Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMikolajowa tule mocno...
No i pudelko czekoladek zjedzone. Teraz parze miete. Wypije i chyba sie poloze, trzeba sie wyspac bo czuję ze mlody wczesnie zrobi pobudke. A meza nie ma wiec sie nim nie zajmie zebym pospala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 22:04
-
Zgłosiłam ten wypływ wody i rano mam powiedzieć czy wkładka jest mokra czy sucha. Możliwe ze taki śluz wodnisty poleciał. Jak ja mam teraz iść spać? ...jak tu czytałam o tych wodach plodowych a tu mi woda poleciała przy aplikacji luteiny...ehLuteina 100mg x 2
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Mikolajowa tule mocno...
No i pudelko czekoladek zjedzone. Teraz parze miete. Wypije i chyba sie poloze, trzeba sie wyspac bo czuję ze mlody wczesnie zrobi pobudke. A meza nie ma wiec sie nim nie zajmie zebym pospala.
Ja też dzisiaj ide wcześniej spać, bo jakaś dziś niedorobiona jestem, że tak powiem hehehe
Dobranoc dla was kobitki i waszych dzidziolków -
Oby Karola... tylko mnie ciągle ciśnie pęcherz a toalety są poza pokojami a dziewczyna obok juz śpi..a ja w ciągu godziny byłam killa razy w tolecie..a piłam mało dzisiaj
Maskara jakąś w tym szpitalu
Łóżka tak skrzypia ze dziękuję mojemu mężowi ze mi zatyczki przywiózłWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 22:14
Luteina 100mg x 2
-
Rudi88 wrote:No smutno na pewno nie ma
my jestesmy jak ogień i woda, ale dzięki temu się uzupełniamy i nie jest nudno
U mnie w pracy zawsze mowili,że ze mną to są zawsze jaja i że ja to codziennie się uśmiecham i mam rzadko zły humor i każdy lubił mieć ze mną zmianę
No wcale się nie dziwię -
nick nieaktualnyaaniuskaa wrote:Oby Karola... tylko mnie ciągle ciśnie pęcherz a toalety są poza pokojami a dziewczyna obok juz śpi..a ja w ciągu godziny byłam killa razy w tolecie..a piłam mało dzisiaj
Łóżka tak skrzypia ze dziękuję mojemu mężowi ze mi zatyczki przywiózł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 22:38
-
aaniuskaa wrote:Oby Karola... tylko mnie ciągle ciśnie pęcherz a toalety są poza pokojami a dziewczyna obok juz śpi..a ja w ciągu godziny byłam killa razy w tolecie..a piłam mało dzisiaj
Łóżka tak skrzypia ze dziękuję mojemu mężowi ze mi zatyczki przywiózł
No ja bym się tym tak nie przejmowała masz potrzebę to idziesz siusiu w końcu jesteś w ciąży. -
celia wrote:W środę wybieramy się z niemężem na prenatalne w końcu. Ja chyba najpóźniej z Was wszystkich, ale też i termin daleki, bo 30 sierpnia
A dziewczyny do sprawdzania czy to wody plodowe sa papierki lakmusowe. Ja nie uzywalam bo u mnie jest raczej sucho ale dziewczyny na lutowkach niektore uzywaly.
-
opóźniona wrote:A ja się męczę na dwie strony i zwracam wszystko nawet wodę... ratunku !!! Już mam dość.
Biedna, kochana jak tak dziś też będzie to na Ip, żebyś się nie odwodniła
Ja dziś dostałam wodnistej biegunkisama woda
opóźniona lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Biedna, kochana jak tak dziś też będzie to na Ip, żebyś się nie odwodniła
Ja dziś dostałam wodnistej biegunkisama woda
Kochana może ta biegunka u Ciebie to jednorazowa.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Wkładka rano sucha była to pielęgniarka powiedziała, że to pewnie takie wodniste upławy były. Na szczęście noc przespalam
A miałam dziś krew pobierana z...dłoni bo tylko na niej żyły były widoczne, strasznie bolało ale na szczęście nie mam siniaka.Luteina 100mg x 2
-
aaniuskaa wrote:No i znowu woda leci..ja juz nie wiem co myśleć
MiMK lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny