Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarayu wrote:połóż się jeśli możesz i poleż z godzinę nawet więcej... jak nie ma krwi, to ok. Powinno niebawem minąć- obserwuj. Miałam to samo 4tygodnie temu i jest ok. Jak dzwoniłam do lekarza powiedział, że brązowe to staaara krew i by się wyleżeć i obserwować.
To leże. Dużo tego nie było 3 kropelki razem może paznokieć od kciuka -
nick nieaktualnytruskaweczka -
Tez jest wazne zeby przed odsikaniem siedo badania, podmyc sie najpierw, potem troche odsikac i dopiero reszte zlapac do kubeczka. W przeciwnym razie wyniki moga byc przeklamane.
Hematokryt i hemoglobine ja mam od kilku lat odrobine ponizej normy ale to u mnie chyba taka uroda. Sprawdz versus wczesniejsze wyniki czy sie bardzo roznia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 13:55
-
Rudi88 wrote:To leże. Dużo tego nie było 3 kropelki razem może paznokieć od kciuka
-
hella wrote:Ja dzisiaj mam energię mimo pogody za oknem
Zrobiłam właśnie bułki do hot-dogów i mam jeszcze w planie drożdżówki na jutro
Dziewczyny zdrówka dla Was!ale leżę w szpitalu to niestety mogę marzyć dalej :p
Luteina 100mg x 2
-
pigułka wrote:Ja tez mialam takie plamienie pojedyncze w 12 tygodniu. Lekarz mowil, ze tak moze byc jak sie lozysko tworzy. Poki nic nie boli i nie ma dodatkowych objawow to powinno byc ok, ale jak sie bardzo niepokoisz to skontaktuj sie z ginem albo jedz na Ip. Spokoj matki najwazniejszy
W poniedziałek mam wizytę to chyba wytrzymam. Teraz jak zobaczyłam w dziennym swietle, nie łazienkowym to to ma kolor bardziej beżowo-żółtawy. Może moja infekcja wróciła? -
nick nieaktualnyjeśli wydzielina jest na wkładce żółtawa to tak może być, ale jeśli npdotkniesz tam pacem i ona już jest żółtawa to najpewniej jest to grzybek- warto przejść się do lekarza
a mnie ostatnio chyba agsha zainspirowala hamburgerem i dzziś będę robić; ale z białą bulką, 100 % wołowinką warzywkami i sosami, mniiiaaaaaaccchhh -
nick nieaktualny
-
Kurcze przegielam, mąż wrócił z pracy i biedny taki głodny nałożył sobie zupę i zajęty jedzeniem rozmawia ze mną w miedzy czasie. Pytam się go ( bo jutro mamy gości na obiad a on musi jechać na działkę i wróci jutro) o której jutro przyjedzie, a on że moooze na 17 wróci to się wkurzylam i rzuciłam w niego piłeczka kauczukowa i co i wcelowalam w sam środek zupki, pewnie się domyslacie jak wyglądał mój ślubny
). Tak się obraził że zabrał syna i pojechał bez buzi na pożegnanie. No i po co mnie denerwuje
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny ja pierdzielę jestem do niczego
tak się starałam, żeby zrobić dobry obiad, ale ja odkąd jestem w ciąży to przesolę i przepieprzę
Przesoliłam ziemniaki i sos w którym było mięsoMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Martyna chyba smaki się zmieniają- nie miej do siebie pretensji, ja zrobilam kurczaka i moj powiedzial ze dobry , a mnie palilo w gardle...
Kochana nawet mój mąż przyznał, że przesolone, a on lubi doprawione, ale zjadł, ja ziemniaków i sosu prawie nie ruszyłamMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Hej hej, no własnie pogoda jest okropna i senna ale ja tez czuje sie super. Ostrzygłam 3 psy w pracy, wpadłam do domu, zjadlam obiadek i mialam upiec ciasto- z termomixa własnie- ale nie mam czekolady-mąż wyjadł. Tak czy inaczej cos jeszcze porobie bo mam przypływ energii hihi
amanina lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI