Betty Boop wrote:
Dziewczynki chcialam cos napisac odnosnie tych spodni boyfriendow z HM. otoz poszlam dzis do sklepu i o dziwo mieli wszystkie modele. Niestety z rozmiarem juz wiem ze nie trafilam. Nosze 38 ale z boyfriend sa na mnie dobre 36. A ja madra zamowilam 40. jak pokazalam mezowi to sie nieźle usmiał jak wspaniale dobralam rozmiar. Takze jak przyjda to od razu zrobie zwrotke bez otwierania.
Kupilam za to czarne, elastyczne super skinny 38 i sa rewelacyjne i na pewno starcza mi na ciążę (nie zamierzam duzo tyc

http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0244426014.html
U mnie boyfriendów nie było a tak chciałam

Ja kupiłam też te super skinny w rozmiarze 34 bo 36 mi dziwnie się na nogach marszczyły, tylko wzięłam takie granatowe ala jeans. Ale mierzyłam też takie z jenasu sztywnego i tam 36 przez biodra nawet nie mogłam założyć takie jakieś ciasne..większych niestety nie było, a super były i korci mnie żeby zamówić przez stronę ale nie wiem jaki rozmiar.
Wyszłam ze szpitala, dzisiaj jeszcze miałam USG, doktor obejrzał maluszka, kosmówka bez cech oddzielania, łożysko na ścianie przedniej ale to już wiedziałam, maluch z pomiaru ma ponad 7cm (dwa dni temu 63mm a dziś prawie 72mm, ah te pomiary przez różnych lekarzy

). No i lekarz mnie pytał czy wiem jaka płeć ale mi moja ginekolog nic nie mówiła i w lekarz, który badał mnie w piątek też nie mówił bo dziecko się wierciło i nóżkami pracowało a ten powiedział, że wygląda na dziewczynkę ale wiadomo tutaj jest jeszcze spora szansa pomyłki

Ja liczę, że moja Laura już płaci nie zmieni, bardzo chcemy dziewczynkę. Oczywiście jak będzie chłopak to równie mocno będziemy się cieszyli tylko będzie kłopot z imieniem:D