Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
blondyna5555 wrote:U mnie dziś był rosół z dużą ilością marchewek mąż mi nakładal rosół i mówię mu ze dla mnie może być więcej marchewek, włożył wszystkie aż się wylewało oczywiście marcheweczki zjadłam pierwsze, nigdy tak mi nie smakowały jak teraz za to wczoraj był indyk w sosie z ziemniaczkami i buraczkami, tak jak zawsze lubiłam buraczki tak wczoraj mnie odrzucaly
Jutro idę robić badania, morfologia mocz tsh i oczywiście betę
Mam nadzieje ze tym razem nie będę tyle czekała za wynikami
Idę gdzie indziej, zobaczymy
Bete powtórz po 48h lub 72h. U mnie w laboratorium wyniii są tego samego dnia po 16. Chyba, że betę robisz o 14:00 wtedy na drugi dzień.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Coconue wrote:A ja przemyslalam sprawe wizyty u lekarza. Jutro i w srode ide na bete i w piatek smigam do lekarza.
Kurcze, a ja pierwszą wizytę mam dopiero 12.12. Ciężko będzie się doczekać. Myślałam,że przy drugiej ciąży w tak krótkim okresie jakoś szybciej spotkam się z lekarzem na pierwszej wizycie, a znowu to czekanie Zrobię sobie jutro chociaż betę, żeby się trochę uspokoićAniołek 19.09.2015 (10 tc)[*]
TP 01.08.2016 r.
Czekamy na Lili
-
Coconue
Robiłam betę w czwartek 26 listopada wiec spokojnie jutro mogę powtórzyć, nawet powinnam, a betę robiłam rano wiec byłam w szoku ze dopiero wynik miałam po 12 w sobotę
Jutro pojadę gdzie indziej wiec mam nadzieje ze będzie chociaż na następny dzień -
beza_cytrynowa wrote:Kurcze, a ja pierwszą wizytę mam dopiero 12.12. Ciężko będzie się doczekać. Myślałam,że przy drugiej ciąży w tak krótkim okresie jakoś szybciej spotkam się z lekarzem na pierwszej wizycie, a znowu to czekanie Zrobię sobie jutro chociaż betę, żeby się trochę uspokoić
Ja mam 15.12 więc nie jesteś sama
U mnie zbliża się pora zastrzykubeza_cytrynowa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Blondynka jak pisała Malika lepiej betę robić w tym samym laboratorium w innym mogą być zupełnie inne parametry i będziesz się tylko schizować.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Niewiem zobaczę, może faktycznie pojadę tam, tylko znowu czekać tyle czasu, to bardziej stresuje
No chyba ze jak to poniedziałek a ja wiadomo pojadę rano to może będzie chociaż nazajutrz. Może macie rację i pojadę do Certusa tam gdzie byłam.
-
Ja byłam w przychodni gdzie oni wysyłają krew do jednej siedziby a potem do głównego laboratorium w szpitalu i tam dopiero badają, dlatego 2-3 dni się czeka. No ale cóż chyba tak zrobię, pojadę tam gdzie byłam
-
Co ja widzę, Martynko masz objawy, to dobrze, już nie musisz kochana narzekać na ich brak
Kochana mnie od kiku dni pobolewa brzuch, taki ból promieniujacy, ale to dobrze nasze maleństwa rosną i rozpychaja się a to musi boleć -
Witaj Pigułka
Masz termin taki jak ja
Jeszcze na końcu się okaże że wszystkie tego samego dnia urodzimy
Ja również jutro robię betę drugi raz a wizytę mam w piątek
Marzy mi się już miesiąc w którym nasz jedyny problem to będzie wybór imienia dla dziecka -
Hej dziewczyny, to i ja dołączę, termin wg belly to 08.08.
Przychodzę z wątku mam po poronieniu, tam skąd są Blondyna , Malika , Martynka .
Chyba trochę będzie nam trzeba wybaczyć zachowawcze podejście do ciąży.
Ogólnie u mnie beta zbadana dwa razy:
26.11 - 29
29.11 - 226
Zobaczymy co będzie dalej.
Trzymam kciuki za nas wszystkieblondyna5555, Coconue, malika89 lubią tę wiadomość