny nienawidze
za to maslo lyzeczkami potrafie jesc
pilnuj tego lekarza z tym "wyciekiem". jak na obchodzie Cie zleje to idz potem do gabinetu lekarskiego i sie upomnij ze ma ktos to sprawdzic. chociaz wierze ze to tylko sluz !!Luteina 100mg x 2
-
Jak moja siostra leżała na patologii ( w obydwu ciążach) to albo jej coś wozilismy albo sobie zamawiała.
Potem na porodówce było ciut lepiej, ale miała wtedy faze na rosół i mama jej gotowała:) -
Rudi88 wrote:Dziewczyny u was też taka pogoda,że tylko się powiesić?
Nawet zebów mi sie nie chce mycMartynka30 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
amanina wrote:chcialam zauwazyc ze niektore tu jeszcze rzygaja jak koty, wiec pewnie spojrzenie na takie zdjecia im nie pomoze
))))
amanina lubi tę wiadomość
Luteina 100mg x 2
-
Chcę Wam powiedzieć, że jak baba mi przyniosła i postawiła na stół salceson czarny miałam taki odruch wymiotny, że ledwo zdążyłam do łazienki, a obiad mielonka ta co została ze śniadania wrzucili w sos i wymieszali
Najgorsze są zupy zawsze z kluskami i rozwodnione.amanina lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
opóźniona wrote:Kurczę co do zębów to ja nie jestem do dzisiaj w stanie ich porządnie umyć, bo mnie od początku ciąży ciągnie na wymioty od szczoteczki
Ja mam to samokilka razy mi się zdarzyło zwymiotować podczas mycia zębów
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyopóźniona wrote:Kurczę co do zębów to ja nie jestem do dzisiaj w stanie ich porządnie umyć, bo mnie od początku ciąży ciągnie na wymioty od szczoteczki
-
opóźniona wrote:Kurczę co do zębów to ja nie jestem do dzisiaj w stanie ich porządnie umyć, bo mnie od początku ciąży ciągnie na wymioty od szczoteczki
Miałam to samo, ale znalazłam sposób: kupiłam truskawkową pastę do zebów i malutką szczoteczkę dla dzieci i jest zdecydowanie lepiej:)
Ciotki trzymac kciuki za wyniki, szczególnie cukruopóźniona, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z synem miałam na przedniej ścianie to poczułam dopiero w 23 tygodniu już się martwilam. A teraz już czuję ale takie delikatne pukanie np.wczoraj chyba czkawka była tak równo pukalo jak leżałam na plecach.
Ja też mam równo zryty beret, pojechałam do sklepu autobusem a jak wyszłam z zakupami to szukałam auta na parkingu i dzwonie do męża i płaczę bo lubię moje auto i szkoda i co teraz a on do mnie żebym się nie ruszala że on po mnie przyjedzie bo jeszcze sobie krzywdę zrobięamanina, 33Karola33, Rybaaaa, kaarolaa, pigułka, Paulka123, SyHa85, Friend lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyaaniuskaa wrote:Ja pierdziele:( to musze detektor kupić bo będę się denerwowała
jak chcesz to ja mam do sprzedania od przyjaciolki (ona nie siedzi na zadnych forach i dlatego mnie poprosila) - wlasnie ten sonoline C (to jest chyba ten najwyzszy model).
uzyla go 4 razy w sumie jak byla z blizniakami w ciazy.
lezy u mnie od tygodnia, a ja jeszcze nie wrzucilam ogloszenia na bazarek
-
Dobry dzień
Dziś tydzień 17! Yeaaah
Co do jedzenia w szpitalach to u nas nie było aż tak źle. Dwa lata temu leżałam na laryngologii. Miałam zabieg na gardło w pełnej narkozie. Bez silnych leków przeciwbólowych nie mogłam nawet przełykać śliny, a w diecie przez dwa dni miałam normalne posiłki! Dopiero trzeciego dnia wpisali mi specjalną dietę żebym mogła łatwiej przełykać... Generalnie dieta cud.
Powrót do pełnej sprawności jedzenia wrócił po miesiącu. W domu w kółko był budyńamanina, sylwiaśta159, SyHa85 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
amanina wrote:jak chcesz to ja mam do sprzedania od przyjaciolki (ona nie siedzi na zadnych forach i dlatego mnie poprosila) - wlasnie ten sonoline C (to jest chyba ten najwyzszy model).
uzyla go 4 razy w sumie jak byla z blizniakami w ciazy.
lezy u mnie od tygodnia, a ja jeszcze nie wrzucilam ogloszenia na bazarek?
Luteina 100mg x 2
-
nick nieaktualny