Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hella wrote:Ja chodzę w Lublinie do Luxmedu. Jak już mam płacić za badania to tylko tam. Ostatnio od rejestracji do wyjścia z budunku minęło może 5-6 minut. Powiadomienie sms, badania pobieram w domu ze strony - nie tracę czasu i nerwów
Hella Ty z Lublina jestes? Ja tezAle fajnie, myslalam, ze jestem tu jedna.
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
u nas w szpitalu jest tak : jak ja leżałam i dostałam mocnego krwawienia nikt się tym nie przejął, pielęgniarka przyniosła podpaskę potem po południu jak przynosiła leki to tylko zapytała się czy nie krwawię mocniej, a lekarz do mnie przyszedł dopiero na wieczornym obchodzieMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Ja dzis znowu złapałam tetno maluszka-jejku jakie to wspaniałe urządzenie. Od razu mi lepiej wytrzymac kolejny tydzien do badan bo juz miewalam głupie mysli.
Lece teraz do pracy na pare godzin i wolne
Miłego dnia kobitkiMartynka30, kaarolaa, opóźniona lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Dzieki dziewczyny od razu mi lepiej ze nie tylko mi taka woda leci. Ale po nocy było sucho i dopiero jak szłam wsadzić luteiny to wypłynęła woda z resztkami i potem w czasie aplikacji i trochę po. Teraz mi kazała pielęgniarka wsadzić lignine zamiast podpaski i sprawdza na obchodzie. Znając życie już teraz nie poleci nic i nie sprawdza tego. Trzymam się wersji, że to wodny śluz chociaż nigdy takiego nie miałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 08:47
Luteina 100mg x 2
-
To moze tylko ja bym panikowala bo u mnie zazwyczaj susza wiec na pewno bym musiala sprawdzic czy az takie uplawy sa mozliwe, ale jak mowicie, ze ok to pewnie tak jest.
A jeszcze mialam napisac bo ktoras pytala, mi tez twardnieje brzuch wieczorem i tak jakby czuje macice, mam nadzieje, ze to normalne bo ona rosnie teraz szybko.sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Witam z rana:)
U mnie dzisiaj od 4.30 wojna u sąsiadów, a co tak przy sobocie mozna sobie porzucac kur*ami i chu*ami wrrrrr
A od 7 sąsiadka odkurza, wiem wiem kazdy odkurza, ale ona to normalnie ryję tę podłogę! Mój to się smieje,że niedługo się nam do domu przebije.
Zjem sniadkanko i ruszam po wyniki i na zakupy ( co by tu na obiados?? )
Opózniona lekarka mówiła mi kiedyś żebyć coś lekko ciepłego wypić przez słomkę,wtedy delikatniej działa na brzuszek.opóźniona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:ZAPYTAM JESZCZE RAZ
czy wy też odczuwacie twardy brzuch wieczorami?ale ja to już mogę sobie wkręcac bo mi w tym szpitalu juz wszystko dolega
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 09:27
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
Luteina 100mg x 2
-
Ja mam codziennie wzdęcia i straszne gazy, a w nocy jak się obudze to czuję skurcze macicy trochę mnie to martwi bo za wcześnie na takie objawy, ale jak wezmę nospe to przechodzi.
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Nelk wrote:Ja mam codziennie wzdęcia i straszne gazy, a w nocy jak się obudze to czuję skurcze macicy trochę mnie to martwi bo za wcześnie na takie objawy, ale jak wezmę nospe to przechodzi.Luteina 100mg x 2
-
Nelk wrote:Ja mam codziennie wzdęcia i straszne gazy, a w nocy jak się obudze to czuję skurcze macicy trochę mnie to martwi bo za wcześnie na takie objawy, ale jak wezmę nospe to przechodzi.
Ja ostatnio po kapusniaku myślałam,ze zejdę tak mnie jelita bolały, że az mnie skręcało a brzuch jak balon.
Czasami też po jakiś dziwnych mixach jedzeniowych to aż skurcze mam.